Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele! Dupa show-ul de aeara se pare c-am dormit mai mult. Adica nu s-a mai trezit de 10 ori numai de 2 sau 3. Nu mai tin minte ca si eu sunt super obosita. Dar l-am luat in pat cu noi. GRESEALA!!, dar l-am pus la el in pat dupa ce a adormit ca lumea. mai vedem noi ce o mai fi.
De cateva zile se ridica...in picioare. Adica se tine de mainile mele si are o tentativa de a sta in fund, dar se ridica in picioare si ce fata are!! e bucuros. Cred ca e mandru de el.

Irinel, Lili si Christina am si eu o intrebare la voi. Stiti cum e cu maternalul? Adica eu nu mi l-am luat si in decembrie termina Adi scoala si probabil ca isi va gasi un job_--sper ca nu am dat degeaba banii pe MBA-- si eu nu mai vreau sa lucrez ca sunt super obosita si vreau si eu o pauza. Credeti ca daca imi iau concediul din ianuarie imi mai dau astia 1 an sau numai cateva luni pana are Stefa 1 an? M-am uitat pe un site dar nu zicea nimic daca il iei mai tarziu.

Gabitza, asa sunt si eu . Dorm mai bine o noapte si gata imi ies din "forma". Lasa ca razbatem noi.

Mona si Irinusha, de multe ori ma gandesc la voi ce norocoase sunteti ca le aveti pe mamicile voastre acolo aproape de voi si va mai poate ajuta. Doamne ce as vrea si eu sa fie mama mea aici cu mine sa-mi mai dea si mie o pauza sa respir.

Ioana si acum doarme bebitza tot asa bine noaptea? Ce-i faci de e asa cuminte?

madutza, tre sa fii premiata ca fiind cea mai harnicuta dintre noi. Ma bucur ca Ana e mai bine. Pupici.

Irinel, da asa e cu Andrei . Ma si speriasem la un moment dat ca nu-i mai ieseau dintii. Dar si cand i-au iesit au inceput 4 deodata si sa vezi atunci show.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Lili si Irinel, am vazut pozele. Sunt super. Mi-a placut mult aceea unde Bianca sta pe burtica si Danutz pe spate. Sunt tare draguti.
Ce va mai intalniti voi pe acolo. La mine pe coasta de vest cand veniti? Cum e vremea pe la voi?
La noi sunt in jur de 14 grade, dar ieri a fost mai cald.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Anacami si MariaI, in legatura cu cererea de CIC, eu am citit in normele de aplicare a Legii nr. 19/2000, aia cu asigurarile sociale, ca exista un formular tip prin care se cere CIC, care se completeaza si semneaza si de solicitant si de angajator si se depune de angajator la Casa de pensii. Tot acolo scrie ca la ea se anexeaza copie de pe certificatul de nastere al copilului sau livretul de familie, declaratie pe propria raspundere a solicitantului ca nu realizeaza venituri din alte activitati si declaratia celuilalt parinte ca nu a solicitat si el aceleasi drepturi.
Pana la urma nu stiu cum e bine. Am vazut ca se dezbate problema CIC si la "Probleme legislative", dar tot nu m-am lamurit (oi fi eu mai grea de cap).
Parca aveam o jurista printre noi, parca Vanessa ?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara
iare ati scris o groaza si nu pot sa va ajung din urma
v-asi raspunde la toate dar cred ca o sa adorm cu capul pe tastatura.
Iuliana unde esti?
Gabitza si celalalte care sunte-ti la capatul puterilor. ma inscriu si eu in grup. Azi am inceput sa plang de somn. sunt mai rau ca un bebe cand imi e somn si chiar ca nu mai pot.
cand era Andu mic am adormit odata in autobuz. Veneam de la munca (si atunci am lucrat chiat din a doua saptamana - eram stagiar iar sotul era inca student asa ca nu-mi permiteam sa intrerup stagiul ca imi amanam definitivatul)
acum nu-mi permit sa adorm la volan, dar dau muzica la maxim si cant si eu. va dati seama l astopuri ce socati sunt cei de langa mine cand ma vad dand din cap si cantand.
in legatura cu CO, sotul meu care e in domeniu mi-a zis ca in principiu angajatorul trimite, in urma cererii tale, dosarul la Casa nationala de pensii si alte asigurari. Daca nu trimite el dosarul , te duci tu cu certificatul de nastere, cu adeverinta de servici si cu dovada de la angajator ca a platit asigurarile la Casa, unde depui cererea.

