Mamici de sept-oct 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor
am intrat sa fac un anunt
Babirusa este o fericita mamica de pe data de 14 oct ora 11:30
a nascut o printesica de 2850g si 50 cm
mai multe o sa va povesteasca ea can va fi acasa cu papusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Garofitza, Amoodia si Nature, felicitari si idn partea mea, chiar daca cu putina intarziere. Sa va creasca bebelusii sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.
Mirela (Crismir), eu tot aici sunt, inca nu am nascut si de aceea nu am mai scris nimic, din lipsa de noutati. Azi ma mai duc la spital la control ca acum ne monitorizeaza des. Daca nu se intampla nimic pana joi, o sa mi se induca nasterea joi dimineata ca atunci o sa am exact 42 de saptamani de sarcina.
Alinah, merci mult pentru incurajari. Asadar tu esti un caz real si fericit. Si doctorul m-a incurajat ultima data si mi-a zis ca domnisoara mea nu simte de fapt nimic si nu o sa aiba deloc probleme din cauza asta, mai ales daca se retrage. Insa el mi-a vorbit de posibilitatea operatiei la o varsta relativ frageda (cateva luni) daca acel chist ar creste cumva. Sambata era mademoiselle foarte jucausa la control si inimioara ii batea foarte bine;chiar au zis asistentele ca merita nota 10 pentru asta.
Abia astept sa o tin si eu in brate si asta asteapta si toata familia. Socrul meu mi-a facut un cadou incredibil, acela de a renunta la partea a 2-a a calatoriei de afaceri in SUA pentru a fi alaturi de mine. S-a intors el special acasa pe data de 10 pt. acest eveniment, dar ieri ar fi trebuit sa zboare inapoi si sambata a anulat totul.
Va tin eu la curent cu ce se mai intampla. Acum ma duc sa ma dusulesc putin, sa ma schimb si plec la spital la control.
Pupici tuturor, pe burtici si bebici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Crismir, imi dau seama cat de nesuferita trebuie sa fie asteptarea asta. Oricum, se poate intampla oricand...nu tb sa ai semne lente...ca vine beb-ul . Brusc ti se poate rupe apa si in 24 de ore maxim trebuie sa nasti Poate, poate te ia prin surprindere

Lorena mai ales admiratul. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am facut un nasuc, doi ochisori, 5 degetzele...

Dupa ce am baut o tona de ceai de fenicul si am ajuns la control cu bebe la 5 saptamani si ceva, l-am intrebat pe doctor ce-l ajuta cel mai bine pe bb impotriva colicilor ...daca fenicul e bun...si mi-a raspuns ca nu prea ajuta, dupa cum se crede...ajuta ceva un produs (Lefaxin), iar cel mai mult ajuta "purtatul in bratze"

Frosa, sa-ti creasca mare si frumos bb-ul. In principiu e foarte bine ca greutate pentru varsta lui. Dar trebuie sa urmaresti diferenta de la nastere, cat a luat in greutate...Un bb trebuie sa ia cam un kilogram pe luna (150 grame pe saptamana)

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Iulyp, asa e laptele la inceput, incolor, dupa care vine si partea consistenta, grasa. Mi-au spus la spital ca daca cere san si mananca doar cateva minute inseamna ca i-a fost sete. Deci laptele ii tzine si de foame dar si de sete, ca au si ei sete, micutzii
Idee de personalizare tort:
http://members.aon.at/~mlenhard/besondere_anlaesse/taufe_fabio.htm
Nu neaparat in forma asta...dar imi plac "accesoriile"...adica si eu vreau sa fac in genul asta...sa pun un centimetru, ceas, data botezului pe o "aplice". Ceva haios

Danyce o sa fie totul bine! Eu m-am operat tarziu ca n-am stiut de existenta chistului. Am aflat intamplator la o ecografie....cand chistul era mare. Dar probabil strategia e sa scoata cat mai repede chistul, daca in loc sa se retraga creste. E mai bine asa...la mine ajunsese de 16 cm. Si cred ca e mai bine sa fie operata de bebe, nu copil. Suporta mai bine si nu realizeaza ce li se intampla. Oricum pentru tine e mai greu ca te doare sufletul
Dar gandeste-te ca e bine si va fi totul bine.

PS pt danyce: socru ai!

Babirusa felicitari, refacere usoara si sa ai un bebe sanatos si cuminte
Incet, incet se completeaza lista de mamici

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puii, sa fie frumosi, sanatosi si mancaciosi!

