Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

daca ai nevoie de adresa unui doctor care sa vb. mai mult decit tine, si sa stea la discutii, sa iti explice, da-mi PM. (este cabinet particular )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

O recomand pe d-na dr.CERNAT MARA(MARIA) din Ploiesti.Este un medic cu suflet, in primul rand ,care sta de vorba cu tine,iti explica pe-ndelete tot ce te chinuie-si fie vorba-ntre noi,in sarcina te "chinuie"multe lucruri,mai ales la prima- ce sa mai spun,numai cuvinte de lauda la adresa ei.Datorita ei o am pe fiica mea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

O bila neagra pt.doctorita Fusu,tot din Ploiesti.La consultatiile de la cabinet nu ai timp de discutii cu ea,intri in cabinet,te urci iute pe masa,te consulta si iesi,ca asteapta alta la rand.Nu mai spun ca are tarife...de -dr.-tare-si-mare.Ca dr trebuie sa mai invete multe,chiar daca nu mai e la prima tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ely_S spune:

Buna fetelor.
Pentru FLAFI si ALEXIA 28 si pentru alte fete daca sunt interesate.
Doctorita la care merg eu este doamna Ioana Miloiu de la Medicover (m-am uitat pe site si m-am decis s-o aleg pe ea).
Dupa parerea mea este o doctorita buna(este ea putin grabita-pt.ca normal are si multe paciemte-dar daca-i vorbesti la subiect-adica o intrebi cam exact ce te intereseaza si te lalai e foarte de treaba).
Pe mine m-a rezolvat si mi-a lamurit in mare parte anumite nelamuriri(si probleme nerezolvate cum trebuie) pe care le-am avut inainte sa merg la dansa cu fosta mea doc.ginecolog(care era si putin cam baba si cam dusa si n-o interesa prea mult de mine).

Doamna doctor are un cabinet individual se numeste: DEUS MED,Str. Schitu Magureanu, nr. 25, ap. 2,interfon : 02, tel: 311.03.49

Tel doamnei Ioana Miloiu: 0742.231.108

Sper sa fie cu folos.Va pup.

P.S. Sper ca am voie sa dau datele pe care le-am dat.
Sper ca n-am facut o boacana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna!
Va multumesc pentru informatii. Eu m-am hotarat sa merg la cabinetul particulr al dr. Elena Borza. Ma duc sapatamana viitoare si va voi spune si voua cum a fost. Sper sa fie de treaba, ca altfel...

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Calde salutari la toate fetele.Ptr cele din Timisoara,pot recomanda cu caldura pe DR.Cioata Ionel.Il cunosc dupa renume,dar nu privat,inca din facultate.Am multe prietene care il au ca doctor ginecolog,iar cele care au si nascut cu el sunt mai mult decat multumite.Nu vreau sa fac reclama,dar stiti ca aceste lucruri se cunosc si se discuta mai ales intre noi cadrele medicale.Va doresc numai bine si fiecare sa aiba parte de o alegere buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Ptr Flafi si Alexia 28
VA recomand din tot sufletul dr. mea care este cel mai minunat dr din lume. O cheama Anghel Georgiana este la Spit Cantacuzino si are cab partic la P-ta Alba Iulia Bucuresti unde nu se sta cu orele la coada. Max 15 min am asteptat eu in 9 luni. Aceasta este adresa:
B-dul Piata Alba IUlia bl J180, et 3 ap 16 sect 3 interf 316 tel. 322.63.05

Eu am nascut cu ea un baietel minunat si a fost alaturi de mine toata sarcina ca o mama. Am avut probleme cu sangerari in primele 4 luni fapt ptr care mi-a interzis sa mai merg la serviciu.
Este un om pe care il pui la suflet din primele clipe.
Daca aveti intrebari despre ea scrieti-mi pe PM.

Cris si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ti-o recomand cu caldura pe dr Magdalena Dorobantu - Medicover Grozovici. E super ca medic, iar clinica de exceptie. Chiar saptamana trecuta am fost si mi-am facut toate analizele + Papanicolau pentru ca vreau sa devin mamica si iti pot spune ca preturile nu sunt foarte mari. Decizia iti apartine, daca te mai pot ajuta spune-mi. Pupici si sanatate maxima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Flafi, am descoperit cam tirziu intrebarea ta. Primul impuls,cand am auzit de doamna dr. Borza, a fost sa-ti spun: Fugi! Dar ma gandesc ca au trecut vreo 8-9 ani de cand i-am fost studenta si poate varsta a schimbat-o. Imi pare rau ca a trebuit sa spun astfel de lucruri despre un medic care mi-a fost profesor dar am suferit foarte tare pentru mamicile aflate in travaliu si care, atunci cand nasteau cu d-na doctor, aveau parte de un tratament "special". In toata facultatea nu am avut parte de experiente atat de traumtizante cum au fost cele din stagiul de OG.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna!
cristina, mersi de raspuns, asa de tarziu cum a venit, nu face decat sa confirme si parerea mea
Trebuie sa va povestesc cum a fost la doamna doctor!
M-a cam lasat cu traume! Nu stiu daca are sau nu cunostinte si daca ce mi-a spus e sau nu real, cert este ca are un comportament de calau. Pur si simplu nu intelegea ca ma doare! Imi spunea ca ce simt eu nu e durere. Nu stiu cum dracu venea asta...
In fine cert e ca e dusa rau si nici nu vreau sa mai calc vreodata pe la ea si mi s-a dus total chefu sa mai umblu pe la doctori, esi eu nu mi-am rezolvat problema!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput