Mamici din Canada ( 7 )
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
Romaria, daca nu poti ajunge la medic ia Advil. Este antiinflamator si ar trebui sa te ajute. Citeste prospectul si ia fara grija doza maxima recomandata, cel putin in prima zi (de preferinta dupa ce mananci putin). Daca te simti mai bine poti sa treci la o doza mai mica.
Dar dupa ce te mai calmezi ar trebui sa vezi cum faci sa ajungi la un medic, sa mai investigheze problema si sa iti dea un tratament potrivit, poate fizioterapie, poate antiinflamatorii mai puternice...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
CataD spune:
Oana, da, am scapat de stresul cu bunicile...a fost un stress si pana ne-am acomodat cu bona dar acum totul e ok (sper sa ramana asa).
Laura a inceput sa colide prin casa, e perioada cea mai grea, tot timpul stam de cu ochii pe ea. Plus ca si ea e cu dintii, musca din tot ce prinde (are 4 deocamdata dar tot or sa-i mai iasa).
BBita al tau ce mai face? (imi cer scuze dar nu mai stiu numele).
Tu ai inceput munca?
Catalina si Laura (12 ian 2004)
iselin spune:
quote:
Originally posted by romaria
Mamici din Canada, am si eu o intrebare..am o durere cumplita de mijoc care ma tine in casa..nu pot sa merg , nu pot sa stau pe scaun:(((cu ce as putea sa ma tratez aici, mi-am terminat unguentele din Romania:(((Am facut o radiografie cand eram in tara, rezultatul: ultimile doua vertebre imi taseaza un nerv acolo..nu pot sa explic medical.... in fine sunt niste dureri insuportabile:((si nu stiu cu ce sa-mi dau, ce sa mai fac. Am facut bai cu sare, apa fierbinte la mijloc, sare incalzita la mijloc, unguent diclofenac, nici eu nu mai stiu ce:(((Poate imi dati voi un sfat.
Va multumesc, Romaria.
De cand a dat frigul am resimtit si eu o durere ca a ta. Eu nu avusesem probleme majore pana acum Doctorita mi-a dat un ADVIL concentrat (mai puternic), costa 22 $, mi-a spus unguent si fizioterapie (care se palteste). Atat.
Sanatate!
oanadrag spune:
Cata,
eu as vrea sa ma angajez, de fapt sa-mi caut, dupa sarbatori. Acum invat pt niste examene. Chris este cuminte, n-am treaba cu el, dar acum avem probleme cu dintii si cu cataratul pe peste tot. se da jos din scaune, din pat,si nu mai stie ce sa faca. Incepe sa planga si este tot un circ. Vorba ta, trebuie sa stam cu ochii pe ei tot timpul.
.
Am vorbit si cu Corina, poate ne vedem si noi. Stabilim o intalnire intr-un weekend.
ps: Ati fost la vot?
CataD spune:
Oana, spor la invatat si bafta la examene!
Putem sa ne intalnim intr-un weekend...sa stabilim ceva convenabil pentru toata lumea. Ce zici Corina?
Andreea_si_Doru spune:
Salutare fetelor si bine v-am gasit! si eu sunt o mamica "de Canada" ; iubirea vietii mele (noastre) s-a nascut pe 29 septembrie 2004, la ora 10:45 cu 3452g si 50 cm . S-a nascut la St. Joseph's Hospital - Toronto (chiar cine a mai nascut acolo?)
As vrea si eu sa aflu cateva informatii despre cum v-ati acomodat cu un bebe mic in Canada, unde va intalniti cand va intalniti si mai ales...
CINE A FACUT BOTEZUL IN TORONTO!? Am mare nevoie de informatii ca se apropie la mine si nu stiu nimic! :(
Sotului ii finalizam actele de imigrare in Canada si ar trebui sa ajunga la noi in jurul datei de 16 decembrie - cu Ajutorul Lui Dumnezeu.
Super fericita sunt pentru minunea ce ne-a dat-o Cel de Sus si astept informatii de la voi... sincer nu cred ca am timp sa citesc tot din urma :(
Sa fim cu totii sanatosi - ca altceva nu ne putem dori de la viata!
Andreea, Doru si Nathalie
monat spune:
Am fost lenesa la scris si nu am mai postat de mult, dar v-am citit pana acum.
Sunt o proaspata mamica de Toronto cu maiinile cam ocupate si va rog sa ma treceti si pe mine la catastif cu:
Bebita: Alexandru
Data nasterii: 28 septembrie 2004
Numele meu: Monica
Oras: Toronto
Cricor spune:
Andreea, noi am facut botezul aici la biserica Toti Sfintii, preot Ioan Pop. Vezi ca au si site, poti sa iei nr. de telefon de acolo si sa vorbesti cu preotul sa afli amanunte. Biserica e la Kennedy & St. Claire.
Corina
CataD spune:
Andreea, bine ai venit!
Monica, la fel si tie! O sa-ti scriu un pm!
Andreea, noi am facut botezul la biserica "Sf Ion Evanghelistul", preot Ioan Cudritescu --100 Old Orchard Grove ( e pe langa Younge cu Wilson). Daca vrei amanunte referitoare la petrecerea de dupa, pot sa-ti spun mai multe.
Pucku spune:
Bun venit noilor mamici.
Si noi am facut botezul la Toti Sfintii cu preotul Ioan Pop.
Fetelor ne gandim sa ne mutam in zona Bathurst cu Steels, ce imi puteti spune despre aceasta zona? mai sunt mamici pe acolo, bunici?
Pup
Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""