Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Mamicilor dragi, ma duc sa ma culc! Va pup si va doresc o zi buna iar mie imi doresc un somn usor!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Somn usor, Nedda .

Hai ca voiam sa mai zic ceva si n-am mai apucat mai devreme. Si culmea e ca nici acum nu-mi aduc aminte .

Aaaa...gata....voiam sa va zic de vecina mea de la tara care are un baietel cu 2 saptamani mai mare ca fie-mea. Pustiu manca de la 2 luni jumate banana cu biscuite, iar acum mananca aproape orice mananaca cei mari la masa (inclusiv fasole si borsuri ii da maica-sa). Si n-are nimic baiatul, e vesel, zambaret, nu se plange nici de colici sau de alte alergii. E o scumpete de baietel, chiar daca n-a fost crscut el "in puf" ca altii . Sa va zic cum adoarme?! Ii dai o punga in mana, o fosneste nitel si-l ia somnul. Ce-i ala leganat?! Maica-sa e pe camp toata ziua, ii da sa suga dimineata, la pranz si seara iar in rest de el are grija sora lui mai mare (care are 8 ani). Voi v-ati lasa bebelusul pe mana altui copil? Pun pariu ca nu. Eee...acolo se practica, si Ionela, surioara lui, vede de el cum nu se poate mai bine, il scoate la plimbare in carucior, ii da sa manance, il schimba, se joaca cu el....si v-am zis, are doar 8 ani. Si ala e un caz fericit, de cele mai multe ori la tara bebelusii sunt lasati pe mana strabunicelor (mult prea in varsta ca sa mai mearga la muncile campului), care abia se misca prin curte, eventual nici n-aud c-o ureche, si pentru care plansul bebelusuluie ceva normal (lasa mama ca face plamani puternici, sau ochii negrii).
Pediatru?! Hahaha....vine o asistenta, pune bebelusu intr-o sacosa si-l cantareste cu un cantar din ala cu carlig, pe care-l mai folosesc pe marginea pietii taranii care vand una-alta.
Pampersi?? Asaaa...o punguta mica, pentru ocazii speciale.....mers la oras, la doctor la vaccin, etc. In rest, scutece de panza....muuuulteeee si spalate des. Si fara masina de spalat.

Si ar mai fi o gramada de spus...da' s-a intors sefu si tre sa ma-ntorc la munci ....zbyeeee

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

UUUf! Sunt in pauza de masa si voiam sa pun si eu cateva poze. Le-am scanat, dar nu merge ...cica au mai mult de 100 de nu stiu ce ... Mai incerc!
By!
PS. Daria s-a nascut dimineata la 9.30 si avea 52 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematutui spune:

Dragelor bine v-am regasit. Aveti un spor la scis ca eu abia prididesc cu cititul. Eu citesc si scriu de la servici pentru ca acasa ma asteapta bebe pe care doctora pediatra la numit Binladen. Zice ca ne terorizeaza, si asta cam asa este.
Poze nu avem inca pentru ca tati nu a scanat nimic din multele poze pe care le-am facut.
La noi este frig si bate vantul .Tanjim dupa zilele cu soare. Dar eu il scot pe George la plimbare in fiecare zi indiferent de vreme. Ieri dupa amiaza nu batea vantul si l-am imbracat cu un costumas mai gros si in loc sa il bag in salopeta de iarna l-am bagat inr-un port bebe din cel care seamana cu o patura, l-am pus in carut si imi propusesem sa il plimb cam o jumatate de ora. Puiul meu care nu are astampar statea in carucior si nu sufla, atat de mult ii placea. Dupa un sfert de ora era adormit si a dormit bine mersi o ora, ceea ce in ultimul timp este o minune.
Laura si al meu este relativ cuminte cat sta cu mama, dar cand vin eu s-a rupt filmul, si pentru mine si pentru el. Nu vrea decat in brate si plimbat prin casa nu asa. Cu toate astea il iubesc foarte mult si nu imi imaginez altfel viata decat cu el.
Eu nu ii dau inca iaurt pentru ca doctorita ne-a recomandat sa incepem cu iaurt si ficatel dupa 7 luni, asa ca mai asteptam putin.
Catalina, lui George ii dau calciu si vitamina c i9mpreuna timp de 10 zile pe luna si 2 pic de vigantol zilnic. Fier i-am dat de la 2 luni pana la 4 luni, dupa care nu i-am mai dat din doua motive :
1. la vaccinul de 4 luni a avut probleme de genul temperatura mare si apoi o diaree care a durat vreo 2 saptamani si revenirea la normal 1 saptamana. Iar dupa vaccin nu se da o perioada de 10 zile.
2. copilul nu pare a fi anemic avand o culoare normala si mananca diversificat : legume, fructe, in fiecare zi.
Sa nu uit celor care astazi mai pun o luna la cele pe care le au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am reusit ! Avem album!
Vizionare placuta! Asteptam impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Hop si eu!