Apropos de mancaciosi, sa vedeti ce-mi facu puiu meu. V-am zis ca nu a luat in greutate si ca face figuri cand il pun la san. Vineri seara tot asa, il pun la san, suge el vreo 5 minute dupa care se pune pe plans. Il mai pun, insist, dupa un minut se oprea si se punea pe un plans de ziceai ca-i fac foc pe spinare. Si imi vine o idee: ma mulg vreo 20 ml si-i dau cu biberonul. Sugea super linistit, fara intreruperi. In consecinta, de vineri incoace, asa ne hranim: ma mulg si=i dau cu biberonul. Ati mai auzit de asa ceva, sa refuze sanul si sa pape lapticul lu mami din biberon fara probleme? Impresia mea este ca eu nu am destul laptic (cam 100 ml la o masa ???) si de aia nu creste in greutate. Ca l-am cantarit iar si nimic. Azi sau cel tarziu maine sper sa ajung la medic sa vedem ce facem, probabil ca o sa-mi dea completare cu lapte praf ca mi se rupe inima sa stiu ca puiu meu rabda de foame ca nu am eu suficient lapte.

Pe voi va supara spatele, coloana? ca pe mine ma chinuie de vreo 2 zile, de la atata purtat bebe in brate.

Roandre, bebelina ta vomita lapte lichid sau branzos? Si cam la cat timp dupa masa? Ca azi al meu bebe mi-a vomitat branzos, cam la o ora dupa ce mancase. Chiar m-am speriat. S-a mai intamplat sa regurgiteze branzos, dar putin de tot.

Alinah, ai dreptate. Cel mai bun medicament pentru colici e statul pe carne de mami, daca se poate in miscare. Cred ca eu asa l-am invatat pe Costin cu narav, ca acuma cele mai bune somnici le trage pe salteaua lui preferata, adica burta lu mami

Va las acuma ca aud semne de trezire.

Pipici la mamici, bebici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari noilor mamici, sa fiti sanatoase, iar vostri sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi!
Eu nu m-am mai putut lega la internet de acasa, cum v-a spus si Mihaela, iar acum am trecut pe la mama si voiam sa vad ce mai faceti! Sper cat mai curand sa se rezolve si problema mea cu internetul.
Eu inca nu am nascut... dar nici mult nu mai am de asteptat. Azi am fost la doctor si, daca nu nasc saptamana asta, luni dimineata ma prezint la spital cu bagajul. Din masuratorile de la eco. bebelina ar fi cu vreo 10 zile mai mica decat ar trebui sa fie in mod normal, are vreo 3100g (cu plus-minus 400 g). Este mai micuta... Vedem noi cand se naste.
Oricum, daca eu nu mai reusesc sa intru pe forum prea curand va spun de pe acum nastere usoara celor care trebuie sa nasteti iar mamicilor si multa sanatate!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Babirusa, sa-ti creasca si tie bebelusa sanatoasa si frumoasa si sa te bucure mereu!
Eu am fost la control si, cu exceptia prezentei chistului care deocamdata stagneaza, totul e OK. Inimioara ii bate excelent si are lichid destul, ea fiind o jucausa si simtindu-se foarte bine in burtica . Pana la urma merg miercuri la spital sa mi se induca nasterea. Abia astept sa o vad si sa o tin in brate. Nu mai am rabdare.
Poate o sa va dau de stire chiar eu.(Imi iau laptopul cu mine si daca e vreo retea de internet prin zona s-ar putea sa pot scrie)). Daca nu o sa incerc sa trimit sms Ralucului si o sa va comunice ea ce si cum.
O zi buna tuturor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Babirusa felicitari si un bebe sanatos si cuminte foc!!!

Fetelor am o mare nelamurire si sunt cam speriata , daca are cineva o idee va rog sa-mi scrieti ca pana maine cand merg la doctor nu stiu ce fac.
Marc azi la doua mese a supt cum suge el repede si dupa 3-4 minute mi-a varsat o gramada de lapte....vi se intampla si voua sau o fi avand el ceva ...sunt atre speriata ca a mancat si putin si uite ca se tot maraie.

Merci pt. raspunseuri

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna seara,

Babirusa, felicitari pentru printesica, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Blue77, alinah, multumesc ptr raspunsuri! o sa incerc sa introduc treptat cate un aliment sa vad cum reactioneaza!

voi cum preparati ceaiul de fenicul?

Danyce, multa bafta si nastere usoara!

O noapte linistita la mamici si bebei
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Iar nu am mai intrat de mult si nici nu prea am apucat sa citesc tot
Felicitari fetelor care au nascut! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si cumintei!

Noi suntem bine papam bine mai maraim, noaptea doarme bine, ziua sta ea mai mult treaza.
Am fost sambata la o nunta si Ilincuta a ramas cu mama, nu prea i-a placut ca a cam stat treaza. Eu am facut si o indigestie, ieri am zacut toata ziua, nici nu i-am dat sa suga, m-am muls si am aruncat laptele de frica sa nu faca colici. Noroc cu laptele congelat ca a avut fata ce sa pape.
Va pup ca s-a sculat la baie

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput