Viata in Germania (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by bombi

atunci bafta la "legalizare" cit mai repede
PS. De ce ai "ascuns" pozele de pe webshots??

Cristina

pt ca cineva de pe forum a spus despre copilul meu ca e un avorton :-(

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Papadie, nu stiu cine ti-a spus tampenia aia, dar trebuia sa ii spui sa se uite mai intai in oglinda... Si mai ales sa nu pui la suflet...

Eu am vazut pozele cu Catrina, si e o papusica dulce dulce dulce... m-am topit toata uitandu-ma la ea... Sa va traiasca, si sa va bucurati de fiecare pas pe care il face in viatza... E o luptatoare, si cred ca orice parinte ar fi mandru de asa un ingeras...

Weekend placut, si bafta si nervi putini la consulat!
Adriana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saluti fetele,
bine v-am re dupa o perioada de leneveala...n-am avut chef de computer nici cum
In primul rind la fetele cu consulatu....rabdare de fier,eu am fost anu trecut..nebunie mare!!!

CRISTINA,ti-am vizitat in trecere orasu marti,am fost linga Stanberg la lagerverkauf de la More&More,ce sa zic haine fainutze dar nu prea pe gustul meu(in schimb f. reduse) Cu CD-urile de lb. germala,nu stiu daca voi avetzi Weltbild Plus...acolo au de toate felurile si limbile

Pupici

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Sorry , imi pare rau ca am adus vorba despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:

atunci bafta la "legalizare" cit mai repede
PS. De ce ai "ascuns" pozele de pe webshots??

Cristina

pt ca cineva de pe forum a spus despre copilul meu ca e un avorton :-(

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Poftiiiiiiiim? Si l-ai lasat sa-ti scape?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Papadie,ce probleme ati avut cu titlul de calatorie?Ca io am inteles ca nu se mai face pasaport separat pt.copil, deci titlul asta de calatorie ar fi in ordine.Sper...m-apuca de pe-acum durerile de cap

Es gibt Gedanken die klüger sind als die Menschen die sie denken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

oana, tampiti sunt peste tot, daca stam sa-i ascultam innebunim naibii de tot! Hai da pozele incoa!!
adyna, mersi, chiar ieri am primit un catalog da' nu m-am uitat in el. Danke!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Draga Papadie, ti-am trimis lista cu actele necesare pe mail. Daca nu le-ai primit inca, sau nu sedeschide attachmentul, da-mi de stire si le scriu cu mana intr-un mail nou.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

quote:

[quote]
PS. Cind va duceti la consulat luati si o camera foto sa pozati toate afisele de pe pereti cu toate actele necesare in toate situatiile. Ca eu am fost luni si nu am avut inspiratia asta

Cristina

Buna idee. Eu vreau sa plec pe 12.11 la München si-mi iau aparatul fata cu mine (sper sa nu uit, dar poate imi mai aduce careva dintre voi aminte).

Va pup tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

[quote
Acum,pt restul fetilor,in special din nordul Jermaniei:joia viitoare plecam la socrii la Osnabrück cu ICE dar facem si o halta de vreo 4 ore in Hanovra.Aveti idee ce putem face in timpul asta,e aproape centrul sau ce putem vizita?Danke sehr!
Alina

[/quote]

Centrul e cam la un 15-20 de min de mers pe jos. Practic de cum iesi din gara esti in centrul comercial. Daca mergi drept in fata, cam la 15 min ajungi la o biserica veche. Uitat-te pe pamint si vei vedea o linie rosie. Daca te tii de ea, te plimba (in cerc, daca imi aduc aminte) pe la ce e mai important si frumos in Hannover. Merita vazuta primaria si parcul din spatele primariei e superb pe vreme frumoasa. Partea veche e destul de redusa (fata de alte orase nu au refacut prea mult dupa razboi). Undeva pe traseu sunt in mijloc de strada niste statui vesele, dolofane si colorate care se numesc Nana...

Vezi ca pe drum cum te duci spre centru e un magazin de jucarii din alea scumpe (cuburi de piatra,ursuleti de colectie, etc). Eu imi lipesc de fiecare data nasul de geam si poftesc...asa ca nu te uita prea mult ca-s scumpeeeeeeeeee .

Pacat ca nu va opriti in Braunschweig. E mult mai fain !

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput