Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)
Raspunsuri - Pagina 12
flafi spune:
In alta ordine de idei, va rog sa ma credeti ca sunt satula de acesti doctori! Daca nu esti pe moarte nu te baga nici dracu in seama!
Nu stiu ce sa mai fac, cu ce doctor sa mai vorbesc, mai ales ca am capatat si o mare groaza de ei! Pt ca idiferent de cat le dai, la fel se poarta de rau...
Vreau sa mai astept un pic si abia apoi sa mai incerc sa vb cu un doctor, ca daca mai dau peste o nebuna...
Asa ca lista de sugestii ramane deschisa.
Dar va rog vreau un medic de treaba, profesionist.
Pupici
http://community.webshots.com/user/flafi1
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
lacramioara t spune:
Buna fetelor,
Va rog mult sa-mi spuneti daca vreuna dintre voi a mers la Dl.Dr.Calomfirescu(Medicover).Azi am programare si nu stiu nimic.Va rog.
Lacramioara.
madau spune:
Stie cineva ceva despre d-na doctor Mirela Moarcas de la Universitar? Stiu ca mai lucreaza si la Medicover Plevnei. Eram curioasa am auzit de ea si vroiam sa stiu cum e. Multumesc anticipat si pupici!
rocsy spune:
Fetelor care stati prin Militari recomandati-mi si mie un doctor bun , va rog , acum tb sa ma duc urgent si inca n-am gasit un doctor de incredere .
Multumesc!
diaan spune:
buna! as vrea sa va rog sa mi recomandati si mie un medic ginecolog in bucuresti.eu am fost la o doctorita acum un an dar nu mai vreau sa merg tot acolo pt ca s a purtat foarte urat cu mine.ceea ce ma demoralizat si nu mai vreau sa trec odata prin asta. un cabinet particular pt ca sunt studenta si nu vreau sa stau pe la policlinicisi spitale.si eventual sa fie femeie...ca de mai sunt si timida sau mai bine zis rusinoasa.va multumesc mult
impreuna spune:
pt clujence, si nu numai, il recomand pe dr Nanu care are un spital privat de obstretica-ginecologie. pe langa profesionalism, sunt si conditii excelente, preturi rezonabile.
am nascut acolo (cezariana, bb era prea mare) si tot acolo mi-au tinut si sarcina sub observatie (care a fost cu complicatii) si totul a decurs foarte bine.
devylla spune:
Va recomand un doctor bun care m-a facut bine...Sa va povestesc cum a fost ca sa aveti crezare!Ma dureau ovarele si am umblat la mai multi doctori si toti mi-au zis ca nu am nimik decat o simpla raceala!!Dar pe mine ma durea mai mult decat o simpla raceala!!!Sa nu mai vorbesc cand eram la menstruatie!!Ce mai un chin total!!Si asa plangandu-ma cand era o vecina la noi acasa,care era asistenta,a zis ca ma duce la doctora ei ca e foarte buna!!Pana sa merg am zis la fel ca alt doctor care imi spune ca nu am nimika!Si in fine am mers,mi-a facut controlul si mi-a spus ca de ce nu am venit mai repede ca am un chist pe ovar de 5 cm si ca daca nu se retrage dupa tratamentul pe care mi-l da trebuie sa ma opereze!!Mi-a facut si lama si am aflat ca am si Candida!!Speriata ca nu stiam ce este....m-a linistit si mi-a spus ca este o boala care se ia foarte usor ,chiar si de pe veceurile publice!!!Ei de atunci eu nu mai merg la veceurile publice!!!In fine mi-a dat multe medicamente de luat si dupa prima saptamana chistul meu scazuse la jumatate!!Intr-o luna eram ca noua!!!!
Merita sa incercati!!!
Este D-na doctor Florescu!!!Din spitatul Colentina,la policlinica Grozovici!!CEreti de la medicul de familie trimitere si mergeti la un control!!Sa va pregatiti si in buzunar ceva banuti!!!Asa am facut si eu...ca asa se vorbea pe acolo!!Doctora este super de treaba....
Sabina
daii spune:
Fetelor va rog spuneti-mi si mie daca cunoasteti si ati fost pacienta vreunei doctorite buna dpdv profesional, care stie sa asculte si care are timp suficient pentru paciente.
Am niste probleme din cauza anticonceptionalelor, si vrea sa fiu tinuta sub observatie. Cu atat mai mult cu cat la anul vreau sa fiu mamica.
Pupici multi
pupici multi de la o viitoare mamica