Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
buna ziua fetili!
Vreti sa stiti cit de tare m-am ramolit?.Pai iaca cetesc eu mesajul lui katalina,si obisnuita fiind cu coloare asta folosita de veve,stau si ma tot minunez..ma gindesc,beyy,da fatuca asta americaneasca nu are somn..ca imi faceam io un calcul cam cit trebe sa fie ora pe la dinsa.Nu am vazut ca era postat de fapt de katalina
Claudico,asa plec si eu cu Amelie,portbagajul geme de lucrusoarele ei..si noi,ditamai oamenii,avem cite o boccelutza.Distractie placuta va dorim!
Noi mergem maine la botezul unei fetite mici si dulci,jumate romanca jumate suedeza!
Va pupic
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
katalina spune:
Elena..., azi noapte cu cuscra-ta ma'm hotarit sa ma colorez (da' nui' coloarea lu' veve, ea are alta ., un piculetz mai deschisa bre'..Poate-asa mai trece si ea p-aici mai des.
M-ai confundat de cind mi-am micsorat semnatura.
Eu as iesi pe-afara, da' pina ne imbracam toti 4, si pina iesim......, mai bine stam in casa....pina miine.
VA doresc uikend frumos si luuuung!!!!!
Cuscro, nu te-am uitat!!!!!
PA,PA.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Veve spune:
Bei,Catalino,Imi furasi si coloare si font si tot!Tot dau di mesajele tale si ma-ntreb cand le-am scris.Schimb io sau schimbi tu?
PS Aha,deci impreuna cu Claudelu m-ai lucrat!No,bun asa,macar stiu cum stau!
Irina,veve & croko
pozici
katalina spune:
HE,HE, veve, pentru tine fac orice!
Te supara-si?
fac si io experimente.
HAI PA.
Ati vazut ce-a nins ?????Vad la stiri, da' n-am prins unde - blocaje de masini.!!!!!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
codritu spune:
Am intrat numai sa va salutam. Cine merge la tara sa se gandeasca si la noi, tare ne-ar place sa putem merge la bunicul meu la tara unde ma crescut eu si i-ar fi placut si la Tudor. UUf ce dor mi-e!
Ela76 spune:
'Na seara (sau ziua, dupa caz)!
La multi ani, Daria! La multi ani puiului Deliei!
Tot pe fuga v-am citit, recunosc, in mare viteza, caci a mea Cristina a descoperit ca e mult mai interesant sa stea in picioare decat asezata, asa ca am de lucru non-stop
Plus ca azi mi-a cam "furat" calculatorul fratelo al meu...
Dar tare mi-e teama ca iar o doare gatul, caci se repeta niste simptome de acum 2 saptamani. Incerc sa fiu tare si sa nu ma enervez ca atunci, desi in seara asta s-a culcat fara sa manance. Of, sper sa nu fie cazul iar de vreun antibiotic...
Asa ca va las, ca sa savurez cateva clipe de liniste in casa asta
Pupici si weekend placut (noi o sa mergem la Odobesti sambata si duminica)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Fetelor, eu sunt aproape gata cu bagajele si cu nervii...parca mergem in Honolulu, nu aici la vreo 80 km
O sa-mi lipsiti!!!Veniti cu noi!
Am intrat doar sa va urez un week-end cat mai placut si cu mult soare!!Pupicei la copilasi!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Oana_B spune:
Initial creeata de mariana tache
Salutare!
Sunt mariana tache, sunt noua prin zona si nu stiu cum sa fac ca sa-mi trec si eu bebelul- Stefan- pe lista. Va rog sa ma desteptati si pe mine.
Am o minunatie de baietel care s-a nascut la Cluj, in clinica Stanca, cu 4200 g si 57 cm, in data de 20.04.04 si pe care il cheama Stefan - Adrian.
Multumesc
Oana_B
Claudelu spune:
Bebelusi de februarie:
Andreea
Bebelusi de martie:
Ioana
Andrea Cristina
Bebelusi de aprilie:
Hanna
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Initial creeata de mariana tache
Salutare!
Sunt mariana tache, sunt noua prin zona si nu stiu cum sa fac ca sa-mi trec si eu bebelul- Stefan- pe lista. Va rog sa ma desteptati si pe mine.
Am o minunatie de baietel care s-a nascut la Cluj, in clinica Stanca, cu 4200 g si 57 cm, in data de 20.04.04 si pe care il cheama Stefan - Adrian.
Multumesc
Oana_B
Am vazut mesajul ei, dar cand sa raspund l-ai inchis...i-am scris un PM si am invitat-o alaturi de noi...mi s-a parut putin cam timida si de aceea mi-am permis sa o invit!!!Sper ca nu am gresit??
Poze familie