FIV 20
Raspunsuri - Pagina 14
gabid spune:
Si eu am stat in pat 2 saptamani dupa ambele FIv-uri(defapt unul si jumatate pt ca al doilea a fost doar ET).
Va recomand sa stati in pat 2 saptamani daca se poate!
Ce stiti de Denisa,a reusit?
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Kariris spune:
Denisa parca a avut o sangerare, a crezut ca e ciclu dar a fost un embrion; se pare ca a ramas totusi un embrion in burtica si acum face in continuare tratament de sustinere; sa-i ajute Dumnezeu!
zisaCami spune:
Probabil a fost acea sangerare, semn ca embrionul s-a implantat.
Sper din tot sufletul ca Denisa sa reuseasca! Doamne ajuta!
Cami
adelia alin spune:
fetelor,daca elimini un embrion se lasa cu singe?? eu am 4 si inca nimic...sa nu-mi spuneti ca ii fac pe toti mari
adelia
zisaCami spune:
Eu am eliminat ambii embrioni fara nici urma de sangerare. Am simtit doar niste usoare contractii ale uterului, in prima saptamana ( 4-6 zile de la ET ) la interval de o zi unul de altul, ca si cum i-ar fi eliminat. Sunt convinsa ca atunci s-a intamplat sa-i pierd pe amandoi, dar pt. ca nu mi-a venit ciclul am continuat sa sper pana in a 14-a zi.
Cami
ja spune:
Da .Am reusit din prima la Giulestisi am 26 de ani,dar asta nu are relevanta .Pot spune ca am fost norocoasa,binecuvantata... cum vreti mai ales ca doar la inceputul anului asta ma chnuia gandul donatorului anonim,chiar si pt. FIV aveam sanse reduse(la punctie nu au existat forme normale ale spermei).
Asa a fost la mine ,daca puteti si va simtiti bine luati-va cat mai mult liber,la pat ,dar eu nu mai rezistam sa zac si sa imi analizez fiecare semn al corpului,mai ales ca am avut simptome clare de ciclu,iar in ziua a 27 de cicclu am avut scurgeri maronii(cum aveam de obicei)...de unde credeam ca nu mai am sanse ..unul s-a prins(din 4)
ana
zisaCami spune:
Felicitari Ana!
Sa stii ca tocmai varsta ta a contat foarte mult la reusita! Are mai mare relevanta decat crezi: cu cat femeia este mai tanara, cu atat are mai mari sanse!
Reusitele cele mai mari sunt pana la 34-35 de ani! Eu am 34 si 2 luni !
Cami
luli spune:
Fetelor, stiu ca s-a mai discutat pe aici dar eu nu sunt lamurita.
Cum va-ti decis cati embrioni sa puneti 2 sau 3 sau 4?
Luli
E si maine o zi!
zisaCami spune:
Dupa cum am mai spus eu am facut FIV in Canada. Avand doar 34 de ani medicii mi-au spus de la inceput ca nu-mi pun mai mult de 2 embrioni. Abia dupa 37 de ani se pun 3. Eu fac o a doua incercare in noiembrie si cu mari insistente am reusit sa-i determin sa-mi puna 3, pe propria mea raspundere si semnand o declaratie in sensul asta.
In Romania, am inteles ca, in functie de rezultatele fertilizarii si calitatea embrionilor, precum si de optiunea cuplului, medicul face o recomandare, dar decizia finala o luam tot noi.
Cami
ja spune:
OOO..Cami nu ganndi asa
Cu mine in spital(ca prin luna a 2-a am avut o desprindere de placenta),era o fata cu FIV de 37 de ani tot din prima..si i se prinsesera 2,dar unul s-a pierdut intr-o hemoragie puternica
Stiu ca statistic sunt mai multe sanse in unele cazuri decat in altele,dar realizez ca exemplele concrete mai sar din statistici.
Cat despre alegerea nr de embrioni la noi a fost simpl....atatia au fost,ce sa mai congelez din ei
ana