Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Pegasis spune:
Margott, cauta te rog in arhiva si vei gasi citeva postari (lungi) despre dr. Nicolicea. Nu mai scriu inca o data despre ea, ca nu vreau sa plictisesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
nem spune:
Eu sunt multumita de dna dr. Dracea...cunosc mai multe persoane care au nascut cu dansa si au fost multumite.
kid2003 spune:
Danyell, Dr Dumitrescu Ruxandra e de la Polizu. E de treaba, stiu ca opereaza cu succes. Eu nu am o experienta buna cu ea, mi-a dat niste anticonceptionale (tratament pentru chisturi) fara sa imi faca vreun test... Au fost mult mai puternice si cu efecte secundare rele. Am ajuns la urgenta cu piciorul cat casa, dupa 2 luni de Marvelon (prescris de ea) am facut tromboflebita...toti doctorii sunt de acord ca a fost de la anticonceptionale. Durerile de picioare si greutatea in picioare le-am simtit practic imediat si i-am dat telefon in prima luna de tratament (am citit pe prospect la efecte negative) si m-a incurajat sa continui, a spus ca am retentie de apa...
crisinuca spune:
Lavi02,
Inteleg ca stii adresa cabinetului unde il pot gasi pe dr. Ion Ionut. M-am hotarat sa nu ma mai duc la dr. Laura Dracea, mi-am facut chiar si programare la dr. Ion Ionut pentru miercurea aceasta (16.02), dar nu mai raspunde nimeni la telefonul de la cabinet, iar eu.... am uitat sa cer adresa.
Esti buna sa imi transmiti adresa cabinetului, in caz ca.. nu reusesc sa o aflu pana miercuri.
Iti multumesc frumos.
crisinuca
lara_ro2004 spune:
Intrebasem cu cateva zile in urma ce parere aveti despre dna doctor Adriana Coroama, de la Centrul de Diagnostic si Tratament Dorobanti,ca si despre dna doctor Liliana Balasa?
Chiar nu a auzit nimeni de ele?
Multumesc.
ALDONA spune:
BUNA!SUNT DIN TIMISOARA SI AM NASCUT IN 21.12.2003,LA MATERNITATEA BEGA O MINUNE DE FETITA CU DOAMNA DR.LUCA MARIANA.DANSA MI-A URMARIT SARCINA NUMAI DIN LUNA A 7-A.(PANA ATUNCI AM FOST LA D-NA DR.SUFLEA PETRONELA,CARE NU A MAI PUTUT SA MA ASISTE LA NASTERE DIN CAUZA UNOR NOI REGLEMENTARI DIN SANATATE).VREAU SA VA SPUN CA ACESTE DOCTORITE SUNT NISTE DOAMNE IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!ORICE NELAMURIRE AM AVUT IN LEGATURA CU SARCINA SI CU NASTEREA AM DISCUTAT-O CU ACESTE DOAMNE SI AM HOTARAT IMPREUNA CUM E MAI BINE PT.COPIL SI PT. MINE.IN PRICIPIU,AM AVUT O SARCINA USOARA,MAI PUTIN IN LUNA A 2-A SI A 8-A,CAND AM AVUT O SANGERARE USOARA SI RESPECTIV CONTRACTII DE SARCINA PREMATURE.CU AJUTORUL ACESTOR DOCTORITE, SI EU SI FETITA MEA AM FOST SI SUNTEM FOARTE BINE. VA DORESC SI VOUA ACELASI CA SI MINE!
alexia28 spune:
Bune dimineata,
Am si eu o mare rugaminte: daca se poate sa ma ajutati cu un medic ginecolog bun (daca se poate femeie) dar de la o clinica particulara unde se fac programari si se si respecta cat de cat. Eu am un medic bun si anume Oncescu Ana de la Policlinica Coltea dar se sta la coada cu orele!!!. Nu mai pot sa stau jumatate de zi la coada. Chiar daca platesc ceva mai mult pe o consultatie, prefer asta decat sa pierd vremea pe la cozi.
MULTUMESC MULT.
flafi spune:
Buna!
Si eu caut cabinet particular, undeva unde sa pot vorbi in liniste cu doctorul respectiv. Stiu ca v-am mai stresat eu cu intrebari despre doctori, dar pur si simplu inca nu am gasit nimic care sa ma atraga, trebuie sa specific ca am fost la mult prea multi doctori si nu mai am chef sa fiu tratata ca naiba, in 5 min sa ma expedieze pe usa afara dandu-mi sfaturi stupide. Prin urmare nu vreau sa ma duc la medicover, sau alte institutii de genul.
Poate stiti voi vreun doctor(a) care sa aiba un cabinet particular pe undeva...
Eu am gasit pe net o adresa, dar nu stiu nimic de dr Elena Borza, voi ati auzit de ea?
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame