Bebelusi de iulie-august 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
rain spune:
pupici !
acum va scriu asa repejor ...mai mult si mai multe dupa miezul noptii!
sa va zic, astazi iubitica mea si-a descoperit manutele si a tinut pentru prima data singurica o jucarie in manuta vreo 10 min !
acum seara am fost afara, am stat cu ea vreo ora pe afara, se pare ca i-a facut tare bine aerul rece pentru ca doarme de vreo 3 ore ...ea care doarme iepureste, adica vreo juma de ora!
pupici!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Dorsilia spune:
`seara!
Noi azi n-am avut net si am stat pe "uscat" pana la ora asta. Frigu de afara adeca ale 9 grade nu ne-au mai indemnat sa scoatem nasu`, in consecinta am avut zi de "conferinte" si maraieli sa ne ia mami in brate, indiferent daca o dor salele, bratele si picioarele de la turele facute prin casa.
Ieri fetelor am esit afara cu curaj, l-am imbracat pe bebu bine si l-am invelit in 3 paturele si am stat o ora pan oras....sincer mi-au inghetat oscioarele ca n-am mai fost buna de nimic toata seara, si doar am esit imbracata si eu, cu jeansi, geaca de blugi si pulovar de mohair pe sub ea, dar mi-au inghetat mainile pe carut si ii controlam nasu bebului cu obrazu meu, adeca ma puneam cu fundu-n sus aplecata in carut sa vaz cum sta cu temperatura nasucului. A durmit neintors si a mai durmit si o ora dupa ce l-am carat sus 4 etaje, l-am dezbracat si bagat in patut, dupa care io m-am bagat la un dus superferbinte, m-am dat la un paracetamol si la un ceai cu miere ca mi-era teama sa nu racesc. Azi imi curge apa pe nas, am mai luat paracetamol, ceai cu miere si am stat la caldura cu ciorapei de lana in picioare atat eu cat si Danut (pe el l-am tratat cu baby drink si cu mult tinut in brate, si multi pupilici pe capsor, la ceafa)
Eu il las singur numa cat cobor carutu 4 etaje pana afara-n fata blocului si ma-ntorc gafaind ca un ogar afgan sa-l iau si pe el. Si am mai fost o data dupa paine jos la parteru blocului la alimentara. Si cand plec la cumparaturi si il las cu tati, ma grabesc si mananc pamantul, intr-o ora maxim sunt inapoi acasa cu sufltu-n gat si cu deshtu-n telefon sa ceckui sa vaz de sunt in regula. Si mie mi s-a zis ca sunt prea lesinata si prea imi apar puiu ca o ursoaica si prea cred ca numa io stiu sa-l cresc da ce sa fac? Asa simt, si ma duare sufletu sa nu fiu langa el. Vreau sa-l cresc asa cum as fi vrut sa fiu si eu crescuta cu muuulta afectiune si pupicuri si mangaieri si laude si ... d-astea, ma-ntelegeti voi.
hai ca va las ca a facut ochi, se pare ca nu-i prieste ca azi n-am esit la aer. Sper sa nu facem noapte alba ca io-st franta.
somn usor la mamici si bebici
lia si danut
roxana_oana spune:
merci pt sfat, papadie :)
ei, sa nu crezi ca era chiar in fata geamului, cam la 2 metri distanta de fapt, dar azi n-am mai repetat figura
stiu ca faza cu curentul e tampenie, dar ...suntem in romania
pupici
corianai spune:
Neata,
Fetele Eva mea are un mic semn rosu pe una din pleoape. doctorul din Ro imi daduse Tobrex adica un atibiotic sa/i pun, zicea ca e conjunctivita. astia de aici au zis ca e o prostie ca are ochiul curat si cica e un semn din nastere care se estompeaza pe la 1 sau 2 ani. Sper sa/i treaca. Oricum aici sunt total impotriva medicamentelor... cum zicea si Papa la ei febra e de la 38,5 in sus si atunci cica organismul trebe sa lupte Si se pare ca da rezultate ca vad copiii la scoala alergand in tricou prin curte la 5C. Eu care am bagat tone de doftorii in Mara ce sa zic... acum ne conformam.
Eu ma tot gandesc la intarcare. Din pacate am de facut un tratament si nu pot pana atunci. sper sa mai rabd pana face 4 luni. Lapte prea mult nu am eu dar tot mai e ceva si parca imi pare rau. Dar cand ma gandesc ca o sa pot lua anticonceptionale imi mai creste inima Acum astept sa faca 4 luni sa/i schimb iar laptele. Aici sunt formule diferite, una 0-2 luni, apoi 2-4 luni si unul dupa 4 luni. Macar asa stiu ca are ce/i trebe conform varstei. Tot la 4 luni o sa incepem si piureurile de legume. Pe mine ma tenteaza grozav borcanasele lor, desi pare cam ciudat sa/i dau ceva pregatit cu luni in urma cand pot sa/i fac proaspat. Voi cum aveti de gand sa faceti
Danuta poze cu fetilii mele sunt pe http://community.webshots.com/user/vera2002102
Pupici
papadie spune:
Coriana si Catrina are semne d-alea pe pleoape, pe nasuc in stinga si intre sprancene (despre semnul asta zice moasa ca e lokul de unde a tinut-o barza). Sunt semne care trec de la sine :-) Conjunctivita?!Ofofof! :-)
De ce nu iei anticonceptionale cat alaptezi? Eu iau Cerazette. Astea cica se pupa cu alptatul. Nu am nici un fel de "simptome" de la ele..aaaaaaaa mi-a cazut parul de pe burta...ala de crescuse in timpu' sarcinii In sfarsit am pus si eu 4 kile pe mine...maninc de sparg cit alaptez si eram disperata ca ajunsesem iar la 45 dä kile:-) Acu e ok am aproape 50 si incap in blugii buricosi si strimti de dinainte de sarcina:-) Si am tzitze mari...inainte de muls
Eu is anti borcanase. Este imposibil sa stea luni in sir pe rafturi si sa nu se strice. Cred ca au conservanti cu kila. Attita vreme cit pot sa iau niste fructe, niste legumite eu zic ca e mai bine sa ii fac eu lu' capusha de aur piureuri, sucuri, supe etc.
ochi verzi spune:
Buna dimineata mamici si bebici! Am fost foarte suparata zilele astea ca mandra mea nu-si revine cu mancatul, ieri mi-a pus capac cand mai mult de 80 ml. nu a mancat la o masa si aia in scarba de zici ca-i pun otrava nu lapte, linge tetina nu trage si ea cu pofta.Si mananca la 4 ore! Asa ca am fost cu ea la Medsana , eu imi spuneam oful si doctora zambea in coltul gurii, ca arata bine copilul(are 5400 la 15 saptamani)!N u are rosu in gat ,e vioaie , mi-a zis sa-i dau fier 5 pic. dimineata 5 seara, sa-i fac laptele cu ceai de musetel ca sa aiba mai multe scaune, sa-i dau ceai Baby drink intre mese (eu nu i-am dat ceai niciodata ca ma gandeam ca ocup locul la lapte), 2-3 picaturi de lamaie, a zis sa incep cu sucurile, eu incepusem deja cu sucul de morcov dar mi-am ras si degetele.Peste 10 zile ne-a chemat din nou si daca nu e nici o imbunatatire vom schimba laptele ca se pare ca nu-i place! Referitor la sucul de morcov, voi cum il faceti ca eu dau morcovii pe razatoare (cu degete cu tot) apoi ii pun in strecuratoare si apas cu o lingurita pana imi ies ochii din cap si nu obtin decat cativa ml. Cand va trebui sa ii dau 50ml. o sa stau toata ziua sa fac un suc de morcovi. Voi cum il faceti?
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
ochi verzi spune:
Am mai pus cateva poze!
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
corianai spune:
Papa si mie mi/au zis ceva de muscatura de barza Sper sa se repare. Anticonceptionale nu poci sa iau ca mi/au facut programare la moasa abia pe 9 noiembrie. Si nu au la liber in farmacii, trebe reteta. Condomu se sparse data trecuta, asa ca acu imi risc casnicia ce sa fac De fapt eu am si un alt tratament de facut si la substanta respectiva cica nu au studii concludente asupra administrarii in timpul sarcinii si alaptarii. Asa ca cica sa astept
Dorsilia spune:
oki verzi, eu cred ca nu ai gasit tu morcovii potriviti, ca eu cand rad 2-3 morcovi de la mama din gradina iese zeama multa, si tot pe razatoare ii dau (uneori cu tot cu buricele degetelor ca si tine :)))
papa- si eu votez cu matale, ca ma intreb si eu, cum Dumnezeu nu li se strica la aia piureurile alea facute in borcanase atragatoare ? clar ca au conservanti mai mult decat fruct acolo. Insa e drept ca iau okii, si parca si eu om mare cand merg printre rafturi si vaz sucurile alea de rosii mi se lasa la ele mai mult decat la bulionu de-l am io acasa de la mama, desi stiu ca nimic nu e 100,cum scrie cu litere de-o schioapa
Io azi is cam agitata ca am de gatit si de facut curatenie da asta mic ma solicita nonstop asa ca mai va pana apuc io sa gatesc azi, iar curatenia nici atata n-am cum sa m-apuc de ea ca doarme epureste cate 15 minute dupa care e fresh si vrea ori conversatie ori ridicat in brate ori de amandoua. Nu mai stiu cum sa-l tin in brate ca e moale ca o marmota si nu se tine de mine deloc, e rotunjor pe tuate partile si mi-e teama sa-l apuc mai vartos asa ca fac contorsionism si seara vai de mainile mele ce ma dor. Nu ajung in oras sa-mi iau marsupiu, nu stiu de ce cred io ca ala ma va ajuta. Nici scaun de masina nu mi-am luat ca l-am tot dus io in brate in masina, iar in carut cand il ridic la 45 de grade sta cu gusulita-n piep cand n-are chef sa stea mai drept si face asa o mutrita bosumflata cu falcutele alea ale lui rotunde de-mi vine sa-l mananc.
Ma apuca nervii ca nu pot gati ca lumea si nici curatenie nu fac, oare-s io impiedicata sau ce? Voi cum va descurcati cu sectoru asta? Am incercat sa-l car cu mine-n bucatarie da acolo se face prea cald cand gatesc si miroase a ceapa, si-a ulei incins si-a mai te miri ce mai fac si e riscu sa-l stropesc cu te mniri ce, nici nu e prea mult loc, tot tre sa fac slalom pe dupa carucior....
In camera singur sta cate 10 minute dupa care da semnalu` de aducere a lu mumasa la ordine si tre sa ma spal pe maini, sa ma sterg de sort si sa fug sa-mi sfaraie talpile pana-n casa unde-mi pocnesc calcaiele in pozitie de drepti in fata dumnealui si incerc sa detectez sursa nemultumirii. Cand reusesc inseamna ca am avut noroc chior.
help cu cevasilea idei, sfaturi....scuate-ti-ma din pana
pupi
lia si danut
papadie spune:
Dorsilie mai termina bre cu gatitu si curatenia ca ma ia durerea de suflet:-)
Mielu cin o pun in marsupiu urla de se rupe in 7 bucati :-))))