FIV 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata!Cum va simtiti?Eu una simt ca am oase in burta...ma simt ciudat rau.Azi merg la eco sa vedem cum stam si vineri sau sambata punctia.Imi puteti spune si mie la puctie (la Medsana)cumtrebuie sa te duci pregatita?Ca la spital?Pijama si altele?Imi puteti povesti din experienta voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

'Neata la toate fetele

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Neata fetelor!
Nu stiu cit este de destept doctorul,cert e ca am gasit o multime de pagini pe internet despre el,este membru al colegiului regal al medicilor din Londra si multe altele,asa ca ce sa spun...cu Dumnezeu inainte!
Chestia cu embrionul m-a uimit si pe mine dar am apreciat faptul ca a revenit totusi....imi spusese ca daca pina simbata nu se dezvolta nu ma mai suna .Si el totusi i-a urmarit si a mai si salvat unu....mi s-a parut mare lucru.El oricum isi luase banii,procedura era incheiata deci putea sa se ocupe de altele.Acum astept sa treaca cele 9 zile,am sa fac analiza...am emotii cit pt 10 persoane.Daca nu reuseste voi continua cit de repede posibil cu o noua incercare. Aici in Emiratele Arabe Unite Fiv-ul nu intra pe asigurare.
ADELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Georgiana FIV=fertilizare in vitro, ICSI=injectie intracitoplasmatica cu sperma. Poti face FIV(1900 euro) simplu in cazul in care spermograma este buna si poti face FIV+ICSI(2400 euro)cand spermograma nu este buna. Astea sunt preturile de la Medsana.
Bafta la toate fetele.
Denisa pumnii stransi in continuare

Monica

Mergi la inceput

ET-ul este operatia in sine ,de fapt!reprezinta transferul embrionilor in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!!

Anis ti-am trimis un PM.

Sa aveti o saptamana frumoasa! Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Monica, multam fain de informatii.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dragele mele, povestiti-mi si mie experienta voastra privind punctia..pas cu pas.Cum a fost la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Teodora, la punctie mergi in cladirea de vis-a-vis de Medsana, acolo este clinica de FIV si totul are loc acolo. Intri in sala de asteptare de la parter, o sa te anunti la tipa care este acolo la receptie si o sa te invite sa iei loc sa astepti. Cand o sa te cheme sus, o sa iti dea un pat in primire (fiecare are un fel de separeu asa incat nu te vezi cu celelalte fete), acolo te schimbi in camasa de noapte, halat, papuci (astea le iei de acasa) si astepti sa te cheme in sala de punctie. Intre timp o sa primesti vizita medicului anestezist care o sa te consulte, iti ia tensiunea si sta de vb cu tine in legatura cu ce pb de sanatate ai mai avut etc.
Cand intri in sala de punctie o sa te asezi pe masa si ti se va pune o perfuzie, dupa care se taie filmul imediat. Te trezesti dupa vreo jumatate de ora in sala de alaturi. Mai stai ce mai stai pe masa si cand te simti in stare sa cobori, cobori si mergi inapoi in patul pe care l-ai primit initial, unde mai stai cat vrei tu, in medie 1-2 ore. Cand te simti ok pleci acasa. Tot atunci afli si cate ovule ti s-au extras.
Este mai simplu decat crezi, mult curaj si bafta!
Anemona

Mergi la inceput

anemona,la cite zile de la et ai facut testul de sarcina?
mie doctorul mi-a zis sa-l fac dupa 9 zile.nu e cam rapid?daca iti vine ciclul intre timp e o cauza pierduta?
adelia

Mergi la inceput