FIV 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

In vest , se spune ca-i o prostie sa stai la pat dupa ET, chiar iti spune sa-ti urmezi toate activitatiile sociale , ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat...
Ca sa nu mai spun ca dupa ET,imediat te ridica dupa masa si gata (aproape ca-ti da un sut in fund...), urmatoarea...

Cit despre punctie...INTOTDEAUNA PE VIU , fara nimic altceva...
Eu chiar nu stiu cum sa procedez , pt.ca ET este in Ro , dar a doua zi trebuie sa fiu la servici...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Gianni,
Eu prefer sa iau exemplul Anemonei care a stat la pat 2 saptamini si rezultatele au fost f. bune . Macar 2 saptamini in viata putem sta si noi fara sa ...robotim. Cit despre ce spun ei...nu au acelasi interes ca si tine ca lucrurile sa fie ok din prima, ptr. ca pe ei ii intereseaza sa mai cistige niste bani , pe cind pe noi ne intereseaza ca rezultatul sa fie pozitiv din prima. Oricum si Dr. mi-a spus sa nu ma gindesc sa plec pe drum mai devreme de 3 zile si asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor!
Chichig, nu vreau sa te dezamagesc, dar sa stii ca statul la pat nu iti garanteaza reusita din prima incercare! Cazul Anemonei a fost unul fericit si foarte rar, dealtfel!
Eu am facut totul perfect si ma refer la tratament care a fost facut exact la minut, am raspuns si reactionat f. bine la tot ( tratament, punctie ), am stat la pat si nu am facut nici un efort timp de doua saptamani, nu am facut hiperstimulare, si cu toate acestea ... mi-a venit ciclul exact in a 14-a zi, cu mai putin de 12 ore pana sa fac analiza de sange!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Of, Doamne!
Cami draga de tine, e groaznic prin ce ai trecut.
Dar pana la urma ai aflat cauza?

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

zisaCami, cum iti dai seama daca sangerarea care o ai dupa ET este ciclu, sau poerderea unui embrion?Poate este putin deplasata intebarea, dar daca dupa transfer am o sangerare inseamna ca, GATA nu mai e nimic acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna la toate fetele!

Ajutati-ma sa iau o decizie, va rog!
Puteti sa va spuneti sincer parerea, aveti mai multa experienta si mai multe cunostinte in domeniu.
DE CE MEDSANA SI NU GIULESTI?
As dori daca se poate argumente pro si contra, dar pe bune... fara perdea... daca nu se poate pe forum, pe PM va rog.

Eu inca nu am facut nici analizele deci nu e timpul pierdut sa o virez de la Giulesti la Medsana. Si nu ar mai conta o luna sau doua in plus pentru inceputul procedurii. Sambata implinesc 35 de ani si daca ar fi sa am un esec (ceea ce e posibil de ce sa nu recunoastem , in ambele tabere) nu as vrea sa cred ca este pentru ca nu am fost bine informata, pentru ca echipa de la Medsana poate ca e mai serioasa si de ce nu.... mai competenta?

Vad ca vin fete din toata tara la Medsana, costurile sunt mult mai mari si nu cred ca pe toate le dau banii afara din casa... deci daca la Giulesti ar fi la fel de bine, ar face cumva si s-ar duce si acolo ori eu vad ca aici nu prea sunt candidate la Giulesti.

Cand am fost la prima "intalnire" la Giulesti, intradevar era lume acolo... dar... nu stiu... hai ocupati-va si de mine putin, ca sa nu spuneti apoi... "vezi, daca-i spuneam Laurei ce si cum poate nu era asa".

Eu nu contest ca Laura Dracea este buna, dar la FIV conteaza foarte mult intreaga echipa, nu doar medicul ginecolog. Undeva trebuie sa existe o tara la Giulesti de mergeti toate la Medsana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

fetelor, si pe mine ma intereseaza exact ca pe Lachione si sa va spun de ce. Eu sunt din Brasov si dr mea mi-a zis ca daca ma hiotarasc pentru FIV, voi face toate stimularile aici si tot tratamentul si voi merge la Giulesti numai pentru recoltare de ovocite si ET. Mi-a zis ca este un protocl intre Brasov si Giulesti si acolo ma trimite la Marinescu, ca Brasovul cu el lucreaza.
Pupici.

Mergi la inceput

Georgiana, si eu sunt tot din Brasov, doar de 5 ani m-am mutat in Bucuresti. Sfatul meu e sa fugi de Brasov ca de.... am avut doar experiente rele acolo! Nu te supara ca-ti spun, nu mai sunt medici buni in Brasov. Din cauza lui Gogonea era sa mor, Constantinescu directorul maternitatii (nu stiu daca mai e si acum) mi-a facut si ala o tampenie, lasa-i naibii de medici din brasov... cum sa faci stimularea acolo si punctia si ET-ul aici? Mi se pare o tampenie crasa! Te rog nu-ti bate joc de tine! La ce medic ai fost? Cumva la Dr. Codruta... de la sterilitate? Ea este cea mai priceputa din Brasov in domeniu. Dar nu se compara cu ce gasesti aici. Vino si fa totul de la A la Z in Bucuresti.

Mergi la inceput

Chiar iti pasa de protocolul dintre Brasov si Giulesti?
Dar ce, ... traiesti in rezervatie? Optiunea iti apartine!
Esti libera sa faci unde doresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Luli: nu exista nici o explicatie pentru esec! Cei de la clinica ( in Canada ) mi-au trimis o scrisoare, in care, pe langa parerile de rau, imi spun ca nu-si explica cum de nu am reusit, cand am avut 2 embrioni "asa frumosi" ( 19 mm si 8 celule )! Mi-au mai spus ca fiecare are sansa ei si dupa ce depasesc aceasta suparare sa nu uit ca mai am 5 embrioni congelati!
Teodoran: la inceput am avut o singura picatura de ceva f. deschis ce nu parea sa fie sange ( un portocaliu deschis ) si am sperat sa fie acea sangerare, care apare cand embrionul se implanteaza ( nu in toate cazurile ). Abia in dimineata cand trebuia sa merg sa fac analizele de sange a inceput sangerarea puternica, cu simptome clare de ciclu. Era inutil sa mai fac analiza, oricum eu am simtit ca nu mai am nici o sansa sa fie ceva in momentul ala.
Acum sunt din nou optimista si pe 24 octombrie incep tratamentul pentru a doua incercare, de data asta cu embrionii congelati.

Cami

Mergi la inceput