Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxana, am fost la oftalmolog ca am vrut eu, n-am avut nici o trimitere. Nici la ortoped n-am avut nici o trimitere si tot am fost. Asa, pentru linistea sufletului.
Pupix

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc dragele mele pt toate urarile si gandurile bune adresate fetitei mele.La multi ani piticilor ce sunt aniversati azi!Rares Petru,Laura,Denisa si Darius sa aduceti numai fericire in viata parintilor vostri!!

Eu nu am mai scris pt ca sunt racita cobza si am si o durere de mijloc ingrozitoare asa ca abia ma pot misca.Insa azi am recuperat si am citit ultimele voastre mesaje.Mickyyampicilina am luat 5 luni din 9 ale sarcinii pt ca am avut infectie urinara,infectie dentara si nu a daunat bb,bineinteles ca am luat la recomandarea doctorului.Am mai luat algocalmin,no-spa,asa ca nu cred sa fie vreo problema daca vrei sa pastrezi copilul,insa cel mai bine e sa discuti cu medicul.Sper sa auzi vesti bune!
Maria mea mananca foarte bine in ultima vreme dar as vrea sa va intreb daca voi le dati copiilor iaurt cu fructe,pt ca eu nu stiu cu ce sa-i mai diversific meniul.Mesele ei arata cam asa ora6 lapti cam 150ml,ora 10 un castronel cu cereale si lapte,ora 14 un castronel de crema de legume sau ficatei cu piure,ora 16 150ml suc de fructe si legume,0ra18 150 ml lapte,ora 22 iaurt cu biscuiti.Va las acum ca fug la scoala sa-l iau pe Robert.Vorbim mai tarziu.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna ziua !!!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Adlemi, vezi ca aici pe forum este un capitol "Prieteni dintotdeauna" si acolo gaesti un subiect cu fetle din Canada. Gasesti sigur acolo ce cauti.
Tania, dar de ce se trezeste asa dimineata Anduta? La ora 5 ? saracutaaa...mie mi-a asa sila sa ma trezesc asa dimineata...
Anca, deci v-a venit randul la soare..., ne-ati trimis noua vantul si ploaia, deci. A anuntat ca de joi se incalzeste , ce bine ar fi!! Acum e un vant si un friiiig , brrrrrr !!!
Andra, eu nu ii dau iaurt cu fructe, mie imi vine rau cand il miros, asa ca nu ii dau nici lui. I-am luat o singura data Danonino, i-am dat 1 si ceva , 2 le am si acum in frigider, de vreo luna trebuie sa le arunc. Nu imi vine sa-i dau. Mai bine ii amestec eu iaurt cu fructe, e mai sanatos. Ii dau, in schimb, cereale cu iaurt si cu fructe de la Milupa, ii plac tare mult.
Adina, unde ai fost la ortoped?? Ma gandeam sa merg si eu, sa vedem cum stam.Vad ca acum calca bine, dar la pisciorul stang cand il incalt, tine degetle stranse, dar numai cand vreau sa-l incat si doar la stangul. Nu stiu daca are ceva, sau doar asa face el.
Va doresc o zi frumoasa!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Monica, eu am fost la Gr Alexandrescu la dr Ulici (si inca cineva, dar imi scapa numele acum). Dar eu zic ca nu-i nici o problema cu degetele de la picioare, si Moti face la fel, parca sta agatata de creanga. Maimutici, ce vrei.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Multumesc tuturor pentru primirea facuta !
LA MULTI ANI ! cu multa sanatate pentru toti sarbatoritii zilei. Sa cresteti mari si voinici si sa-i bucurati pe parinti !
Si acum sa raspund : Saphir nu i-am pus decat o lingurita de smantana in piure, cu grasime 1% asta pentru ca asa mi s-a recomandat de la fundatia de unde am luat-o. De fapt meritul pentru faptul ca mananca asa fine este al lor.
Roxana ai dreptate, am vrut sa scriu 200 ml de supita.
Noi am facut o noapte alba. Ieri cand am ajuns acasa avea febra 38,9 i-am dat rapid Panadol si in doua ore am revenit la normal. Dintisorii se chinuie sa apara. Pe la 2 noaptea iarasi avea febra asa ca am administrat aceeasi reteta numai ca ne-a sarit somnul asa ca ne-am jucat pana la 6,30 am dormit 45 min. si iarasi joaca. Nu stiu de unde are atata energie pentru ca eu sunt daramata. Am sunat acasa si mama mi-a spus ca s-a culcat pe la 11 ora ei obisnuita. Abia astept sa ajung acasa.
Ajuta la ceva Calgel-ul in asemenea situatii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Laura, Denisa, Rares, Darius!!.

Carmens, calgelul ajuta, dar putin. De curiozitate l-am testat si eu, efectul trece destul de repede (maxim juma de ora).

Andra, din momentul cand am anuntat prima oara ca's si pana acum cred ca au fost cel putin 10 mamici care mi-au spus ca ampicilina si algocalminu sunt acceptate in caz de forta majora in timpul sarcinii , ba chiar au fost si mamici care au avut aceleasi probleme ca si mine (vizite la stomatolog) si au niste scumpici de bebelusi, sanatosi tun!! Merci pentru gandurile bune.

Babee, eu n-am fost pe faza la disparitia ta de pe forum, ma bucur ca esti totusi printre noi, asa, de la distanta, chiar daca ai ales sa nu mai postezi, si te-asteptam sa revi cat mai repede .

Andra, felicitari...ai baiat mare deja....era si timpul sa inceapa sa-i placa la gradinita.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, vroiam sa va intreb ce trebuie urmarit la BB, atunci cand cade din pat? Stiu ca trebuie verifict sa nu faca febra, sa nu vomite....si mai ce?
Is tare amarata, ca mi-a cazut puiul din pat....uf.
Revin mai traziu.

sarbatoritilor de azi!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir, eu n-am auzit de copil sa nu fi cazut din pat.
nu stiu sigur, dar eu zic ca trebuie sa-l urmaresti asa, in general.

Adina, perfect adevarat despre controlul la ochi.
eu sint asa
cu un ochi vad exceptional si cu unul foarte prost. parintii mei au descoperit cind era prea tirziu ca se mai poata face ceva. nu ajuta ochelarii, nimic. pina pe la 5-6 ani se poate corecta, apoi, salut
da' ochiu' ala bun ... e prea bun cica

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir daca plinge imediat, nu-i curge singe de pe nicaieri, nu vomita e ok. Il urmaresti pe 24 de ore, miscari, sa nu-l doara ceva la o anumita miscare si sa nu fie somnolent.Daca or mai fi si altele sigur o sa completeze si fetele. lui Amos.

LA multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Imelda asta ar fi un magazin care exista in toata Canada http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2484199&cat=102500&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A110060%3A102500

mai caut si iti mai dau inca o adresa, sper sa gasesti ce cauti

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput