FIV 20

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

este important sa fie de calitate si sa se fecundeze, asta vei stii dupa punctie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Anemona sunt de acord cu tine dar Ancar a vazut ca prolactina e mare dar nu mi-a dat tratment, mi-a spus ca pentru FIV e OK.
Asa sa fie????

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Luli, cred ca trebuie sa consulti un endocrinolog, daca iti spune ca nu trebuie tratament, asta e, daca iti spune ca trebuie, mergi si la Ancar si ii spui parerea lui si luati o hotarare de comun acord. Dar nu te agita, o sa fie ok!
Teodora, sigur ca sunt suficiente 9, se putea si cu mai putine. Cum spunea si Tia, important este sa fie de calitate. Si totusi mai e pana la punctie, poate se vor mai inmulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Nimeni nu a mai fost la eco, ieri, la Medsana?Monica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Anemona, draguta, inseamna ca nu mai avem sanse sa facem FIV acum???
asta e problema mea acum si timpul ma preseaza si totul ma streseaza...

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Luli, nu stiu sa-ti spun, dar suna-l pe Ancar si prezinta-i noutatile, sigur o sa te lamureasca. Dar nu mai fi stresata, stii ca prolactina creste in conditii de stres, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Salutare viitoare mamici!
Sa va mai spun o poveste despre mine?O puteti adauga la dosarul vostru ca experienta pur si simplu!
Luni dimineata am facut punctia,am avut 12 foliculi din care au rezistat 8 iar la forma ceruta de standard pt transfer au ajuns 3.Ceilalti nu se dezvoltasera suficient pina in ziua transferului asa ca m-am bucurat de cei 3 si i-am pus la loc sigur(in burtica).Sper din toata inima sa le placa acolo si sa nu ma paraseasca.Joi am facut et-ul.iar simbata la prima ora m-a sunat doctorul si mi-a zis ca un embrion din cei 5 ramasi s-a dezvoltat bine,dar e insuficient pt congelare fiind numai unu iar de aruncat nu se indura de el asa ca....am mers de urgenta la clinica si l-am mai pus si pe acesta la loc caldut!
Pina acum nu am avut dureri ,scurgeri de singe sau alte probleme,medicul mi-a zis sa fac analiza singelui dupa 9 zile,mi se pare un pic cam devreme desi eu oricum numar si secundele,DAR ....DOAMNE AJUTA!
Problema e ca in caz de esec nu am embrioni congelati asa ca va trebui sa reiau procedura ceea ce e tare trist.
Dupa e.t aveti stari deosebite,simtiti ceva?
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna frumoaselor...
Ce dor imi era sa vorbesc cu voi...

Voi vorbiti de punctii si alte alea..si eu vineri de abia am facut dipherelinul...chiar sunt ultima?

Am o mare intrebare, la Giulesti la FIv cat se da in stanga si dreapta ,cat la dr etc..daca nu se poate spune pe forum..astept raspuns pe e mail.

Va pupic si sa ne ajute Dumnezeu!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Servus dragutelor!
va citesc de mult timp, dar abia acum indraznesc sa scrius si io la acaest subiect, pentru ca singura sansa a mea de a avea un BB este FIV.
Am si eu o ontrebare. Care este diferenta intre ICSI si FIV? pentru ca la pret am vazut, dar vreau sa stiu daca au legatura una cu alta.
A! ET se face daca nu a reusit FIV-ul?
Pupici pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Bafta Adelia!
Cred ca dr. tau este destept. sa faci la 9 zile BHCG inseamna inainte de "potentiala menstra", deci poti intra inainte cu tratament de sustinere mai mult. ...si la 9 zile de la Et, deci exacy la o zi dupa ce isi pierde efectul pregnilul...
Pe langa faptul ca sunt uimita ca a mai facut o data procedura pt. un embrion! In A.S. intra FIV pe asigurare?
Iti doresc numai BAFTA! sA FI CUMINTE , CAT MAI CALMA SI OPTIMISTA!

Mergi la inceput