Mamici din Canada ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Bun venit mamicilor curajoase.

Andreea: o sa te acomodezi destul de repede. Nu-ti permiti cu un bebe mic sa nu te adaptezi. Trebuie sa fii optimista si sa-ti pastrezi calmul. Prin ce zona stai? Daca ai nascut la St Joseph's inseamna ca stai prin vest. Eu stau la Don Mills cu Sheppard. Este important sa-ti faci priteni si sa iesi din casa. Daca ai nevoie de vreun sfat, scrie-mi un pm sa-ti dau nr de tel. Banuiesc ca te ajuta cineva acum pana vine sotul, dar nu strica sa poti vorbi si cu altcineva.
Felicitari pt puiul tau si s-auzim de bine.

Pucku,
stiu pe cineva care statea in zona aia si s-au mutat din cauza scolii la care mergea baiatul. Eu am trecut pe acolo o data si mi se pare o zona ok. Sincera sa fiu, prefer zona in care stau, dar sigur ca este un punct de vedere subiectiv. Si eu vreau sa ma mut la 3 camere si ne tot uitam dupa zone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare din nou...

Eu am fost pana acum doar la Biserica "Sf. Gheorghe", preot Ioan Bunea... e cea mai apropiata Biserica de mine, si cred ca acolo voi face si botezul. Pe foaia care am primit-o de la preot scria taxa de membru 75$ si de nemembru 150$ - ce inseamna? de unde stiu daca sunt membru sau nu? Eu - ca mama - am voie sa intru in Biserica? ce trebuie sa pregatesc eu, in afara de petrecere? Se ocupa nasul de tot? Pot sa fac botezul in orice zi din saptamana? ufff... sorry de atatea intrebari...

Noi stam in zona Kipling cu Eglinton - mai e cineva in vestul Toronto-ul? (Etobicoke)

Multumesc pentru raspunsuri si multa sanatate...

Andreea, Doru si Nathalie

Mergi la inceput

Mersi pentru raspuns Oanadraq - am postat amandoua o data
Parintii si sora ma ajuta... si cand vine Doru vom sta cu totii impreuna. Fata imi ocupa tot timpul, dar poate ne auzim o data la telefon
Sa ne auzim cu bine... sanatate!

Mergi la inceput

Oanadrag - iarta-ma :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Pucku, eu stau la Bathurst cu Finch...ceea ce e aproape de Steels.
Zona e de rusi-evrei, e linistita, mie imi place.
Daca vrei mai multe amanunte scie-mi un pm.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi despre ce sa cumpar pt. curatenie si alte sfaturi in materie de cumparaturi(rezonabile ca pret si calitate).Am venit de 1 luna si am probleme cu alesul produselor pt ca nu sunt(bineinteles) ca in Rom.De spalat am luat Tide ca-l stiam din Rom.Ce sucuri sa-i iau lui Luca(3 ani),iaurt,etc..
Pt epilat ce e mai avantajos din comert?presupun ca la un cabinet e scump!Am observat ca tunsul e scump.

Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Iaurt: Petit Danone
Jus: Tropicana, Oasis
Pentru epilat: aparat de epilat acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Dupa cum vedeti am un chef de lucru nebun....asa ca stau si va citesc...
Andreea, preotul o sa-ti citeasca inainte sa intri in biserica. Poti aranja sa-ti citeasca inainte de botez (duminica dupa slujba)sau chiar in ziua botezului, cum vrei.
Tu nu esti membra a bisericii(daca erai stiai :)..cei ce sunt membrii contribuie cu niste bani. Poate nasii sunt membrii?

Mia, iti spun ce folosesc eu (am incercat mai multe dar tot ma reintorc la astea):
--pt vase--Sunlight si VIM pt inox
--pt baie--Mr. Clean
--pt rufe--Cheers

De mancare nu pot sa-ti recomand, aici e fiecare cu preferintele lui.
De epilat--eu mi-am cumparat un aparat "Braun" pe care il folosec de 4 ani. E scump la salon, cel putin 40 $

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Puckule, noi am stat la Finch & Bathurst 4 ani si ne placea, dovada ca pe frate-miu cind a venit in Canada, tot acolo l-am plantat
E vorba si de obisnuinta, dar zona nu e rea, magazine OK, metrou aproape, mai prinzi si un pic de rusa

Bine ai revenit Monica, cu bb Alex.
Bun venit Mia si Andreea.

Mia, in privinta epilatului, aparatul e sfint pentru mine. Eu am un Philips Satinelle de ani de zile si sint foarte multumita.

Fetelor, merg duminica la concertul Phoenix, mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mersi pt. informatii!
Azi am fost sa ne plimbam prin Westmount si pot spune ca nu numai ca n-am vazut in viata mea case atit de frumoase dar nici in vise nu mi-as fi imaginat ca exista asa ceva.E ca in povesti!
O sa-mi iau un aparat de epilat.
Tot azi am gasit si un magazin cu produse romanesti dar mi s-au parut cam scumpe dar de o pofta merge....

Mia

Mergi la inceput