FIV 20

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,

Ieri am fost pentru prima consultatie la Laura Dracea la Giulesti... unde vad ca nu prea merge nimeni...
Ce sa va spun? Spitalul arata ingrozitor, foarte proasta organizare si multa birocratie...
Nu mi-a placut deloc, nu stiu ce o sa ma fac; de Laura Dracea mi-a placut.. dar atat.
Mi-a dat sa fac niste analize care mi se par cam putine in comparatie cu ce faceti voi: profil hormonal: FSH, LH, PRL, estradiol.
Analiza uzuala a sangelui: hemoleucograma, glicemia, ureea, creatinina, coagulograma ( asta o fi incluzand Timp Quick si Howell??)
Investigatii serologice: Hepatita B, Hepatita C, HIV si VDRL- acestea le face si sotul + spermograma.
Mi-a mai dat sa fac culturi de Chlamydia, Mycoplasma, PAP si secretia vaginala.
Voi faceti aceleasi analize? Eu am impresia ca mie mi-a dat cam putine sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

luli, nu sunt proaste, cand IgG iese pozitiv, inseamna ca ai fost infectata in trecut cu virusul respectiv, nu inseamna ca il ai si acum. numai cand IgM este pozitiv inseamna ca ai o infectie recenta care trebuie tratata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Multumesc din suflet Tia pentru raspuns. Dar totusi - eu ca Toma necredinciosu': nu sunt cam mari valorile?

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Buna seara tuturor!
Am revenit!M-as bucura enorm pt Denisa sa reuseasca!!!
Eu am facut punctia luni,au recoltat 12 ovocite din care unu s-a spart rapid,iar doctorul a zis ca daca din cele 11 ii mai ramin 8 de calitate el va fi f fericit.Nu stiu ce sa mai zic...nu mi-a facut anestezie generala,doar mi-au dat niste sedative dupa care imi doream sa stau cu ochii inchisi,eram superconstienta,dar nu am simtit dureri,deci totul a fost ok.Acum vad ca ma ia raceala,nu cred ca e bine ,mai ales ca miine dimineata fac ET-ul,mi-a dat aspirina ,acid folic si niste ovule de cyclogest,habar n-am de ce dar le iau.Sper ca miine sa fie totul in regula,trebuie sa hotarim citi embrioni sa ne puna,doctorul zice 3 eu zic 2 asa ca nu stiu....voi ce parere aveti?
Poate aveti timp de ceva sfaturi,aici nu prea am cu cine vorbi despre asta...mi-e greu...tensiunea psihica e mare...as avea nevoie de voi...
Dupa EtT trebuie sa stau la pat?Voua ce vi s-a spus?Probabil ca si mie imi va zice ce si cum dar mi-ar place sa stiu la ce sa ma astept.
Dupa recoltarea ovocitelor am avut ceva dureri in zona ovarelor dar acum vad ca mi-e bine.Oare chiar sa fiu norocoasa,ce ziceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Adelia, bineanteles ca va fi bine, trebuie sa fie bine!!!
Cat despre numar eu nu stiu ce sa iti spun. Si eu voi fi in aceiasi situatie ca si tine cat de curand.
Hai te pup si sa auzim nmai de bine!

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus Adelia,

Pt. ca pare a nu fi nimeni pe aici, o sa-ti spun eu...cu toate ca ma doare inca sa-mi aduc aminte...
Cred ca ar fi indicat sa vezi intai cati embrioni rezulta...
Daca poate, este mai bine sa-ti transfere 3 embrioni. In general se transfera 3! Si pt. congelat, trebuie sa ai minim 3 ...
Ar fi bine sa ai si de congelat...este bine pt. psihic.
Dupa ET, PROBABIL CA SA-TI SPUNA, ESTE BINE SA STAI CULCATA 45-60 MINUTE, pe urma, probabil te ridici si mergi acasa, sau stai la ei intr-o rezerva...prima zi se indica sa stai in pat...a2-a si a-3 a, cam tot la fel, sau cu mici plimbari, fara efort...pe urma pana la BHCG , sa nu ridici greutati, sa nu faci efort ...si sa incerci sa-ti gasesti o ocupatie care sa te distraga de la ganduri...
cUM ASTA ESTE SINGURA SPERANTA PT. UNELE DINTRE NOI...trebuie sa speram!
Bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Adelia, o sa-ti spun cum a fost la mine (36 de ani), care am facut FIV toamna trecuta si a fost unul cu succes. Am avut 6 embrioni, am avut de ales cati sa las si cati sa pun si am ales sa pun 3 si sa congelez 3. Se pare ca a fost o formula fericita, din cei trei a reusit sa se prinda unul, care astazi este fetita mea. Mai am 3 embrioni pe care mi-as dori sa-i pun la anul, daca totul va fi bine.
In ce priveste statul la pat, desi sunt multe controverse pe tema asta, eu zic ca totusi este o parte din succesul meu. Am stat de marti pana sambata numai in pat, exceptand mersul la toaleta si un dus de 3 min dimineata, apoi in continuare am stat foarte cuminte, numai ca am inceput sa ma mai misc cate putin prin casa, pana la frigider sau pana la aragaz sa-mi fac cate un ceai de ex. Dar cea mai mare parte a timpului am petrecut-o in pat pana la rezultat. Doua iesiri scurte din casa in a doua saptamana. Fara nici un efort fizic, evident. Eu continui sa cred ca repausul e important, chiar daca se poate sa fie bine si fara el, dar cresc sansele daca stai cumintica. Stiu ca este destul de apasator sa stai atat de mult in pat, dar cred ca o saptamana de rasfat nu e prea mult pentru a-i ajuta pe bebei sa reziste acolo. Pune-l pe sot sa-ti faca mancarica buna si sa-ti aduca la pat, ia-ti niste filme, stai la computer (laptop sau, daca nu, unul normal, dar adus langa pat).
Multa bafta si multa incredere, tu trebuie sa fii prima care crede in reusita!
Denisa, ma gandesc la tine si sper din toata inima ca bebelusul tau sa fie puternic si sa ramana cu mamica lui atat de deosebita!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica.
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PT.RASPUNSURI ,SFATURI SI INCURAJARI!
Chiar simteam nevoia de ele.Intr-un fel chiar m-ati ajutat sa iau o decizie.Ma gindeam la 2 embrioni hotarisem aproape dar daca voi ziceti de 3 si daca si doctorul va zice miine 3 asa vom face. E important sa ai pe cineva care iti vorbeste despre asta,stiind cu adevarat despre ce vorbeste.Si eu am 35 de ani,o sarcina cu tripleti ma ingrozeste,dar daca tu (anemona)ai o fetita reusita din 3 embrioni implantati atunci sint convinsa ca nu degeaba a zis doctorul ca el vrea sa puna 3.
Cit despre repausul aferent,miine voi face transferul,voi sta toata ziua in pat,vineri sint libera si la fel nu ma misc,mai mult ca sigur imi voi lua si simbata liber dar mai mult nu cred ca pot(sint profesor,nu are cine sa-mi acopere orele si nici sistemul in care lucrez nu agreeaza ideea absenteismului)voi vedea ce si cum si apoi nu-mi ramine decat sa zic DOMNUL SA MA AJUTE!Miine este si Sf.PAraschiva poate va fi alaturi de mine.
Va multumesc inca o data pt vorbele voastre si promit sa revin cu vesti indiferent de natura lor!
Va pup si va urez numai bine
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Adelia,stai linistita cu tripletii...exista sanse dar fff mici ca sa se prinda toti 3 asa ca ...roaga-te la Dumnezeu sa se prinda ca nu conteaza cati vor fi!Si eu ma gandeam la gemenii...chiar tripleti dar din experienta mea iti spun ca daca organismul tau nu e pregatit de gemeni va elimina embrionii in plus si va retine unul singur.
O sarcina de gemeni sau tripleti este f grea,sa dea Dumnezeu sa fie ...eu imi doream gemeni dar a fost unul singur prins.
Cand mi-a facut Ancar cerclajul mai era o fata care avusese gemeni dar deja la 11 saptamani avea unul pt ca organismul il eliminase pe celalt.

Mult succes la !

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli,si mie mi-a iesit la imunologie analize ca la tine dar nu era nimic...Ancar a spus ca sunt bine si exact cum spune Anemona candva am avut infectia.
Anul trecut am dat pe analize 10 mil la Medsana si nu erau toate care le faceti voi...

Denisa,ma bucur din tot sufletul pt tine!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput