Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Vanessa, chiar putem sa il deranjam pe sotul tau?
Multumim! eu chiar o s-o fac; pt ca sint superofticata de ce mi se intimpla.

Pe scurt: vreau sa-mi iau un apart mai mare. Am aplicat pt un credit bancar. Toate bune si frumoase. Dar mi-am dat seama ca dpdv al timpului (cit de cit liber) e ok, dar dpdv salariu e groaznic pt ca atunci cind auzeau ca sint in concediu de maternitate ofiterii de credit se cam strimbau. Pina la urma am "convins" ok. Totul pina la hirtzoage...In Ro te ingropi in ele. Bey si dupa ce am rasuflat usurata ca ma baga cineva in seama (o banca vreau sa zic) innebunesc acum ca nu ne intelegem la hirtii. Si acum vine intrebarea: concediul de materniate se opereaza in cartea de munca?Astia de la banca m-au innebunit: da, ca se opereaza, fara asta nu discutam .Asta a mea de la personal nu, ca nu se opereaza. Eu ca am picat intre ei ca o fraiera ca am si bb si vreau si casa in acelasi timp.
Merci mult Vanessa
Anca si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Servus mey nebunelor

Monet ce-mi place de tine ca esti organizata! Ai zis ca te duci sa faci nani cu Liutza, ai si executat. Chiar numai 6 saptamani ai avut liber? Infiorator de putin.

Vanessa am ras cu sotul impreuna de problemele sentimentale ale lui Andu. Sa ne spui cum raspunde domnishoara avansurilor lui infocate si indelung regizate. Ii tin pumnii sa fie reciproc sentimentul

Nally LA MULTI ANI pentru Sebi, mare realizare 6 luni, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de ceilalti!

Vai Anka ce mizerie cu birocratzia din mediul bancar. Sper sa rezolvi repede si eficient problema creditului. Asa se impiedica in nishte mizilicuri de parca cine stie ce ar fi.

Madutza mai las-o frate cu muraturile ca o sa facem ulcer de pofta. Si noi ca noi, da fetele alea de peste mari si oceane unde nu se exista gogoshari si gogonele si tot felul de chestii mioritice ma gandesc ca stau cu castronelul si saliveaza, saliveaza...

Zaraza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Mephala30: ar trebui sa ne deschidem subiect separat: "Clubul mamicilor de mai fericite care stau acasa cu puii si nu se duc la serviciu". Cred ca m-am tampit cu totul, pana o sa ma duc eu la serviciu n-o sa mai stiu cu ce se mananca meseria aia
Mona: ne-au lovit masina cand ne-a depasit ca a intrat prea repede pe banda la loc. Nu stiu care era graba ca nu eram decat noi si cu ei pe sosea si avea loc sa se tot duca iar noi mergeam numa' cu vreo 70km/h ca eram eu cu ochii pe vitezometru. De cand am ramas insarcinata am ramas si paranoica, nu mai are voie soferul sa depasesca 90km/h fara sa ma isterizez eu, iar pe serpentine -unde s-a intamplat accidentul- 70 mi se pare ultrasuficient. In fine, a trecut dar in momentul respectiv mi-a veni sa-i sar aleia la gat. Mircea are carnet de 17 ani si n-a avut nici un accident, nasa cupilului -ea era la volan- are carnet de 4 ani si n-a avut nici un accident. Cel mai mult ne-a enerva dobitoaca (scuzati limbajul) ca s-a dat jos si a inceput sa ne faca scandal ca nu stim sa conducem (tot ea) si cand am zis eu "Gata, suna la Politie sa vina sa faca constatarea si sa plecam naibii de aici" mi-a replicat suav ca o sa ne ia carnetul (n-am avut prezenta de spirit sa-i raspund "La toti trei????").
a stat departe de mainile mele ca asa i-as fi carat niste pumni cu tot pacifismul meu (pacifismul meu se termina abrupt cand atenteaza cineva la bunastarea piticului)
Paloma: stiu ca e tare imbarligat. si eu am deschis un subiect la "Probleme legislative" referitor la cum se intra in CIC. Da' cum sunt mai tontuta n-am priceput nimic si cand am mai vazut si formularul resp am clacat si am sunat juristul firmei a carei nevasta e si ea in CIC si am intrebat cum a facut ea si am facut si eu fix la fel (adica asa cum am povestit mai devreme) si nenea de la Contabilitate a zis ca e ok, se descurca el in continuare. Plus ca la noi tati lucreaza in acelasi loc si pot sa demonstreze singuri ca tati nu e in CIC.
Vanessa: te-am vazut in poze cu baietii.sa-ti traiasca, tare frumosi mai sunteti!!! Normal ca nu-mi vezi pozele de la munte ca nu esti pe link-ul care trebe' ca am uitat sa-l pun in semnatura. Albumul ala gol trebuia sa-l sterg ca dupa ce l-am facut am constatat ca nu imi incap toate pozele in el si am mai facut un cont: uite link-ul http://community.webshots.com/user/maria_alex100
Anka_l pana vine Vanessa sa te lamureasca te mai bag si eu putin in ceata, pe perioada CIC contractul de munca se suspenda deci ar trebui operat in cartea de munca pentru ca nu se ia in considerare nici ca vechime in munca. Concediul de maternitate (adica de sarcina si lauzie) parca intra in alta categorie si nu se opereaza.

va pup
ma duc in patut ca mi-a mai venit si ciclul si Alex n-a fost asa de indemanatec ca Lia ca ma doare de numa-numa. Asa sunt baietii mei mai neindemanateci.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Vanessa, multumesc pentru raspuns. Si eu sunt un pic jurista (adica am terminat facultatea de drept, dar nu mi-am dat inca licenta) si mai lucrez si intr-un loc cu multi juristi, dar unde nu prea ma pricep mai intreb si eu. Mi-am adus aminte ca ti-am promis lista cu diversificarea. Uitasem de ea, iar acum trebuie sa o caut si dureaza ceva, ca ce dezordine e la mine in casa ... Sper sa o gasesc maine dimineata si sa ti-o trimit daca o mai vrei.
Maine nu facem vaccinul, il facem abia luni, ca piticutza e racita. A vazut-o nenea doctorul si a zis ca nu e nimic grav, doar o raceala.
Ne-a zis ca de acum, adica de la 4 luni, putem sa-i dam si cereale. Care credeti ca sunt mai bune?
Am incercat sa-i dau sa guste banana, asa de pe deget, putin, si deschidea gura cum deschid puii de vrabiutza ciocul cand vine mami cu mancare. Cred ca i-a placut.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

MariaI, nu cred ca esti tu mai tontuta, ca nici eu n-am inteles mare lucru de la "Probleme legislative". Sau inseamna ca sunt si eu.
Aia de la mine de serviciu au zis ca habar nu au cum se face, ca n-au mai avut situatii din astea si cand m-am mai dus si cu formularul ala s-au uitat la mine ca la felul noua, mai ales ca acolo au si ei ceva de completat. Eu as vrea sa mai stau acasa doar vreo luna, ca avem congres in noiembrie si pana la ala e agitatie mare si nu stiu daca in agitatia aia as reusi sa-mi intru in ritm.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

gata am modificat si semnatura Vanessa executa-te la vazut poze!! by the way, ce-ai facut cu costumatia lui Andu pentru bal? Am auzit ca pe undeva pe calea mosilor ar fi un magazin cu costume pentru copii din astea de bal mascat. Cred ca un "Z".
Paloma eu ii dau orez cu porumb si lapte de la Milupa.

http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna seara fetelor,ma bucur ca sunteti toate bine si ca va descurcati minunat in meseria de mamici !
Sper ca veteranele isi mai aduc aminte si de mine, pe toate si pe fetele mai noi.
Noi suntem bine, Cosmin creste ca printul din poveste, are 8 Kg, este cumintel si mancacios, de catewva zile sta in fundulet singur pentru cateva secunde, ce sa zic baiat mare :)
Saptamana trecuta am trait, am avut in premiera, amandoi copii raciti, nu va spun ce rau e sa alergi de la unul la altul incercand sa-i ajuti sa le fie mai bine. acum multumim lui Dumnezeu suntem mai bine .

Vanessa, , deci asa cu baietii se indragostesc inca de la gradinita ? Eu am o fetita de 5,6 ani, la gradinita la grupa pregatitoare, frumusica foc care de vreo 2 saptamani este terorizata de un baietel indragostit de ea.Mie imi place de el ca viitor ginere dar ce sa faci cu Raluca ca nici nu vrea sa-l vada ? Acuma vorbind serios eu chiar cred ca este indragostit, se comporta ca atare, se uita la ea fascinat, sta numai pe linga ea, o mangaie pe par, incearca sa o tina de mina spre disperarea lu' fi-mea care se enerveaza si il spune la doamna in fiecare zi.

Mamicilor cu fetite, pregatitiva ca nici nu stiti ce aproape sunt pretendentii pentru fiicele voastere

Pupici si danatate la toate mamicile si toti copilasii !

Mergi la inceput

mai am un rest: ne-au dat drumul la calduraaaa!!!!
si am uitat sa-l laud pe Bubu care i-a facut cu mana nasei azi. Vorbesc serios. Gabi de cate ori vine la noi face un semn larg cu mana gen "hai, salut" si azi Bubu i-a raspuns cu un fel de copie a gestului ei. Si a facut-o si a doua oara ca nu ne venea sa credem
Albinutza si mai fetelor, eu in clasa a 7-a inca ma mai bateam cu baietii, cred ca daca mi-ar fi facut unul cum ii face Ralucai, il bateam de nu se mai apropia deloc 9cred ca de aia nici nu se apropiau )

http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmen cum l-ai dezvatat de luat in brate?

ManuClau eu il scot si cand e frig ca altfel la iarna ce fac? Si nu vreau sa il invat numai la caldura. E bine pentru organismul lui sa se invete si cu frigul. Vreau sa fie calit ca altfel o sa raceasca extrem de usor la prima adiere de vant.

Madutza si eu ma mir ce vrednicuta esti si cum iti faci tu timp cu tot nesomnul tau. Sa le mancati cu placere la iarna!

Piatra Lunii, daca e din cauza ca n-ai lapte suficient, asta ar trebui sa se regleze in cateva zile daca ii dai cand cere (adica mai des).

Paloma sanatate multa papusicii. Bine ca e mai bine si nu mai are febra.

Zaraza si eu l-am alaptat pe vant si frig ieri in parc :-)) Si acasa tot cu flanelul am stat pana n-am mai putut de cald. Da vad ca n-am racit...MA si mir.

Maria si eu stau pana la un an acasa, nu ma zoresc deloc sa ma intorc la serviciu.

Mai Nally, party in pijamale de la varsta asta????Pai ai flacau mare mai...Pupici lui Sebi de juma de anisor.

Monet tu fazi baza, cum sa creada ca ala a fost concediu de odihna? Cu puiuta asa mica...

Danaa, de ce e greseala ca l-ati luat in pat? Eu il iau frecvent. Doarme prima parte a noptii la el in patut (Adormit la noi in pat in prealabil) si apoi la noi in pat ca altfel cred ca ar fi un chin sa il adorm din nou. E asa gresit? Uite ca la intrebarea ta nu-s prea sigura de raspuns. Stiu ca poti lua DOAR TU 17 saptamni de maternitate si fie tu fie sotul destul pana la un an, concediu de parinte. Da nu stiu daca se specifica exact cand. O sa imi fac timp sa ma uit sa iti spun cum e formulat. Felicitari pentru progrese!
La noi e cam frig acum, nici nu mai stiu cate grade da e frig si azi a ploua mocaneste toata ziua. :-((

Vai Vanessa ce m-ai distrat cu nurorile. SI Andu ce precoce e. Da e romantic se pare cu tango si declaratii de iubire. MAi, mai, mai...

Zaraza, la noi exista muraturi la magazinul romanesc si putem face da nu sunt asa de vrednicuta ca Madutza, mai bine le iau de gata da e drept ca nu gasesc chiar toate sortimentele. Ce draguta esti ca te-ai gandit la noi.

Maria bine ca sunteti sanatosi. Uffff am o teama de accidente...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hai ca vad ca v-ati linistit asa ca intru eu in actiune :-))

Albinutza sigur ca ne amintim de tine. Ce baietel mare, auzi sa stea in fundulet singurel...NUmai bine tie si la baietii tai!

Paloma eu am inceput cu orez de la Pablum (cu lapte praf, da daca poti cu laptic de la tine, si mai bine).

MAria ce baietel desteptut ai. Bravo Alex!

Fetele va pupicesc si eu ca e tarziu si ma duc sa mananc si sa fac nani.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput