FIV 20
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
Fetele frumoasele se gaseste Menogon la farmacia 2NA si este 391.000 lei/fiola.
Multa bafta gagici incepe numaratoarea la bobocei.
Denisa
Monica
teodoran spune:
Buna dimineata!ieri la eco a fost bine, sunt cam 13 foliculi, cel mai mare are 18mm, mai am de facut doua zile injectii si miercuri noapte fac pregylul iar vineri PUNCTIA!!!emotii.....ET cred ca e duminica sau luni.Voi ce ati facut la eco?
Pe mine astazi a inceput sa ma doara burta destul de mult parca "ma smt grea", gafai cand merg..e ciudat...
Monica-Elena spune:
Teodoran daca faci punctia vineri, duminica va fi ET-ul la 48 ore.Pentru cele care fac sambata punctia, ET-ul va fi luni.
Multa bafta!
Monica
chichig spune:
Am fost si eu ieri la eco. Cel mai mare folicul avea 15-16 mm si parca erau 10. Si eu mai fac 2 zile Gonal dupa care Pregnyl-ul miercuri noaptea la 2.30. Punctia va fi vineri - am programare la 13.30 si Et-ul duminica in 24.oct . Si eu am o usora durere de burta si o senzatie de 'balonare'. Doctora a spus ca totul este OK. La tine au crescut mai bine Teodoran - esti mai tinerica. Sa speram ca totul va fi bine.
Anemona, parca nici tu nu esti din Bucuresti- in cite zile ai plecat acasa dupa ET ? Dr. Protopopescu mi-a spus sa stau cel putin 3 zile in Bucuresti dupa ET - sa nu plec la drum...
teodoran spune:
Eu fac pana acasa, in Bucuresti, jumate de ora asa ca pot considera ca"plec din Bucuresiti"...
anemona spune:
Chichig, eu sunt din Bucuresti, fac de la clinica pana acasa 10 min cu masina. Si eu cred ca ar trebui sa stai in Buc macar 3 zile.
Bafta la bebei!
Anemona
chichig spune:
Merci Anemona.
A facut cineva FIV in alta localitate decit cea de domiciuliu ? In cit timp de la ET a plecat acasa?
[/quote]
luli spune:
Buna ziua la toate fetele
Eu cred ca sunt urma...
Care dintre voi e la Ancar?
Chichig eu voi fi din alta localitate dar abia duminica cred ca voi face prima injectie si pe urma...
Fetele, mai spuneti-mi si mie inca o data - cat timp se face stimularea?
De exemplu la mine daca duminica 24 oct fac prima injectie cand incep stimularea mai precis si cand o termin?
Oare ma prinde cu vesti bune?
Va pup si o zi szuperba!!!!!
Luli
E si maine o zi!
anemona spune:
Luli, daca faci dipherelinul pe 24, stimularea o incepi cam dupa 2-3 saptamani, cand incepe tot lotul (se va stabili data in functie de datele cand vin grecii pt FIV). Stimularea dureaza tot cam 2 saptamani. Ce ai mai facut cu rg, ai vb cu Ancar?
Tinem pumnii!
lauion spune:
Anis, nu esti ultima eu incep joi...
Luli si eu sunt tot la Ancar si incep tratamentul de stimulare joi( cand fac dipherelinul), pe 1 nov merg la eco si pe 4 nov ar trebui sa incep menogonul (10 - 12 zile), punctia e pe 18-19 nov si ET-ul pe 20-21 si daca am fost suficient de cuminti Mos Nicolae ne va pune in ghetute un rezultat pozitiv la b-hcg de pe 6 dec.
Cam asta va fi la mine,daca tu incepi duminica probabil ca vei intra in acelasi lot. Intreaba-l pe Ancar tot ce vrei sa stii nu e bine sa ai semne de intrebare asupra nici unui pas din aceasta procedura.
Bafta la toata lumea ,
lauras