Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
Paloma,eu am facut o cerere catre firma in care solicitam concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, incepand cu data de ...
Si eu mai stau 2 1/2 luni acasa, pana la sfarsitul anului; am zis sa merg la servici de la inceputul anului,sa stiu una si buna.Eu inca il alaptez, dar atunci va fi destul de mare sa manance si altceva; probabil ca o sa mai manance laptic de la mine doar dimineata,seara si noaptea (daca va mai vrea,acum mai mananca de 2 ori pe noapte).
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
Nally, ce faceti?Ati avut party mare?
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
zaraza spune:
Ati vazut ce urat din partea admin ca ne trebuie 1000 de puncte ca sa schimbam titulatura? Mai indexeaza omul tarifele, dar de aproape 3 ori???
Rushinica
MariaG spune:
fetelor abia acum am terminat de pus pozele, le-am pus si pe cele de la Rasnov
Manu eu il scot pe Bubu afara si pe ploaie si pe vant bine imbracat si cu prelata de ploaie/vant la carutz cam cate o ora ca altfel risc sa cheme vecinii Politia (stiu pt ca am incercat marti si imi tiuiau urechile de atatea tipete si nici noaptea n-a dormit ca lumea) Asa ca frig nefrig el chiuie de n-are treaba cand da cu nasul de aerul de afara ( numai afara ca pebalcon, chiar daca e deschis, nu e bine)
Paloma: asa cum a zis si Anacami, faci o cerere catre director general in care zici subsemnata.... va rog sa-mi acordati cic incepand cu data de.... si atasezi copie dupa certificatul de nastere ca sa fie clar ca ai dreptul. asta-i tot
sa inteleg ca eu sunt singura care o sa stea acasa pana aproape de un an????
vrea si Bubu sa va zica ceva: b vbf cf45vf5tdg hky g nhcgf vg
gata
va pupam ca vrea afara si eu inca nu am mancat azi decat un iaurt si 5 masline
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
MariaG spune:
La multi ani sarbatoritilor ca vad ca sunt pietre de hotar azi!!!
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
iuliana c spune:
Buna fetele!
Nally sa iti traiasca puiul,sa fie sanatos si voios si numai bucurii sa va aduca!!!Doamne,nu imi vine sa cred,6 luni!Cand au trecut?
si pt Radu si Cristina
Maria cum am timp ma duc sa il vad pe Alex in poze.
Iar acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris...
Iuliana & Rares (12iunie)
Nally spune:
Multumim fetele pentru urarile primite!!!
La multi ani Cristina!!!!
La multi ani Raducu!!!!
Da meyyy avem o jumatate de an!! Prima jumatate de an din cele foarte multe care vor urma!!!
Azi a fost ceva mai cuminte. Am putut sa calc si eu teancul de rufe ce se adunasera pe fotoliu ... a si dormit un pic!!! Am avut si un party in pijamale cu Inisa!!! Au papat impreuna tzitzi si au dormit, dar in camere separate!
Revin cu completari dupa ce il culc deseara ca acum e cam marait!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
mephala30 spune:
Si eu ma pregatesc sa ies afara cu puiul, la artificii. Stiti, azi e 14 oct., SF. PARASCHEVA si sarbatoarea IASULUI.
MariaI, eu voi sta in Concediu 2 ani de zile, asa ca nu esti singura.
Pupici
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
monet spune:
fetelor,
ce bine de cele care stati in concediu! profitati din plin.... nu stiu ce-i cu mine azi, sint moarta de somn desi am dormit mai bine de 7 ceasuri azi-noapte. sa fie de vina ploaia care tzacaneste marunt afara?! sper sa nu ma fi imbolnavit ca n-ar fi mirare -- vreau si eu un pic de vacanta! astia cred ca eu am avut vacanta in alea 6 saptamini dupa ce-am nascut copilu'....of-of-of-OF!
hai, sa nu ma mai pling ca nu vreau sa va pun in proasta dispozitie.
ce-ati mai facut azi inafara de plimbari pe vint sau soare?
maria, ce de poze ai pus, cu vacute si catei, doamne, ce bine m-am distrat. cum v-a lovit aia masina? in mers? sau parcata? sper ca voi sinteti bine cu totii si nu-i nici o zgirietura pe voi . lasa, ca tot v-ati petrecut bine in natura, nu?
zaraza, ce frumos te-ai conformat cu tzitzi la bebe afara pe vint si frig. pai, ai grija, tu, sa nu racesti, ca n-ar fi bine.
la multi ani si celorlalti sarbatoriti, nu vreau sa-i las pe-afara: radu-nicolae a lu' anca si cristina-maria a lu' paloma! sa va traiasca si sa creasca sanatosi si voiosi!
uite, incerc sa-mi termin treaba aici in laborator si ma carabanesc acasa, poate reusesc sa trag un puiut de somn linga puut:).
pupici!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia mica
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
Irinel spune:
Gabitza incearca sa te odihnesti cat mai mult. Asa pateam si eu, eram asa obosita ca daca dormeam mai mult o zi, ma simteam si mai obosita. Asta inseamna ca s-a acumulat mult prea multa oboseala si ai nevoie de mai multe zile de somn odihnitor ca sa te refaci. Poate il lasi ep Denisucu cu cineva 2-3 ore pe zi si dormi daca altfel nu se poate...
Eryka pai daca se vede alb inseamna ca mai e putin si dau dintii. Eu asa am inteles,nu?
Danaa la 10 luni???Oau..Deci avea doctorul meu dreptate cand a zis ca dintisorii apar teoretic intre 4 si 6 luni dar practic...a avut si cazuri cand au dat la 1 an. Si mi s-a parut exagerat.
Lili nauca cum sunt uitasem sa fac albumul public. Acum poti vedea pozele de la botez, da nu-s prea multe puse.
Sandra tare rau imi pare de George. Mititelul ce s-o chinui si ce greu v-o fi si voua...Sanatate multa!
Vanessa, vorba Alinei cati ani ai mai de te vaiti asa? :-)Hai ca fusesi in stare de o superbete de baiat acu nici juma de an, asa ca nu poti fi chiar de 70 de ani, nu?
PUpici, revin ca nici n-am apucat de citit de ati scris da s-a trezit Danutz asa ca plec la indatoririle cotidiene.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)