Bebelusi de iulie-august 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
As termena io da nu suport dezordinea si nici sa mai mananc prostii ca uite ne-a lovit frigu si nu vreau sa ma vaneze vro raceala. Chiar ca nu stiu ce m-as face daca-l contaminam Doamne Feri pe Danut.
maaria spune:
ma mai cunoasteti? de fapt..ne mai cunoasteti?
am avut cateva saptamani cam agitate si inca n-am reusit sa citesc tot din urma. unde-s zilele alea cu BB in burtica si cand ma gandesc ce ma plangeam ca-i greu, ca ma doare, ca nu pot sa dorm (eh!). oare asa va fi tot timpul?
hai sa ne laudam si noi. ne-am crestinat sapt trecuta, am pus si ceva pozici pt cine vrea sa ne vada http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcmaaria/my_photos
Luca - scandalagiul are 4.500 si 57 cm la 6 sapt si 4 zile. mananca numai san si cred ca-i e suficient deocamdata. dok a vrut sa-mi scrie reteta cu completare, dar am refuzat categoric. cat mai pot pe post de mama-vaca...nu-i dau nici o formula.
si acum intrbarile:)) pt cine poa' sa-mi raspunda:
1. ce-i cu rusii astia? lia, lamureste-ma te rog... de 3 zile au venit nu multi (hehehe, vreo 20 :)) ). sa inteleg ca ma pregatesc de fluviu?? mi-am facut provizii de absorbante deja.
2. ce vaccinuri se fac la 2 luni? dok mi-a facut o schema din care n-am priceput nimic. adica n-am reusit sa deslusesc ce-a scris cu picioarele pe foaia aia. deh, scris de 'telectual... am inteles ca-i varianta obligatorie (gratuita) si mai e cea optionala, platita...care pe care????
3. dunga aia vericala de pe burta nu se mai duce??
4.fetele din bucuresti, ce ajutor se da pt BB? eu am primit cand am luat certificatul de nastere o foicica cu ceva nr de tel, dar am pierdut-o si nu stiu cum sa procedez. ma luminati?
Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)
eli spune:
Buna si din Tara Soarelui Rasare.
corianai ai niste fete tare frumusele, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Mara s-a transformat intr-o adevarata domnisoara . Mult succes la scoala. Chiar, cum s-a acomodat? CUm e cu limba?
Dar tu, stiai limba deja sau la lectiile de masaj in ce limba vorbeati?
Pupiul meu ieri dupa baita a dormit 4 ore, a papt si apoi ne-am jucat o ora, a mai dormit o ora si de la 3:30 pana la 6 a stat treaz. Eu la 6 nu am mai rezistat si am adormit, el era cu suzeta in gurita, nu stiu ce o fi facut pana la 8 cand a inceput sa maraie ca nu o mai avea pe suzi. Si de la 8 iar am stat la taclale pana pe la 12. Cred ca el se odihneste dupa ora Romaniei, e cu 6 ore in urma fata de ora Japoniei. Cum sa fac sa doarma noaptea si ziua sa ne jucam, conversam
Lia, nici eu nu mai ajung sa gatesc (abia reusesc sa mananc), iar curatenie fac, dar rar, in weekend ma mai ajuta tati. De spalat hainele mai reusesc si tot in weekend sau noaptea le mai calc (pe ale lui Stef).
Eu o data l-am pus pe pici in marsupiu, cand era foarte agitat, si s-a linisiti si a adormit, dar cum l-am pus in patut, imediat s-a trezit. E comod marsupiul ca mai poti sa te invarti, dar dupa un timp te dor umerii (eu l-am dat jos asa ca la durerea de spate nu am mai ajuns).
Aici de 3 sapt aproape zilnic ploua si s-a facut frigut, s-au dus zilele cu 30 de grade. Azi iar nu am iesit afara.
O zi frumoasa (calduroasa va dorim). Pupicei!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
eli spune:
Maria, mie a inceput sa mi se duca dunga de pe burta. E din ce in ce mai stearsa mai ales in partea de deasupra buricului.
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
gata .. se pare ca afost numai o stare de indispozitie ... agitatie= dadea din maini si din picioare , nu avea stare nicicum ... si-a mai revenit puiutzul meu .. oricum am chemat dk ieri ca ma gandeam io sa nu fie ceva mai grav dar in stare de debut ... oricum aseara nu i-am facut baitza si a dormit destul de bine ...e bine ca mananca bine ...
ce chestie cu Milumil -ul .. am mai auzit ,de aceea te intrebam .. dar lui asta i-a dat din maternitate si apoi dk lui a aprobat elegerea facuta .. oricum mie mi se pare ca are un gust oribilsi miros aiurea nici nu se compara cu laptele de san ...yami, yami .. cred ca si el este de acord cu mine ca nu a renuntat la san
Lia , de ce nu apelezi la o femeie sa te ajute , cel puztin la curatenie ... ptr. 1,5 mil /luna -curatenie si calcat zeci de camasi la sotz, ti-ai cumparat linistea ... este cea mai buna solutzie . Cu mancarea te mai potzi descurca apoi ...
ati iesit afara ? eu am comandat niste hainuzte dar vin abia maine ..asa ca stam si ne uitam pe geam ...parca s-a mai incalzit , nu ?
pupici
simona
simona
maaria spune:
Eli, nu cred ca poti sa-i faci programul dupa cum vrei tu:)). regula e una singura: cand doarme el, dormi si tu. eu numai asa reusesc (cu greu!!) sa tin pasul cu el. nu mai conteaza ca-i noapte sau zi..cand e de somn apoi somn!! si ce ma enervez cand il pun la culcare si dupa 10 min cand eu reusesc sa atipesc el urlaaaa:)) hehehhe. trece si perioada asta...vin alte griji!
Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)
Dorsilia spune:
Nu stiu cum sa-l mai scot afara pe Danut, cum sa-l imbrac, sa-l tin in brate sau sa-l pun in carut, bate vant destul de rece, vad ca se zbat ulmii de vis a vis destul de tare.
Avem haine groase, ne-am dotat insa nu-i place ca-i limiteaza libertatea de miscare. E foarte multumit si cu gurita arcuita larg intr-un zambet fericit cand e cu cracii goi rasfirati prin pat
rain spune:
Lia, imbraca-l gros chiar daca protesteaza si scote-l in carut, in felul asta il poti acoperi cu o paturica si e ferit de vant!
o sa-l adoarma imediat aerul rece, moata mea a dormit ieri de la 6 la 10 ....
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Dorsilia spune:
Da, asa cred ca e cel mai bine. Chiar ma gandeam ca daca ne sperie cele 10 grade de acum ce o sa facem cand or sa fie -10 ? nu-i mai scoatem la aer?
Oare e buna masca aia de pus pe nas si gura la cei raciti? ca sa nu contamineze pe cei din jur? ma gandesc sa cumpar cateva pt cei ce vin in vizita si-s cu guturai
rain spune:
e buna, am si eu cateva si le voi folosi daca vin musafiri gripati!
aseara am vrut sa scriu mai mult dar pana la urma am adormit si eu mai devreme, de o saptamana numai la 2 noaptea am adormit si dimineata eram cam zombi , nu stiu cum naiba trece timpul asta asa repede, dupa ce o culc pe moata incep sa fac ordine prin casa, mai calc ceva, imi fac un dus ...o nebunie cu tati si gata, s-a facut 2 noaptea !
vroiam sa raspund la toata lumea, numai ca am uitat cui si ce vroiam sa spun, incerc sa-mi amintesc !
Dana, si eu vreau intilneala ...astept sa iasa soarele, nu conteaza ca e cu dinti, numai soare sa fie!
Florina, nu il lasa singur in casa pe puiut, chiar daca mama ta se supara o sa-i treaca, trebuie sa inteleaga ca ai un copil mic si ca nu te mai poti misca fara el!
Cori, vezi ai grija cu greturile, eu as vrea sa te felicit ...insa e cam dificil cu cezariana sa mai faci un pui asa repede, am vazut pozele cu Mara (a crescut foarte mult!!!) si Eva, sint doua frumoase si cred ca esti tare mandra, ai si de ce !!!
Maria, Monique ...si puii vostri sint niste dulci si frumosi, abia astept sa facem o mega intilnire, sa ne vedem cu tot cu pui!
Alex, ai grija cu laptele, nu il schimba brusc! va pupacim si astept sa ne vedem cat mai repede!
scuze daca am uitat pe cineva, acum fug ....se aude o mica sirena la orizont !
va pup
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1