FIV 20
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Adelia multa bafta astazi.Important este sa faci ce iti spune medicul si sa ai incredere in sansa ta si in medicul tau. Cu siguranta Sfanta Pariaschiva va fi alaturi de tine si va face o minune.
Denisa lupta pentru bebita suntem aici alaturi de tine. Si pentru tine Sfanta Paraschiva pe care o sarbatorim astazi va face o minune si bebita doi va ramane cu mama lui cea curajoasa.
Monica
Tia spune:
Denisa, tin pumnii sa fie bine pentru bb
Adelia, am vazut ca esti profesor. De luni incearca sa eviti sa stai mult timp in picioare.
Bafta fetelor!
Pia spune:
Denisa iti tin pumnii, sper din tot sufletul ca bebe sa stea acolo cumintel si tie sanatate, multa putere si optimism.
Multa bafta fetelor si Sf.Paraschiva sa va ajute sa va impliniti visul
Pupici
Floran spune:
M-am programat la Dr. Denisa Protopopescu in noiembrie pentru prima data. Pentru cele care sunt pacientele dansei,ce fel de om este, unde face FIV si cat costa ?
Monica-Elena spune:
Floran, Dr. Denisa Protopopescu este un Om si un medic super. FIV face la Medsana unde costa 1900 FIV si 500 euro ICSI daca este cazul.
Multa bafta si ai incredere ca nu te va dezamagi dna dr. daca mai ai intrebari sunt aici. Eu voi face acum(saptamana viitoare) FIV cu ea.
Monica
teodoran spune:
Azi mergeti la eco la medsana?Cum va simtiti dupa injectii?Eu la inceput am avut o stare mai nasoala, dar acum ma simt bine, chiar si cu moralul stau foarte bine, sper ca azi la eco sa fie totul in regula.In afara de injectia de asyazi mai am pentru 3 zile, stie cineva dupa aia ce urmeaza?cand se face pregnylul?Fetelor se apropie momentul....
Monica-Elena spune:
Da Teodoran azi la eco. Eu mai am cam 30 de injectii. Am inteles ca punctia va fi 22-23 si ET-ul 24-25.
Floran, Teodoran este tot la Denisa Protopopescu
Monica
Floran spune:
Monica Elena iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns si va multumesc tuturor ca existati.
Iti doresc sa ai rezultatul dorit saptamana viitoare tie si la toate care isi doresc bb.
Nu vreu sa fiu cicalitoare dar situatia financiara trebuie analizata inainte de o asa mare cheltuiala.Aceste preturi sunt cu tot cu medicamentatie?
Monica-Elena spune:
Nu fata frumoasa fara medicamente. Pe ele am dat 580 euro din Ungaria ca de aici intram la sapa de lemn.
Multumesc frumos si multa bafta si tie si ai incredere.
Monica