Mamici de sept-oct 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
blue77 spune:
Salut fetelor!
Mina m-am speriat dupa ce am citit ca laptele poate fi cantitativ si nu calitativ asa ca azi am mers la cantarit cu al meu flacau.
La 6 saptamani si 5 zile are 5,100 kg. asa ca m-am linistit ! desi vad ca consistenta laptelui s-a schimbat , nu mai e asa gras si de culoare galbena a devenit alb.Se pare ca se schimba in functie de cerintele lui bebe...nu prea inteleg cum.
Ralucule , frumoasa poveste, sa va bucurati de bebe si sa fiti fericiti!
Danyce , ciudata veste , si eu ma intreb cum e posibil asa ceva, insa eu nu m-as increde prea tare in ecografe...mai mereu au dat gres.
Azi imi vine soacra, sper sa nu ma ia cu "sfaturi".
pupici
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/
lorena_andreianu spune:
Pupici fetele.
Multumim de aprecieri.
Veste mare: aseara ne-a cazut buricutul!!!
Altfel, bebe doarme bine, mananca de ma sperie (am vazut ca e frecventa chestia)...
Ne cam curge un ochisor, insa pare sa se rezolve cu ser fiziologic si infuzie de musetel.
Noi nu ne-am cantarit inca de cand am iesit din spital, insa o vom face curand.
Va pupam pe toate mamicile si bebeii vostri si tinem pumnii celor in asteptare.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
danyce spune:
Salut, fetelor,
Tocmai m-am intors de la spital si mi s-a confirmat vestea de ieri. Asadar, tot ce pot face e sa astept sa vad cum evolueaza lucrurile.Daca se micsoreaza chistul (mai o sa am o ecografie luni si dupa ce se naste domnisoara o sa i se faca regulat controale amanuntite), asta inseamna ca urmeaza sa se retraga de la sine, iar daca nu , atunci o sa trebuiasca sa fie operata la un moment dat, in principiu cand e mai marisoara.Eu stiam ca asta nu e chiar ceva grav, dar nu pot sa nu ma gandesc cu groaza la eventualitatea unei operatii la bebelusa. Ma gandeam ca daca bebelusii plang la colici, cum ar reactiona a mea la o operatie?(la durerile de dupa). Sper din suflet sa fie totul Ok. Doctorul m-a asigurat ca o sa fie supravegheata inca de la nastere timp de mai multe luni si ca nu o sa fie probleme.Oricum, cu ocazia asta am si eu posibilitatea de a fi asistata de medici la nastere, nu doar de moasa.
In orice caz, starea mea de spirit e ceva mai buna decat ieri. Astept acum cu nerabdare sa nasc si sa o vad pe domnnisoara asta mica care de pe acum imi da senzatii tari
Pupici tuturor pe burtici sau bebici (cred ca numarul bebeilor e mai mare acum decat cel al burticilor),
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
amoodia spune:
danyce maica inca nu ai nascut ca eu din dimineata aia nu m-am intors de la spital decat cu inca un membru in familie.
am un baietel frumos foc, s-a nascut de 2740 kg si 47 cm, numai ca acum si lui ii curge un ochi si nu stiu ce sa-i fac. il tot stergem cu infuzie de musetel dar cate zile o sa tina asta`?
am cam avut probleme la nastere dar asta este, acum totul e bine si bebe zic eu e sanatos si mancacios. inca nu l-am cntarit si ieri ne-a cazut buricul si ne.am facut si baita cu ceai de musetel si ou.
va las acum si sanatate noilor mamici si bebicilor.
marimar spune:
quote:
Originally posted by amoodia
danyce maica inca nu ai nascut ca eu din dimineata aia nu m-am intors de la spital decat cu inca un membru in familie.
am un baietel frumos foc, s-a nascut de 2740 kg si 47 cm, numai ca acum si lui ii curge un ochi si nu stiu ce sa-i fac. il tot stergem cu infuzie de musetel dar cate zile o sa tina asta`?
am cam avut probleme la nastere dar asta este, acum totul e bine si bebe zic eu e sanatos si mancacios. inca nu l-am cntarit si ieri ne-a cazut buricul si ne.am facut si baita cu ceai de musetel si ou.
va las acum si sanatate noilor mamici si bebicilor.
amoodia,
nici intr-un caz cu musetel ! Musetelul e bun dar NU pentru ochi !!!!! Sterge-l cu ser fiziologic sau apa fiarta si racita in care ai pus 1 lingurita de sare. Si pune-i in ochi citiva stropi din laptele tau ! Probabil are vreun canal lacrimar infundat.
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia
Ancuta spune:
Buna fetelor,mamici si viitoare mamici,
Vreau sa fac si eu un anunt, Cristina-Garofitza a nascut astazi,15 oct 2004,ora 10:00, un baietel frumos, sanatos, scump si dragalas,cu greutatea de 3.100 kg si 50 cm lungime.
Atat ea, cat si Lucas, sunt bine si sanatosi.
Sa-i traiasca!
Numai bine, Ancuta
georgiana.david spune:
Buna la toata lumea
In primul rand vreau sa va spun ca imi pare rau de tot ca nu pot intra mai des dar sunt chiauna de somn pentru ca se pare ca Damian al meu doarme mai bine ziua decat noaptea iar eu ziua nu pot sa recuperez prea mult somn pt. ca trebuie sa ma ocup si de Ioana si fiind si in casa noua mai am si altele de facut.
In al doilea rand va anunt ca azi si Patrice (nature) a nascut o fetita de 50 cm si 3900 g. Sa-i traiasca si sa fie sanatoase!
Ce bine ca am intrat pe forum si am citit ca si Bebeii vostri vomita ca eu eram disperata ca al meu are ceva. Vomita aproape dupa fiecare masa iar cateodata si in jet si pe nas. Voua vi se intampla asa ceva? Eu sunt tare speriata, deocamdata ii dau doar Bonisan dar nu zilnic ci doar cand il vad ca-l doare burtica iar pt. colici eu beau ceai de fenicul. In greutate nu a luat foarte mult dar deocamdata nu vreau sa-i bag completare ca se invata cu ea. Astept sa vad ce imi recomanda dr. Capraru (cel care a scris Mama si copilul), o sa vina vineri sa-l vada pe Damian.
Sanatate la toata lumea si cat mai putine probleme cu bebeii.
Nastere usoara celor care urmeaza!
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72
roandre spune:
Felicitari Garofitza si nature pt bebelusi!
Georgiana si bebelina mea vomita destul de mult si uneori si pe nasuc scoate laptic dar doctorita a spus sa nu-mi fac probleme ca e normal.
Sa ne spui ce o sa-ti spuna si tie medicul.
Noi am incercat sa iesim putin mai devreme afara si cand am ajuns in fata blocului a inceput sa picure asa ca am stat foarte putin afara.
Fetelor, cruciulitele de se pun in piept la botez trebuie cumparate doar din biserica pt a fi sfintite? Eu le-am luat din magazin si nasa imi spune ca nu e bine si ca trebuie sa ma duc cu ele la biserica inainte. Voi ce stiti?
Pupici
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
georgiana.david spune:
HELPPP!!! Mamicilor va rog sa-mi spuneti ce pompita pt. muculeti folositi ca eu am luat una de la Chicco si nu e buna de nimic.
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72
roandre spune:
Georgiana si eu tot pompita aia o am si e ok. Eu ii pun cu pipeta cateva picaturi de ser fiziologic in nas, apoi cu degetul ii astup o nara iar in cealalta bag pompita pe care o tin stransa (apasata, sa nu aiba aer) si ii dau drumul. Uneori mai folosim si betisoare facute de mine din vata (mai buna este cea din mijlocul discurilor demachiante) inmuiate in ser fiziologic.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre