FIV 20

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teodoran, cum a fost la eco?
Cum ti-a iesit?
Cred ca ai emotii pentru sambata... deci pe saptamana viitoare faci ET... mult noroc si sa ne dai vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Adelia, eu am facut testul de sarcina la 13 zile de la et. Poti face testul si la 8 zile, dar daca va fi negativ trebuie sa-l repeti, pt ca daca iese negativ se poate sa fie din cauza ca e prea devreme. Daca ai o sangerare intre timp, nu este o cauza pierduta, nu ai de unde sa stii daca e sau nu ciclu. Au fost cazuri in care a fost o sangerare, dar testul a fost pozitiv si exista sarcina, deci nu trebuie sa opresti tratamentul in caz ca ai o sangerare.
Multa bafta, asteptam vesti bune de la tine!

Mergi la inceput

Anemona, tu ai facut punctia cu anestezie generala?
Cat timp a durat?
Mie mi-a spus medicul ca doar daca cer anestezie generala imi face, daca nu, imi baga pe vena un usor calmant, sedativ... nu stiu ce...
Dar mie mi-e frica de mor... nu vreau sa simt nimic... am mai facut una fara nici un fel de anestezie si stiu cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Laura, ai mai facut o punctie, sau n-am inteles eu bine?
Da, eu am facut cu anestezie generala, a durat cam jumatate de ora, desi foarte sigur nu stiu sa-ti spun, ca nu am avut ceas la mine. Poate chiar mai putin. N-am simtit nimic, m-am trezit cand se terminase totul. Au folosit propofenol sau ceva de genul asta pt anestezie. Am tolerat f bine substanta asta, am facut anestezie cu ea si la cerclaj si a fost ok.
Nu are de ce sa-ti fie frica. Daca ti-e teama, cere generala si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Pt lachione!
Nu te speria ,eu am facut punctia fara anestezie generala,doar mi-au dat niste sedative,am avut o stare de somnolenta dar am fost super constienta de tot ce se intimpla.La un moment dat am simtit o usoara durere dar a fost pret de o secunda si atunci anestezista mi-a mai plusat un pic doza!Nu-ti fie teama o sa fie bine ai sa vezi.Si anesteziile astea totale sint cu dus si intors asa ca...
Multa bafta!!!

Mergi la inceput

Da Anemona, am mai facut o punctie... dar in trompa, insa oricum se face la fel, prin acelasi loc, doar destinatia e alta... acum vor fi ovarele, atunci a fost trompa.
Am facut-o pe viu cand m-am dus la spital cu extrauterina perforata, inainte sa ma opereze.... cica sa se convinga ca e sarcina pe trompa... de parca nu trebuia oricum sa ma opereze, avand hemoragie interna.

Mergi la inceput

Adelia, ai si dreptate ... am deja 4 anestezii generale la activ si nu e chiar bine sa faci colectie... dar m-au lasat nervii chiar acum cand trebuie sa fac ceva cu adevarat important: un bb; nu mai suport sa ma mai chinuie nimeni, am avut prea multe de tras la capitolul ginecologie; ma apuca dracii numai cand imi spune sa ma urc pe masa si aud zgomotul instrumentelor si ma gandesc ca iar baga cine stie ce fiare in mine... poate ca ar fi o solutie sa iau doar un calmant usor.

Mergi la inceput

daca nu as fi vazut cum e acasa la ginecologie as fi zis ca nu ai dreptate!dar acum am vazut diferenta intre ceea ce este acasa serviciul medical si ceea ce este in afara....nu exista termeni de comparatie!dar trebuie sa fi curajoasa,sa iti aduni puterile mai ales acum si sa vezi ca vei reusi!
fruntea sus,privirea inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

ADELIA,eu am facut testul de sarcina in ziua a15a de la ET.Aici se declara nereusita FIV numai daca rezultatul testului de sange este negativ.Pana in acest moment nu trebuie sa-ti pierzi speranta.Numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc frumos ,Mara!
Incerc sa nu ma gindesc la o nereusita dar mi-e imposibil.....am atatea emotii...oricum starea generala nu e foarte rea atata doar ca sinii imi stau sa explodeze,burtica e cam umflatica ,in rest toate bune si frumoase.Mai am 5 zile si fac testul.DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput