FIV 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Hai Cami, fruntea sus si sa fie cu ochisori de data asta (chiar si pereche,n-ar fi rau)!!!

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachione, ini nici un caz nu am fost la Gogonea sau la dr,. Codruta, pentru ca eu nu am auzit ucruri bune despre ei. sa stii, ca in ultimul timp, au mai aparut si medici buni aici in Brasov. Oricum, va fi alegerea mea unde si cu cine voi face FUIV, dar intrebam pentru mine. Dr mea este o tipa super, si spun asta cu mana pe inima. De doi de cand merg la ea, mi-a facut zic io, toate investigatiile posibile si tratamente, dar daca asta este soarta mea, nu o pot invinovati. Era o varianta propusa de ea cu care as iesi ceva mai ieftin, dar nu asta conteaza.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Merci mult, Cami.

Am mai auzit si eu ca mai toate spermogramele de la giulesti ies nesatisfacator.

Acum sa vad ce voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Georgiana, gandestete si la experienta Dr. si la rezultate1
Nu te oferi pe banii, timpul si nervii tai sa se faca incercari.
Eu una asa vad lucrurile!

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Culmea este ca are foarte multe rezultate, eu fiind singua cu nereusita. Oricum, nu am finante pebntru FIV acuma, dar tatonez terenul.
Pupici si bafta la toate sa reusiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GeorgianaI

Lachione, ini nici un caz nu am fost la Gogonea sau la dr,. Codruta, pentru ca eu nu am auzit ucruri bune despre ei. sa stii, ca in ultimul timp, au mai aparut si medici buni aici in Brasov. Oricum, va fi alegerea mea unde si cu cine voi face FUIV, dar intrebam pentru mine. Dr mea este o tipa super, si spun asta cu mana pe inima. De doi de cand merg la ea, mi-a facut zic io, toate investigatiile posibile si tratamente, dar daca asta este soarta mea, nu o pot invinovati. Era o varianta propusa de ea cu care as iesi ceva mai ieftin, dar nu asta conteaza.
Pupici.

Georgiana sa nu crezi ca am ceva cu Brasovul. E orasul meu natal, unde am trait 30 de ani. Sa stii ca sunt foarte la curent cu evolutia medicala din Brasov si nu iti impartasesc parerea. Or fi aparut medici buni cum spui tu,... dar tehnica medicala inca lasa mult de dorit. Pastrez legatura cu Brasovul si cu femei din Brasov si stiu la ce nivel este. Ca si tine si eu am crezut ca dr. meu facea totul pentru mine... si facea atat cat ii permiteau dotarile si aparaturile in Brasov, daca as fi facut in bucuresti extrauterina nu numai ca nu ajungeam la un pas de moarte, dar imi pastram si trompa care acum e taiata. Si la Focsani sunt medici Buni ... dar nu au un mamograf in tot orasul; trimit femeile in Bucuresti ptr. o mamografie spre ex. In Brasov au mamograf dar mie n-au stiut sa-mi interpreteze mamografia si m-au trimis in Cluj. Daca mai vrei exemple in domeniu iti pot da.

Eu nu vreau sa te descumpanesc, in nici un caz, iti doresc tot binele din lume si sa reusesti sa obtii ceea ce vrei. Dar niciodata sa nu spui despre cineva ca este super bun daca termenul de comparatie nu
se afla in top. Super buni sunt cei care se afla printre cei mai buni in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna fetelor
Sa va spun si experienta mea ca vad ca sunt fete noi
Eu am facut FIV la giulesti ca acolo am ajuns(fiind din provincie de asta auzisem si eu)Am descoperit acest forum prin martie 2004 si deja stiam ca fivul e cam singura optiune(chiar si cu spermograme imposibil de proaste....fata de 0 cat imi zisesra in orasul meu),aveam o parte de investigatii deja facute asa ca nu m-am mai mutat la Medsana pentru timp si bde ce nu si pt bani
Medicul meu e Marinescu la care nu-mi place faptul ca nu prea comonuca(daca tu nu intrebi ...si daca nu as fi stiut atea lucruri de pe aici probabil nu as fi stiut prea mult din ce mi se intampla)
Dupa ET fara anestezie generala si la care am simtit doar mici intepeturi,am stat o noapte in spital dupa care am plecat acasa ,in Pitesti.Am stat doar o sapt in pat..de fapt mai mult in casa decat in pat ,apoi la servici...dar am fost norocoasa

Mult succes si faceti cum va simtiti mai bine
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Lachione si Luli:

Cami

Mergi la inceput

Ja, sa inteleg ca ai reusit din prima la Giulesti?
Felicitari! Ce varsta ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut!

Eu am facut la Medsana acum 4 ani si am stat in Bucuresti 5 zile,adica o zi inainte de punctie , o zi intre punctie si Et si o zi dupa ET+ 2 zile punctia si ET.

Va recomand sa stati macar atata in Bucuresti pt ca altfel se produc contractii si embrionii sunt eliminati.

Va doresc sa reusiti toate si asteptam vestile bune de la voi!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput