Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

http://www.sears.ca/

asta ar mai fi un magazin la fel raspindit in toata Canada.

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, de care ceai le dati la bebei? Eu i-am dat ceai de fructe de padure de la Belin, o fi bine? Scrie ca e natural, si ii place. Si inca ceva: cu ce il indulciti, daca il beau dulce sau nu? Mie mi se pare ca fara ceva dulce nu e bun deloc si nici lui nu-i place, atunci de ce mai bea ceai ? El bea foarte bine apa, asa ca ceai ii dau mai rar. Nu vreau sa-i inlocuiesc apa cu ceaiul.
Saphir, se zice ca daca nu-si pierde cunostinta , nu are nimic.Toti am cazut din pat, asta este!! Nu mai fi suparata, o sa fie bine. Hai spune-ne , cum e??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, Matei nu bea nici un fel de ceai.
suge la tzitzi si bea apa uneori. atit. sincer, nu stiu cind ar trebui sa-i dau. asa, ziua, sau cind???

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Sarbatoritilor Zilei

Monica eu nu ii dau ceai ptr ca nu bea ins daca ar fi i-as da Ceai Babycalm de la plafar. Stiu ca are mai multe plante si lui ii placea intr-o vreme, acum nu si nu...nu vrea sa bea nici un fel de lichid exceptand laptele. Eu nu ii indulcesc cu nimic ceaiul, si pe Andrei l-am obisnuit la fel si este f bine, zic eu .

Mickyyy
Doamne ajuta sa fie totul bine !!! Cand te duci la ginecolog?

Eu am venit repede repede de la serviciu, Matei dormea, i-am facut un fel de sufleu la cuptor (cartofior+conopida+ putin cascaval+branzica facuta in casa+marar)- i-a placut tare mult si am sa ii mai fac si am pus sa fac tort de mere ca diseara mergem intr-o vizita si noi ducem desertul . Acum am pus sa spal si tb sa ma apuc sa calc, asa ca am treaba .

Va trebui putin mai incolo sa ma duc sa imi iau ochelarii si nu prea am chef sa ies pe vremea asta.

Saphir eu cand a cazut prima data Andrei din pat, l-am dezbracat si l-am controlat la tpate cele. Nu a avut nimic, mai mult m-am speriat eu .

Ma duc la Matei ca ma striga: baaaa,baaaaa,baaaaa

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

In primul rand, multumesc pentru sfaturi, fetelor.

Sa va zic cum a cazut din pat. Dupa ce m-a chinuit toata dimineata cu plansete si miorlaieli de alintatura, pe la 14.30 am reusit cu greu sa il adorm si de obicei il las in patul nostru, inconjurat de perne, sa nu fuga. Dupa ce a adormit, m-am dus la bucatarie, ca ma chinuiam sa fac ceva de mancare si deodata am auzit urlete. Cand m-am dus in camera, imediat, Amos nu era in pat si perna nu era urnita. Nu stiam de unde urla....cand colo el era la picioarele patului, cu "roatele" in sus si cu capu` de pamant. M-am racit, cand l-am vazut....aoleu si ce urla. S-a inrosit nitel in frunte, pe moment dupa care i-a trecut. Si de plans, nu a plans mai mult de 20 sec. Apoi a inceput sa se joace la fel de vesel ca de obicei...si legat de stare de somnolenta, nici vorba de asa ceva. Dimpotriva, iar m-a chinuit pana acum la 16 cand a reusit sa adoarma. L-am verificat de temperatura si are 37.6, i-am dat acamol, dar nu stiu de la ce e temperatura, daca de la lovitura, poate il doare capul sau de la vaccinul de ieri -ca si aseara a avut temperatura.

Monica, pe vremea cand bea Amos ceai, eu nu il indulceam cu nimic. Il bea asa...acum bea apa, nici nu am mai incercat sa ii dau ceai de o vreme.

La noi e o vreme tare mohorata...ca si cum ar sta sa ploua, dar e tare cald...nu cred ca o sa ploua curand.
Va pupici mult

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salve!

Ce bine e cu bona!!! Si azi am umblat creanga.
I-am gasit lui Rares hainute de iarna (tot la Piciul): salopeta si geaca. Sunt din material impermeabil, dublate cu bumbac, destul de groase. Sunt tare incantata de ele, dar geaca e cam mare. Salopeta e ok. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc sa le schimb?

Si eu mi-am luat cizme. Asa ca poate sa vina iarna.

Andra, cum ai facut sufleul? Da-ne reteta, te rugam.
Examen am pt. doctorat, la sociologie.

Saphir, si eu stiu ca daca vine bb de pamanat e f. bine daca plange. Daca ramane ametit si nu zice nimic nu e in regula. Asa ca eu zic sa stai linistita. Rares a luat prima tranta la 6 luni si a cazut de ciment. S-a ales cu o vanataie pe cinste, iar eu cu o sperietura zdravana.
Ce face samburica?

Monica, Rares mai bea din cand in cand ceai de la Milupa, Milutea. Este aromat si indulcit gata. Altfel nu i-a placut. Dar bea max 50 ml pe zi.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vaiiii ....

ce-am mai dansat cu Matei

eu in picioare in fata patului, el in fund pe pat se bitiia dupa mine de mama focului

adevarul e ca tare mult am mai dansat cind eram cu el in burta, asa ca nu ma mir

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pup fugar ca nu am timp acum sa scriu. Of si cate as mai scrie. Insa tre sa gasesc o afurisita de ventuza cu care isi scoate Cata lentilele (si fara de care nu poate) si pe care a pierdut-o bona cand a facut curat. Sunt disperata. El vine de la Timisoara azi, dupa ce 2 zile nu a reusit sa isi scoata lentilele. Abia astepta ventuza...Nu stiu ce sa ma fac. O sa fie scandal mare.

Daca o gasesc si scap cu viata, va povestesc despre noua pediatra.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna fetelor.. Nu stiu daca ma mai tineti minte. Eram si eu o burtica de ian-feb 2004, iar acum sunt o mamica fericita. Pe data de 24 dec 2003 am nascut prin cezariana un baietel, ROBERT de 2700g 49 cm. Poate ma trece si pe mine cineva pe lista cu mamici... Imi cer scuze pt absenta, dar a fost din motive tehnice. Vad ca am pierdut foarte multe. De acum voi intra mai des. Ce mai stiti de Layla, vad ca nu mai scrie de mult.
Va pup.

Otilica si Robert 24.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine ai venit Otilica! Asteptam povestiri de la voi.

Am, gasit ventuza. Slava Cerului, ca era sa lesin.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput