Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Nedda spune:
MARIANA, bine ai venit in club! Sa-ti traiasca puiul si sa ne zici mai multe despre el!
CLAU, sa aveti vreme buna la tara si sa mancati bunatatzurile toamnei si sa ne zici cum a fost!
LAURA, am vozut pozele cu voinicelul tau! E tare dulce!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Ah, trebuia sa pun in ghilimele "voinicelul" de Daria!
Fete dragi, azi am fost si noi la cumparaturi, numai noi fetele, fiindca tati e tare ocupat zilele astea. Am vrut sa-i cumpar Larei ceva haine de iarna dar nu prea m-am hotarat la ce sa cumpar si prin urmare n-am luat mare lucru. Lara a fost foarte cuminte si jucandu-se in timp ce ne plimbam prin magazin am surprins-o razand de una singura cu jucariile ei. A fost asa de scumpa!!
Am ajuns acasa cu ea obosita si infometata si a plans putin in masina la intoarcere dar nu asa isteric cum facea cand era mai mititica. Concluzia: am fetitza mare si cuminte!:)
Nedda spune:
KATA, pai ce sa fac si eu? Numai noapte pot sa folosesc computerul. Altfel... Nu pot sa fac nimic cu Lara in brate. Uite, chiar acum se pregateste sa apuce laptopul cu amandoua mainile si...Am fugit! (Pupam baietzii scumpi!)
Veve spune:
Uffff,am chiulit si eu o zi si taare greu recuperez!Tot forumu',ca voi nu m-ati dat pe spate de harnicute!
Nu mai retin ce si de cand nu v-am mai scris...Saptamana asta am fost la un balci si ieri o calatorie prelungita la mall (poze aici) si-n timp ce petreceam si io linistita "quality time" in familie,voi unelteati sa ma faceti de caracter,huh?
Katalina,nu m-am suparat,numai m-am bosumflat!Ma si trezisem cu fata la cearsaf oleac',dupa vreo 4 ore de somn,intrerupte si alea!Sorry dac-am sunat altfel decat vroiam!
Daniela,n-am pomenit cereale de care povesteste Leana!O fi vreun produs european..nu stii cum is americanii?Pupe la fetita cumintica!Sa ne fi vazut ieri pe noi cu-amandoi...croko fu' cumintel,dragalasu',dormi-n carut si se juca tot timpul,insa soricica lui ne oferi o proba de rasfat pe cinste!Insa aste-s zilele mele si tati rezista ca un erou cu copilasii si ma lasa sa ma desfasor.
Colegutele noi,v-am inghesuit in tramvaiul nostru cu mamici primavaratice si sturlubatice,insa nu v-am urat bun venit!Inca...Laura si Daria,Mariana si Stefan,sper sa va simtiti bine alaturi de noi!
Pup si noapte buna!
Irina,veve & croko
pozici
mariana tache spune:
Oana B, acum sunt in mare graba (plec la servici), dar am vrut musai sa iti multumesc ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta. Suntem tare incantati. mariana tache
Nedda spune:
VEVE, pupam vevericii cei rasfatzatzi precum si pe cei nerasfatzatzi. V-am vazut pozele noi! Ce frumos ati petrecut si ce frumoasa familie sunteti!
Rayuela spune:
na ziua fetili!
Noi am fost la botez,unde Amelie a fost de o cumintenie suspecta(banuiesc ca se bucura ca nu e ea victima)
Acum e o vreme afara de-ti vine sa ,asa ca stau si bantui pe forum
mariana ,bine ai venit in grupul nostru!
veve,sa-ti traiasca comorile de pestisori,pupici de la o pestoaica batrina(si nebuna)
Claudico,hai acasa sa ne povestesti cum te-ai distrat!
Ela,sper ca nu e vreo problema cu gitul Cristinicai
Nedda,noi am trecut deja la hainutze de iarna,eu am facut deja cumparaturile de rigoare,care m-au costat de m-au uscat
Va pupic
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
scuze ca am omis,Laura,bine ai venit in grupul nostru!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
piciulica spune:
Bunaziua la toata lumea...si
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Noi suntem bine crestem mari si satatori. Am inceput si noi sa mancam un pic de cereale si sa vedem luni ce ne mai recomanda nenea docrorul. Suntem un pic si mucos ,nu stim de ce, sper sa nu raceasca ca peste 2 saptamani ne ducem la vaccinul de 6 luni.
Mariana bine ai venit printre noi!
Va pupam si va dorim o zi buna!