Bebelusi de iulie-august 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

He he
Capul a fost 97 mmDPB la ultima masuratoare, adica vineri inainte de luni (ziua nasterii) iar la nastere 34 cm circumferinta; oricum dr spusese ca are loc sa iasa dc are pana in 10,5 cm dar am zis sa nu ajungem pana acolo. De fapt credeam dupa echo ca nu a ajuns nici la 4 kile, dar...mai sunt si surprize..oricum aveam o supra-burta. A doua zi dupa ce am nascut m-am inatlnit cu o doctorita in lift care mi-a zis sa fiu pregatita ca mai am putin si nasc :)))

n-am facut nici o alergie la anestezie, iar spatele m-a durut doar a doua zi..dar n-am simtit taietura...si a fost asa de bine :)

Eu nu port sutien prin casa..poate fac inot dupa si se refac; dc nu..nu mai am 20 de ani si de aia exista sutiene..oricum nu te poti pune cu gravitatia

Sab simplexul e vreo 130 000 lei
Pediatra noastra ne-a spus ca pana la 1 anishor mainile si picioarele sunt reci, adica asa e normal, si eu zic ca-i mai periculoasa supraincalzirea pt piticei.
Merci mult pt primire !!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ei.. sper sa ii placa vinul, daca ma uit dupa mostenirea genetica ar trebui sa ii placa tare mult... caci bunicii lui sunt tare amatori!!! Noroc ca barbatul meu nu le are cu bautul ca nu stiu ce ii faceam.

Sunt ingrijorata din cauza ca stiu cum a fost la botezul surorii mele mai mici (cu 16 ani mai mica), ea a fost nascuta prematur si botezata la nici 2 luni (deci practic la momentul la care ar fi trebuit sa se nasca) si probabil din cauza ca nu avea stomacul suficient dezvoltat/maturizat a facut foarte urat la lingurita aia de vin si nu a mai vrut sa manance nimic o perioada de cateva saptamani, ii turma maica-mea laptele cu lingurita direct in gat sa nu poata sa il scuipe...

Mie popa mi-a spus sa aduc: lumanare, panza, fasa, ulei, prosop, sapun si copilul evident .

Nasii sunt din alta localitate si ei vor ajunge doar in ziua botezului, deci ma ocup de tot

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

Deocamdata nu are program fix..dar mai nou dimineata dupa ce mananca, adica pe la 8 jumate sta putin treaz si ne jucam cu el, dupa care la el in patut si cu muzica de la radio adoarme de la 11 pana la 13, cand se scoala de foame. Ieri a fost super ca a dormit dupa masa de pranz pana la 4, la el in carucior si infata ferestrei deschise...cred ca repet si azi figura :))
In schimb dupa ora 4 jumate sta treaz, se joaca vreo ora dupa care isi aduce aminte ca mai are si o burta cu colici care-l chinuie rau si atunci fac orice numai sa nu chiraie..
Treaba e lejera la inceput cand doar il tin in brate si-i cant, povestesc, legan..etc. dupa care vrea in brate si plimbat, facem turul casei cu opriri la principalele locuri de interes..adica lustrele unde stam si 10 minute fascinati de asemenea uratenie..:)
Si uite asa fac niste muschi la mana stanga...la inceput imi tremurau mainile la greu..acum am depasit faza asta si am inlocuit-o cu o durere de umar progresiva spre insuportabil cand adorm..
Cand vine taica-su il pasez urgent, dar asta pe la 7 seara..si sta treaz pana la 9 seara cand ii facem baie si dup-aia mananca si doarme in acelasi timp, hehe
Apoi seara e a noastra..dar la ce bun ca pe mine ma ia somnu :( si ma trezesc la 4 dimineata ca sa hranesc fomistul

Cam asta e povestea ultimelor zile..si eu zic ca am un baiet super cuminte, Alexutza cel dragut sau haculete (ca sughite si are un fatzau super-simpatic)
Avem si poze aici :
http://community.webshots.com/user/alexandru_ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Monicule bine ai revenit!!! M/am gandit la voi si am vrut sa te sun pe 1 dar am uitat Inca nu s/a reglat neuronul deh... Ma bucur ca sunteti bine. Pune si tu niste poze cu Bogdanelul ca mor de curiozitate sa/l vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by roxana_oana

Ieri a fost super ca a dormit dupa masa de pranz pana la 4, la el in carucior si infata ferestrei deschise...cred ca repet si azi figura :))
Avem si poze aici :
http://community.webshots.com/user/alexandru_ioan

Roxana

Roxana nemtii spun ca nu exista curent, nu exista frig, bebelacii is mai mult dezbracti dar UN SINGUR SFAT mi-au dat si doctoritele si moasa: sa NU tin copilul in fatza unei ferestre deskise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Iata poze

http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Monica si bebe Bogdan

Mergi la inceput

Gata Monicut... L/am vazut pe Bogdanel cel cumintel. E dragut foc, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Sunt suparata foc... mama s-a operat vineri si de ieri s-a intors acasa. Se simte bine si azi s-a gindit sa gateasca. Cum sta la 5 min de mine m-a sunat sa-i duc niste legume congelate pe care le tine la mine. Ei bine, bebe abia a adormit, doarme superficial asa ca am refuzat-o pt ca nu l-am lasat niciodata singur si nu ma simt in stare sa fac asta inca. A adormit singurel dupa o lunga perioada de adormit in brate dar a avut mama grija sa-mi strice bucuria. Mi-a reprosat o gramada de chestii, mi-a zis ca-l idolatrizez... ma simt groaznic. Desi sta asa aproape ne gateste doar din cind in cind. Atit. Toata ziua stau singura cu el, seara vine tati si ne descurcam cum putem.
De fapt voiam sa va intreb, poate sunt eu intr-o ureche: voi lasati bebeii singuri in casa si cam cit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Florina, eu l-am lasat singur in casa pe asta mic de doua ori, cit am coborit pina jos sa iau o piine. Prima oara dormea si nu s-a trezit pina m-am intors; a doua oara l-am lasat la el in patut treaz si uitindu-se pe pereti - cind m-am intors era la fel de cuminte... Nu prea am avut de ales ca trebuia sa ma duc dupa piine, dar si eu am stat mult si am cugetat pina am facut-o...
Sincer, as avea cu cine sa-l las - soacra-mea abia asteapta sa-i spun sa vina sa stea cu el, dar eu nu vreau - stau numai eu cu el si seara sta si sotul meu evident, dar nu ma lasa inima sa-l las cu altcineva oricit de greu mi-ar fi - il iau cu mine peste tot - si la magazine si la restaurant...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Florina si eu o las singura pe Eva dimineata cat merg cu cea mare la scoala. asta inseamna aproape 15 minute. Numai ca o las dormind si o gasesc la fel. Daca se trezeste inainte sa plec o iau cu mine ca e asa cuminte incat mi/e mila sa o las sa planga singura in casa. Azi nu a vrut sa adoarma asa ca am facut ture cu ea in scoica la spalat rufe. Nu prea are ce sa se intample de fapt... oricum nu mai rau decat daca esti la baie cand se trezeste

Mergi la inceput