Viata in Germania (11)
Raspunsuri - Pagina 16
vikinga spune:
Hai mai Papa pui la inima rautati de doi bani de la oameni de nimic? Fata ta e o frumoasa, eu una m-am topit dupa ea!!! Aldo o astepata in vacanta aici, poate are sanse sa o cucereasca. Eu zic ca aia de a zis asa ceva avea ce avea cu tine, de aia ti-a trintit una ca asta. Da pe bune, mai e in viata?!Iar de pasaport, ma bag si eu sa te incurc mai tare:) Eu am calatorit cu Aldo cu certificatul si passul nemtesc fara probleme, sa inteleg ca printesa nu are?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
vikinga spune:
quote:Ha! Pai nu-s proprietari seriosi sau sunt din aia fitosi care oricum ar fi facut probleme. Pai sotzu inchiriaza la absolut oricine, care poate onora contractul si face dovada ca poate plati, nici nu stii citi albanezi, rusi,etc ne saluta cind suntem la plimbare. Ce-i pasa lui cum se pronunta numele! Haide mai ca-s unii chiar enervantiVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Originally posted by papadie
la inceputul lui decembrie:-)apopos gagici frumoase a trecut anu' de cand caut o casa (de inchiriat!) :-))) am gasit cateva oferte super ...bey da' cand aud astia numele nostru pur singe romanesc si nu-l pot pronuntza nicicum absolut totul "s-a dat!"
Mona_B spune:
Fetele care ati gatit deserturi cu branza dulce, ati gasit cumva din aceea ca in Ro, deci mai uscata, nu Quark, care mi se topeste si curge mereu?Am sanse sa gasesc asa ceva pe-aici? In afara de Körniger frischkäse sau cottage cheese.Danke sehr!
Mona
Es gibt Gedanken die klüger sind als die Menschen die sie denken.
Mona_B spune:
Mai am o intrebare: cum se poate curata eficient un Teppichboden(Trockenreinigung).Cunoasteti produse destinate acestui tip de curatare, ca m-am interesat la o firma de profil, ce mi-a recomandat un sampon...ori eu vreau curatare uscata.
sfarsitoarea spune:
In afara de quark si frischkäse nu mai stiu nimic. Dar pentru desert merg foarte bine. Eu am facut multe prajituri cu branza. Mai este si mozzarela dar si aia se topeste la cuptor.
Pentru covor: La magazinele ideea se gaseste un fel de pulbere Tuba clean se cheama. Se presara pe covor, freci putin cu o perie fara sa o inmoi in apa, se lasa cateva minute apoi se aspira.
Noi am mai scos mocheta la lumina (era plina de pete) cu aparatul tuba clean, o chestie mare ca un aspirator, prepari o solutie care in acelasi timp iese pe o parte si pe alta parte se absoarbe.
Sanatate
narcisa spune:
Eu am vazut brinza dulce in supermarketurile rusesti. Ce-i drept, nu am incercat-o, dar arata ca cea din Ro; am cumparat cascaval si avea cam acelasi gust ca cel romanesc; sunt in pungulite transparente si cu forma rotunda. Si eu folosesc la prajituri numai frischkäse sau quark dar n-am avut probleme; depinde ce fel de prajituri faci.
toate cele bune
narcisa
quote:
Originally posted by Mona_B
Fetele care ati gatit deserturi cu branza dulce, ati gasit cumva din aceea ca in Ro, deci mai uscata, nu Quark, care mi se topeste si curge mereu?Am sanse sa gasesc asa ceva pe-aici? In afara de Körniger frischkäse sau cottage cheese.Danke sehr!
Mona
Es gibt Gedanken die klüger sind als die Menschen die sie denken.
Mona_B spune:
Ai putea sa-mi dai un nume de astfel de supermarkt?Sa caut si eu prin Frankfurt...
Merci!
ariadne spune:
Findus,
iti multumesc pt.detalii, sunt bine venite.
deocamdata imi schimb pasaportul( este valabil pana la anul in aprilie), miercuri merg sa salut" consulatul din bonn, am dosarul deja pregatit , nervii de asemeni.
ma gandesc ca vor vrea certificat de nastere nou, sa vezi distractie, in site-ul lor de pe net nu este nimic in sensul acesta specificat, asa ca il vor "inghiti " pe batranelul ce-l posed.
deci dupa trei luni incep procedurile minune.
uneori ma gandesc daca se merita, zau!
imi este atat de lehamite de tot...
mamica dulce spune:
ariadne,iubita,hai sa.ti inveselesc ziua de miercuri tragem si noi o fuga la bonn sa.ti tinem de urat si sa ai pe cine sa-ti versi nervii de la consulat la una mica
asta numa sa fie relativ placut afara ca vin in expeditie cu juniorul,deja incep sa ma pregatesc sufleteste
Anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0