LA MULTI ANI SEBI!
LA MULTI ANI CRISTINA, LA MULTI ANI RADU LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR
Irina, alina, eu fac haz (nu de necaz). ma amuza. nu ma simt batrana ca nu am timp. ma simt grasa dar nu batrana. dar, uneori ca o scuza mai invederez si eu varsta. alina si pe mine ma dor incheieturile. am vrut sa-mi fac si un test impotriva osteoporozei dar mi-au zis ca sunt prea tanara pentru asta. va dati seama ce bine m-am simtit.
sa va povestesc cum i-am taiat lui Cata unghiutele la picioare. Dupa ce i le-a taiat tati pe cele de la maini, a hotarat sa treaca la picioare dar se cam maraia asa ca l-am luat eu in brate, am dat drumul la muzica si l-am pus pe Andu pe masuta din sufragerie sa danseze ca sa-i distraga atentia. a dansat bietul copil pe masa vreo 15 minute de era transpirat tot.
mai avem o problema Andu s-a indragostit (nu e la prima abatere si la gradinita a avut vreo doua iubite. cu una ieseam in oras la Mac si la mol la film) Problema e ca nu stie cum sa-i spuna si am hotarat amandoi sa-i spuna la Balul bobocilor (ca avem si de ala) cand o sa o invite la dans. repeta cu dna. invatatoare tango si vals pentru bal. o nebunie. Va dati seama ce o sa fac eu asa cicalitoare cum sunt cu doua nurori? sa fim sanatosi cu totii.
sunt la pamant cu somnul. bine ca maine nu ma duc nicaieri, dar am de citit un pogon de acte.

zaraza nu ti-a inghetat lapticul? sa nu racesti.
intradevar, copii dorm foarte bine afara cand e frig.
si daca ne vaitam atat acum cum o sa-i scoatem la iarna cand nu o sa putem iesi cu carutul de zapada?

ma duc sa ma uit la poze si daca mai pot revin.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

...dupa ce am dat o raita pe la superstore (ca nu mai aveam nici cartofi!:)), iaca ma intind linga liutza la un pui dulce de somn (e 3:30pm!)....
...la voi, in ro, e deja noapte. somn usor!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

am mancat jumatate de pagina din greseala.
am vrut sa scriu si eu colorat si nu am reusit.
invatati-ma is pe mine ca v-am mai spus ca sunt tembelica la calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Ei! Fetelor multimim pt urari. Si vi le intoarcem si noi: La multi ani si toti bebeii sa fie sanatosi, norocosi si sa umple de bucurie viata mamicilor lor.

Vad ca sinteti ca de obicei vioaie si voioase!

Va pup ma duc sa citesc un pic!

Anca si Radu ( 5 luni fix :)))

Mergi la inceput

cand v-am zis ca sunt baba nu m-ati crezut. am trei mesaje unul dupa altul. Alina, te-am luat. Paloma ai gicit, dar eu sunt avocat (cu specializare pe comercial-civil), dar asa cum am spus, sotul meu e specializat (chiar doctorand) in dreptul muncii, asa ca daca aveti intrebari suplimentare i le pun lui.
mi-a spus ca pe cerere trebuie specificat ca nu beneficiaza sotul de concediu ingrijire copil (si nu CO cum am scris mai devreme)
treaba cu formularul tip este in general pentru usurarea muncii si pentru a nu se omite nimic.
MA DUC LA POZE!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Citeva pozisoare am pus!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucutza/album?.dir=/29e2&.src=ph&.tok=phMvX5BBsOFHBLfW

Mergi la inceput

mONET, O MINUNE E LIA!!! SA VA TRAIASCA SI SA FITI SANATOSI.
nARIA NU POT SA INTRU PE POZELE DE LA MUNTE. IMI APARE ALBUM GOL

Mergi la inceput