Bebelusi de iulie-august 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
roller025 spune:
Buna si de la noi.
Florina, multumesc pt oferta de bona. Ti-am trimis PM. Referitor la lasat singur io nu fac asta. Am practicat asta in saptamana in care am fost singurica acasa (acu 2 luni) dar doar pt a cobora carutul. Rezultatul a fost o raguseala in toata regula a puiului si mi-era o mila de el...
Cori, mai avem inca suvita alba. Astept cu nerabdare sa vad ce creste in lok . Ceva pozute cu Eva? Ce mai face Mara? Cum ii place acolo?
Am fost azi la control. Am luat in greutate doar 400g toata luna desi puiul a macncat bine Asa ca ni s-a recomandat comletare la masa de seara... Si am primit liber la sucuri. Asa ca incep cu sucul de morcovi, ca mi se pare cel mai greu de facut . Azi ne-a facut dok si instructajul pt diversificare... asa ca de la 4 luni incepem sa bagam si altele...
Mey, parca se mai indreapta vremea. Ne mai intalnim? Io vin si cu Alina...
Va pupu
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
Ssarah spune:
A mea face kk odata/zi in general dimineatza, f rar de 2 ori, ce-i drept umple pampersul de intotdeauna iese pe afara si murdareste hainutele...Se screme saracutza si apoi se uita la mine cu o privire satisfacuta.."vezi mami ce am produs!"
Fetelor, la noi e disperare mare, se pare ca nu ii mai place Similac cy Fe, iar doctoritza este plecata din tara, voi ce formule folositi (in afara de Milupa care ii umfla), nu de alta, dar nici titi nu produce cat trebe, si poate asa mai reusesc sa o las cateva ore in grija mamelor, nu sa fiu permanent cu pompa la dispozitie...
bunny spune:
eu ii dau humana (ha = hypoalergic ca asta i-a dat s-a nascut mai devreme ) dar si cea simpla e ok. intreab-o pe Lia ca si ea ii da si comanda din Buc.
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
cristalina spune:
Alexa, nu schimba laptele dintr-o data!!!
se face treptat!!!
acu tre sa mulg ...fug...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
Doamna Bibi spune:
Sa stiti ca eu ii dau Bebelac si sunt foarte multumita de cum evolueaza puiul. Multe mamici fug de acest lapte, credeti ca daca este gratuit este si prost?!?!?Cred ca este falsa impresia. Eu voi continua sa-i dau Bebelac (si nu din motive financiare...).
Alexa si eu ii dau completare din cauza ca mami nu produce suficient lapte (cu toate ca am observat ca in ultimele zile s-a marit debitul ceva,poate de la ceaiul de chimen si ananson din care beau 2 litri pe zi - pana acum beam foarte putin din cauza gistului oribil).
Voi va cantariti bebeii saptamanal? Eu nu prea (nu am nici cantar) dar cred ca nu e cazul, il vad "ochiometri" cum creste.
Monica si bebe Bogdan
BLUE ANGEL spune:
eu ii dau Milumil de la Milupa ... de ce zici tu Alexa ca ii umfla ?
si eu zic sa mai astepti , sa nu-i schimbi lapticul dintr-o data si mai ales sa consulti medicul
Monica (d-na Bibi) si noi avem aceasi problema ..se screme micutzul de se face rosu grena la fatza si il apuca si plansul ... nu e constipat
azi a fost extrem de agitat si am chemat dr. ..aparent nu pare a fi nimik dar il vom tine sub obsrevatie ... sper sa -si revina si sa nu fi fost decat o mica indispozitie ...
voi ati mai avut asa probleme cu bb-ii sa planga si sa nu-i impacati nicicum ?
Doamna Bibi spune:
Si acum o intrebare intrebatoare: voi ati slabit ceva? Eu dupa ce am nascut am pierdut doar 5 kg de ma certam cu asistentele prin maternitate sa-si repare cantarul. Acum am mai pierdut vreo 5 dar tot mai e...ehehe. Oare se mai duc? As face eu gimnastica dar in afara de niste "haltere" cu bebe in brate nu apuc altceva, cu toate ca nu mai am nimic, de fapt nu prea am avut probleme de la epiziotomie mai deloc, dupa prima saptamana stateam lejer in fund.
Cred ca v-am povestit (sau nu?) cum am nascut eu ca din pusca? In 3 ore (apropo cred ca am batut recordul la timp de nastere ce ziceti merit un premiu) eram gata nascuta, mai mult a durat cusutul. Scurt si intens, n-am mai fost timp nici sa-mi monteze cateterul, eu urlam ca vreau anestezie in timp ce impingeam pe masa va dati seama???? Nu-mi vine sa cred nici acum cat de repede am nascut. Abia acasa am vazut si eu nasterea mea (al meu sot a stat cu mine si a filmat tot el care cadea la vederea unei picaturi de sange).Imi pare tare bine ca pana la urma nu am mai facut cezariana (am injurat-o eu pe doctorita dar pana la urma a fost in avantajul meu).
Monica si bebe Bogdan
Doamna Bibi spune:
Sa stii ca desi baiatul meu e tare cuminte mai are momente in care nu stiu ce sa-i fac, mai au si ei zile proaste cred. Il tin in brate si ii trece imediat. Vezi ca daca tu esti agitata ii transmiti copilului si atunci te intrebi ce are. In ce consta agitatia?
Monica si bebe Bogdan
cristalina spune:
Eu nu vorbesc de asteptat cu laptele, ca daca e de completare, asta e, trebuie data completarea.
Introduci noul lapte in etape. La inceput pui o lingurita din cel nou si restul din cel pe care il foloseai. dai un timp sa vezi cum se comporta, apoi bagi doua lingurite lapte nou, restul cel vechi, astepti un timp sa vezi ce se intampla si tot asa...
Le e greu si lor sa treaca de la un aliment la altul. chiar adca e tot lapte, au totusi formule diferite, gusturi diferite.
Eu folosesc Humana. Are gustul apropiat de cel de mama. Nu l-a refuzat pe cel de mama.
Pe asta am apucat sa il dau atunci cand a trebuit ...in agitatia aia...si cu asta am ramas.
Stiu ca si Bebelac, ala gratuit, e bun.
Nu este foarte dulce.
Milumilul e dulce rau...
Ma duc sa cald ca ramane buburuza in fundu' gol daca nu ii calc niste hainutze!...hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
Ssarah spune:
Blue Angel, despre Milupa mi-a spus pediatra sa nu-i dau in nici un caz, din cauza ca este dulce (chiar daca este acceptat de bebe cel mai usor) ca face copilul in stil american, adica umflat.
Mersic fetelor, intre timp mi-a dat pediatra un sms sa-i dau Nan sau Humana. O sa incerc intai cu Nan.
Monica, nu stiu daca e o idee buna sa-i dau treptat, poate daca simte vre-o ramasita de gust de Similac, nu o sa mai vrea nici Nan...zic si eu...ca oricum sunt zapacita rau acuma...