FIV 20

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Cred ca noi ne agitam mai mult cu aceste analize decat ei(doctorii). Eu le-am facut pe toate si mult mai multe decat era necesar, si mi s-a parut ca nici nu s-a itat pe ele. Daca nu ne intereseaza pe nooi subiectul...stau si ma gandesc la fetele care nu au posibilitati sa se intereseze de una de alta, cum suntem noi, ne sfatuim, ce fac acele fete?Poate doar mi s-a parut, dar am facut dosarul cu analize si l-a pus intr-un plic si atat...oare chiar nu se uita pe ele deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Tia, toate analizele au iesit in limite normale, dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc ca poate am ceva ce nu am descoperit inca ! Sper sa nu fie cazul si poate ca ar trebui sa ma calmez, dar stiti cum e ...

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna ziua, frumoaselor,
Si eu am primit la fel foaia cu protocolul pe care a scris Ancar de manuta, fibrinogenul si timpii Quick, Hawell + trombocitele.
Astazi am fost si eu la Medsana si am facut numai o parte din analize acolo, si ne-a costat pe mine si pe szot 8.450.000 lei….
Anemona – ai o minunatie de fata – o comoara, ce sa mai vorbim. Trebuie sa fii super fericita si implinita.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si voi pe langa ea si….sa-i faceti pereche!!!
Va pup cu drag,

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,nu se poate!Eram asa de fericita pt tine!

Sa stii ca prin FIV nu poate fi o sarcina extrauterina!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cat costa analizele din protocolul FIv la Medsana?Sunt curioasa!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Denisa, nu am cuvinte!
Cred ca intre timp ai fost la doctor. Daca nu, te rog du-te si nu intrerupe tratamentul. Cum spunea si Anemona , am avut aceeasi problema, sangerare, in plus rezultatul la HCG era mic. Dar l-am refacut in 2 zile si se dublase. Am facut ecografie care a aratat ca se formase un cheag de sange in uter, de la care sangeram. Mi-a dublat doza de progesteron si a trebuie sa nu fac efort ca sa nu se sparga cheagul si sa duca la avort.
Sunt cu gandul la tine

Gabi: Sa-ti traiasca fetita, multi ani fericiti inainte si pe curand o surioara sau un fratior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Luli si ai gasit unde sa faci timpul Howell? Em am intrebat si la Medicover si nici acolo nu se mai face, mi-au spus ceva de o 'varianta mai moderna' a acestuia si anume Timp de tromboplastina partial activat cu caolin - PTT

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

buna dimineata fetelor,

Am vorbit ieri seara cu Denisa la telefon si m-a rugat sa va scriu care este situatia ei actuala.

Unul dintre emrbionasi s-a dus , asta a provocat singerarea. Celalalt a rezistat (probabil un luptator ca si mama-sa).

Denisa a primit injectii ieri si de astazi continua tratamentul , dar o sa stea in pat , deci n-o sa fie activa pe site.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Monica-Elena , iti eram datoare cu un raspuns:

Lista de preturi -GlobalArt :

FIV - 2000 dolari
include:
- 5scanari cu ultrasunete
-2teste stradiol din singe
-sedinta de consiliere
-injectii de stimulare zilnica
-colectare de ovocite
-o consultatie ulterioara
-transfer de embrioni
-testul de sarcina din sange -BHCG

Proceduri de laborator
-Injectia intracitosplasmatica a spermei (ICSI) 500 dolari(cost suplimentar procedurii FIV)
- Incubare asistata 200 dolari
-Transferul de blastocisti100 dolari

Bineinteles ca n-am scris chiar tot ce au ei afisat , dar daca mai ai intrebari , te rog - te ascult.

Catalina
-Incubare asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Am gasit sa-l fac dar la mine in Galati, ca daca le faceam pe toate acolo cred ca ramaneam falita. O mare parte din analize le-am facut in Galati pe asigurarea care o am de la servici. Macar atat mi-a acceptat Ancar. Oricum cat am luat pe mere am dat pe pere (adica am facut 2 drumuri la Bucuresti - cam 550 km fiecare - petru ca nu am stiut ca in Galati nu se fac o parte din analize), asa ca....
Dar sunt tare nelamurita. Mi-au dat rezultatul analizelor facute acolo pe fax si sunt proaste dar nu stiu cat de proaste:
- Rh – pozitiv
- Toxo IgG - 0,000 UI/ml negativ:< 2
- CMV IgM - 0,168 UI/ml negativ:< 0,5
- CMV IgG - 206,300 UI/ml pozitiv .= 15 (tare nasol)
- CMV IgM - 0,35 UI/ml negativ:< 0,5
- Anti v. rubeolic IgG – 37,900 UI/ml pozitiv:.10 (nasol)
- Anti v. rubeolic IgM – 0,160 UI/ml negativ:< 0,6
- Chlamydia trachomatis serologie: anticorpi IgG – pozitiv (val normala – negativ)
- Chlamydia trachomatis serologie: anticorpi IgA – negativ (val normala – negativ)

Voi ce spuneti?

PS: Gabi, nu stiu cat costa toate la Medsana dar pot sa-ti calculez daca vrei pentru ca am brosura cu preturile.

Va pup si o zi superba.

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput