Cu cine ne-am maritat?
Raspunsuri - Pagina 2
anne-marry spune:
la mine a fost prima propunere serioasa, insa ne-am ubit, ne iubim si respectul este recriproc. ii multumec lui dumneeu pt ziua in care ne-am cunoscut.
anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Fiquelle spune:
Situatiile in viata sunt extrem de diverse pentru ca oamenii sunt extrem de diferiti; pe unul il refuzi pentru motivul X, vine al doilea, vrei sa te ceara si nu o face, vine al treilea, dragoste mare, da' are deja relatie etc... si vine apoi Y care te cere si iar nu-ti convine, asa ca spre 30 de ani ai doua solutii: ori te mariti cu primu' care te prinde in criza de maritis, ori ai noroc si gasesti ce ai cautat. Asa ca nu va mai certati fetelor, ca le avem toate pe ale noastre. Pritenele stiu de ce!!!
Mada si bebe Sofi, 2 luni
alinah spune:
Si la mine pot zice ca a fost prima cerere serioasa...vorba vine serioasa...ca numai serioasa n-a fost...mai mult un joc, dupa doar trei zile de cand ne-am cunoscut
Ce e drept nici n-am avut prieten...am fost tare moftangioaica...asa curtezani si niste parodii de prietenii am mai avut, inclusiv cu cererea in casatorie. Doua refuzuri: "Esti nebuuun??" Si la al 3-lea la fel am reactionat, dar nu s-a lasat pana nu a auzit "I do"
Nici eu n-am inteles de ce au fost unele reactii...S-a propus un subiect, nu un caz!
Maria, ai dreptate, cred ca cele mai multe dintre noi ne maritam cu primul care ne si cere...dar nu doar ca e primul...dar in general cererea vine dupa o anumita perioada de timp, timp in care partenerii se cunosc din ce in ce mai bine si realizeaza ca ar putea incerca sa transforme relatia in casnicie. Cu ceilalti parteneri se presupune ca nu s-a ajuns la o forma atat de evoluata a relatiei, intre timp unul, altul sau amandoi aveau deja in minte ca nu prea merge relatia...deci de aici nulitatea cererii...
Si mai cred ca cele mai multe casatorii sunt din dragoste.
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)
Poze Armin
ancuta06 spune:
Si eu cam refuzai odata. De fapt, nu am zis "nu", ci "nu acum"....pana cand ne-am despartit. Dar deja depasisem 2 termene. Aveam 19 ani cand ne-am despartit, asa ca nu stiu daca se pune.
Cu sotiorul meu, nu stiu care pe care a cerut. Pur si simplu s-a intamplat...dupa numai 3 luni. Casatoria a avut loc la jumatate de an dupa "decizie".
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
ana maria spune:
Doar sotu m-a luat de nevasta direct. nu m-a cerut. Eram deja de 6 ani impreuna si nu se punea problema sa-l refuz. Altcineva nu m-a cerut. Doar in gluma poate!!! Ca n-am avut alt prieten pana la sotu meu!! Dar sa stiti ca n-am suferit ca m-a luat primu care m-a cerut!! (he he he)
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
tora97 spune:
nu este adevarat mariailin... si pe linga atitea exemple iti pot da si exemplul meu personal...
de cerut am mai fost cerutan si am refuzat din diverse motive. Am acceptat doar atunci cind am simtit ca va merge treaba.
Cind Ovidiu mi a facut propunerea, initial am acceptat, dar cind a prezentat "poezia" in serios, i am spus un "da" tare retinut. Insa omu n a renuntat, a tot batut moneda pina am acceptat. Sincer nu stiu de ce am avut retineri, poate pt ca eram intr o faza a vietii in care ma hotarisem pentru burlacie!!!
deci, nu cred ca acceptam pur si simplu, "la prima strigare"... mai si trecem prin filtrul ratiunii
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
Yasmin spune:
quote:
Originally posted by mariailinquote:
Originally posted by Yasmin
mariailin, lilili, fliufliufliu
cam asta cred eu despre problema ta
cat negativism, dom'le...
Stii ceva........exact lilili, fliu,fliu,fliu
lipsa fair play la Istambul
da-mi voie sa te corectez, mariailin. este, de fapt, IstaNbul
ieri eram intr-o pasa proasta si am fost nedreapta. sigur ca tu ai facut o constatare la care cine vrea comenteaza, cine nu, nu...
nu sunt deloc cu musca pe caciula, fiecare isi are propria poveste
infofun spune:
Mai in primul rand ca eu nu inteleg de ce ati sarit asa pe fata, ca poate nici nu era cazul ei, ci a expus un fapt, asa in general.
Eu am refuzat 2 propuneri, pentru ca nu ii iubeam pe respectivi, chiar daca ei erau indragostiti de mine, eu nu aveam nici in "clin nici in maneca" cu ei, asa ca am cunoscut mai tarziu un baiat de care m-am indragostit lulea si cu care m-am mutat, si apoi a venit casatoria, deci nu am fost ceruta, desi mi-ar fi placut, ca sunt si eu romantica, dar nu are mare importanta.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
violeta69 spune:
Primul meu prieten m-a cerut de sotie, aveam 19-20 ani, iar el era cu doi ani mai mare.Eram niste copii, ne iubeam, insa nu a fost sa fie....mi-a parut rau multa vreme ca l-am refuzat atunci!
Cred ca mi-a fost putin jena de situatie, era pe vremea aceea(inainte de 1989!)si i-am zis ca el e student eu nu sunt si ce o sa fac mai departe...ma gandeam ca o sa raman acasa si o sa am grija de copii.
Poate nici el nu a stiut cum sa ma ceara,sau poate nu a fost sa fie.
Sotul meu (care este!) nu prea m-a cerut in casatorie, cred ca venit de la sine, eram de prea mult timp impreuna, asa ca iaca-ta-ma!
cu drag,
Violeta