FIV 20
Raspunsuri - Pagina 15
zisaCami spune:
Scuze, dar nu am inteles prea bine la ce te referi cand spui sa nu gandesc asa. Daca te referi la varsta sa stii ca atat medicul din Canada, cat si medicul meu de aici mi-au spus acelasi lucru: sansele cele mai mari de reusita sunt pana in 35 de ani! Asta nu inseamna ca nu sunt reusite mai tarziu, doar ca scad sansele ( statistic vorbind )!
In ce priveste nr. de embrioni, stiu ca un nr. mai mare de embrioni ( 3-4 ) creste sanselele de reusita decat cu unul sau doi.
Cami
musete spune:
Spuneti-mi, va rog, cam cat costa o astfel de incercare in Romania? Exista posibilitatea vreunui discount? Asta in cazul in care esti cu datoriile fata de stat la zi, cum se spune.
Pupici, Musete
zisaCami spune:
Nu exista poibilitati de discount, din pacate!
La Medsana costa 1900 euro, daca este cazul de ICSI (infertilitate masculina )atunci mai adaugi inca 500 euro + medicamentele care pot costa in jur de 580 de euro ( daca sunt luate din Ungaria ) si dublu daca sunt luate de la noi.
Cami
musete spune:
Doamne, cat de scump este1 Probabil, ca n-o sa pot face niciodata chestia asta. Nu-mi permit.
Pupici pe burtici, Musete
adelia alin spune:
eE zic ca sint de 30 35%!dDr oricum nu-s mari.
eE m-am ciondanit cu medicul pt numarul de embrioni.eE zicea 3 noi ziceam 2 si pina la urma am zis si noi 3..........si la 2 zile m-a chemat si mi-a mai pus unu ca sa fie treaba ,treaba.Asa ca am 4.Citi din ei se vor face mari nu stiu.Am 35 de ani impliniti in iunie.....mi-au scazut asa mult sansele,credeti??
Adelia
Oana_B spune:
Poftiti la capitolul urmator www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34183" target="_blank">FIV 21
Oana_B