Laura, ce dragalasha e Daria,si dolofana, .Dintzisorii se vad f. bine.Sa-ti traiasca minunea!
P.S cind mai dormim? LA pensie mama!Atunci n-avem ce face!

Mickyyy, ce frumos mai povestesti mama! Viatza la tara asa e! Si cresc sanatosi, si stii ce ei au si noi n-avem :aerul curat care-l respira!Asta-i face sanatosi.Copiii nostri respira doar gaze de esapament, si praf, si etc.Si mincarica o iau din gradina, sau de la vacutza, sau de la gaina, e NATURALA, nu ca cea din marketuri...sunt multe lucruri diferite...si sunt sanatosi.
Pupici Malinei, stie ea la ce sa traga: bere si tigari!

Clau, trimite si-aici niste soare, c-aici e uriiiiiiit!!!!

Daniela, somn usor , da' tu la 3 noaptea te culci?Pupici Larei!

am treaba.CALC

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Am reusit ! Avem album!
Vizionare placuta! Asteptam impresii!

Sunt frumosi cu totii!!Dar Daria e cea mai ce(fara suparare)

Noi am fost la cumparaturi, in marsupiu si a fost excelent, desi a cam inceput sa ploua...dar ce conteaza afara sa fim...Am fost intr-un complex de ala stil Europa(vestit ptr toata lumea) si am ramas socata ce diferenta de preturi intre ei si Billa(ca de acolo imi fac eu cumparaturile), in sensul ca aici in complexul asta toate sunt mult mai ieftine. EU n-am mai fost pe aici dinainte de a naste pentru ca nu-mi place aglomeratia, nu-mi place ca nu poti sta sa te uiti in liniste ca toata lumea se imbulzeste si nu se uita pe unde circula, da-i sa mearga...I-am luat la Raul o caciulita tare misto si destul de ieftina, la 60.000 lei...Am vazut hinta de aia faina la 850.000, scaun de baie cu ventuze la 400.000(acelasi scaun l-am gasit la Chicco la 1.600.000), scaun cu masuta la 1.400.000 lei...in comparatie cu preturile din oras astea sunt fff mici si sunt exact aceleasi produse

EU azi nu prea o sa intru ca ne pregatim ca maine dimineata mergem la tara, la aer curat...abia astept...eu tot fac pe bagajelul lu' Raul, dar nu mi-am imaginat ca atatea lucruri am nevoie...cred ca vom umple masina doar cu lucrurile lu'Raul, noi avem doar un rucsacel...ca doar stam doar 2 zile nu o vesnicie

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by katalina

Hop si eu!

P.S cind mai dormim? LA pensie mama!Atunci n-avem ce face!

Clau, trimite si-aici niste soare, c-aici e uriiiiiiit!!!!

am treaba.CALC

Catalina,
Albumele noastre

Kata, ce la pensie...las ca dormim cat vrem in viata de apoi!!!
Si soare iubitoo, nu mai am de unde sa-ti trmit ca s-a grabit cineva si la luatOricum e mult mai bine azi, nu mai e asa de frig!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, frumusica foc Daria!!
Se vede ca's gravida...stateam mai devreme si ma uitam ca vitelu la poarta noua ca nu vedeam unde e albumul .
M-am prins intr-un final.....si cand te gandesti ca nu's de ieri de azi pe forumul asta......

Kata, si de la noi la flacai.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Clau, iti uram vreme frumoasa .Ce bine-i la tara(da' numa'n vizita).
Pupici la toata lumea.Asteptam impresii!

Catalina,
Albumele noastre

Mergi la inceput