Mamici din Canada ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Puku sotul meu a stat pe Bathurst cu Steels i-a placut, in zona sunt multi rusii. Acum ne-am mutat pe Don Mills cu Sheppard e ok si aici, imi place. Oanadrag stam foarte aproape:)))
Numai bine, Romaria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Donia multumesc pentru raspuns, a trebuit sa merg la doctor ca nu-mi trecea cu nimic, acum mi-a trecut dupa ce am luat un medicament pe care mi l-a dat tanti doctor:))))nici sa merg nu puteam:(((
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

buna mia!
si pt. noi afost greu sa ne adaptam cu preturile,produsele,etc,dar a trecut si acum mergem la cumparaturi de parca suntem aici de-o viata-desi am venit doar de trei luni.eu ii dau micutei mele iaurt danone,suc oasis,borcanele pt. ca-i plac fff. mult.eu am descoperit aici pt. curata tapiteria ,covorul,etc un produs SHOUT care mi se pare minunat si pt. rufe eu folosesc PUREX care mi se pare ca e bun si ca pret si ca randament.
ps-in ce zona stai in c.d.n?

lori,mama lui alex

LORIALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

buna mia!
si pt. noi afost greu sa ne adaptam cu preturile,produsele,etc,dar a trecut si acum mergem la cumparaturi de parca suntem aici de-o viata-desi am venit doar de trei luni.eu ii dau micutei mele iaurt danone,suc oasis,borcanele pt. ca-i plac fff. mult.eu am descoperit aici pt. curata tapiteria ,covorul,etc un produs SHOUT care mi se pare minunat si pt. rufe eu folosesc PUREX care mi se pare ca e bun si ca pret si ca randament.
ps-in ce zona stai in c.d.n?

lori,mama lui alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Romaria, eu stau pe Havenbrook, poate suntem vecine, cine stie?!
Mia, eu mi-am luat un epilator Braun cand am ajuns. Am cautat f mult pt ca aici vezi mai mult aparate de ras decat de smuls parul. In fine, am gasit un deal bun la The Bay. Vezi ca acum este o perioada buna de cumparat ca se fac o groaza de reduceri. Ca un sfat extra, daca gasesti ceva ce tie ti se pare f ieftin si ma refer in special la electronice, cumpara ca nu se stie cand mai gasesti. O sa mai gasesti, bineinteles, dar poate nu cand o sa ai tu nevoie. Trebuie sa te obisnuiesti ca aici poti duce orice inapoi daca nu-ti convine si ca poti cere reducerea la un produs pe care deja l-ai cumparat dar care este on sale dupa aceea. Sunt lucruri pe care le inveti in timp, dar cu cat mai repede, cu atat mai bine. Iti trebuie niste prieteni binevoitori. Eu am cumparat detergent Sunlight si copilul a facut o alergie urata care nu-i mai trece. O sa trec din nou pe Ivory, un detergent pt copii sau Tide pe care l-am cumparat tot pt ca-l stiam din Ro. Sunlight mi s-a parut mai bun decat Tide, miroase mai frumos si spala mai bine. Ca iaurt: danone. Apropo, imi poate spune si mie cineva ce iaurt Danone sa-i dau la 9 luni? Eu am luat crema de iaurt si vad ca-i place ala de banane, dar poate este un alt iaurt de copii si eu nu stiu.
Bun venit in Canada curajosilor!

Mergi la inceput

Cata, am vorbit cu Corina. Poate stabilim ceva pt weekendul viitor.
Ce face cumintica ta?

Vrem sa mergem la Black Creek Village. A fost cineva acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Oanadrag, si eu am stat pe Havenbrook 75, pana acum 2 ani poate ne stim, nu stiu de cand esti in Canada....

Oricum mamici eu altceva voiam sa va intreb. Anais are 19 luni si nu are certificat de nastere romanesc, stie cineva de unde il pot scoate acum, stiam ca pana cand implineste un an il poti scoate de la consulatul romanesc ce se intampla dupa un an de unde il pot scoate???

Multumesc si pupici

Andreea si Anaïs (1 an pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Dupa 1 an, numai in Romania.

Corina

Mergi la inceput

Andreea,

Eu am venit in Ca anul trecut, nu cred ca ne stim. Si stau chiar ;la 75. Foarte multi romani stau aici sau au stat :)

Mergi la inceput

Andreea,
Eu ma pregatisem sa-ti spun ca nu poti avea si certificat de nastere romanesc, dar se pare ca stie Corina mai bine, ea i-a facut baietelului ei.

Mergi la inceput