Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
anabordea spune:
Imelda,uita-te pe listuta de mai sus ca sunt trecute vreo 3!
Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
A_Iulia spune:
Roxi, daca tot ai intrebat de ochisori: ieri am fost cu Moti la oftalmolog (si mie mi se parea cateodata, cand se uita intr-o parte, ca parca un ochisor e mai strabic).
A verificat-o, nu are nimic. Insa ne-a spus cum sa verificam la copil daca vede cu ambii ochi (am sa fac in week-end): cand doarme ii acoperi un ochisor si vezi daca, atunci cand se trezeste, da semne de neliniste ca si cum nu ar vedea. Repeti asta si la al doilea ochi. Asta ca sa fim siguri ca vede cu ambii ochi (cica de multe ori copilul pare ca e normal dar de fapt nu vede decat cu unul din ochisori).
Cu strabismul: formele mai severe se pot opera. Acum nu stiu ce inseamna mai severe (probabil ca trebuie sa se uite in crucis cumva ).
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Roxana_G spune:
Adina, te-ai dus tu ca ai vrut sau ai avut trimitere?
In rest am aflat ca eritemul fesier poate sa apara in perioada in care ia Vit C natural si nu dispare pana nu incepe tratamentul.
In rest, voi ati scos bebeii afara pe vremea asta?
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
Sunt aici dar va rog mult nu mai intrebati de mine.Exist si atat.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
'Neata!
Rares Petru!
Laura!
Darius!
Denisa!
Rares cred ca se pregateste de dintii de sus ca de aseara n-a mai papat aproape nimic, nici cu lingurita, nici cu bibele. Azi dimineata a facut de 2 ori kk moale, ca o maioneza. Se pare ca e tot de la dintisori. Noroc ca doarme destul de bine.
Sper sa treaca repede perioada asta.
Babee.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
dadi_t spune:
Buna Dimineata!
Desi cam tarziu...Aseara Bibi s-a trezit pe la 2.00 si pe la 5.00 si dimineata cand a sunat ceasul pt. Anduta, l-am oprit si m-am intors pe partea cealalta. Bineinteles ca Anduta a lipsit la prima ora,avea religie.
La multi ani,Laura ! Sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sanatoasa.
LA MULTI ANI, TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!
La multi ani, Alexandra si Alessandra! Scuze pt. intarziere, dar sunt motivata din cauza de ....depresie. M-a ajuns si pe mine....Sambata si duminica l-am zapacit pe Costin cu accesele mele de plans. N-as putea sa spun ca aveam un motiv anume, dar....gaseam orice motiv ca sa plang ....Acum parca mi-am mai revenit, dar sa nu fiu provocata.
Fetelor sunt exasperata de cat sunt de dezordonati Costin si Anduta. Pe Costin numai Mudava il mai vindeca, dar cu Anduta e jale....certata, pedepsita...i-am promis ca-i arunc orice lucru il gasesc aiurea prin casa....si da, prin TOATA casa s-i le lasa. Morrrrr....e fetita, ce ma fac cu ea...pe o ureche ii intra pe ...zece ii iese. Dimineata cel putin o ora imi ia sa le pun lucrurile la loc , basca ca sunt destule de facut prin casa,de gatit de spalat, trebuie sa-i pregatesc si lui Bibi mancarica de peste zi. Azi sunt asa obosita ca i-am dat tot tzatzi acum la 10:00. Mai mult am si insomnii. De o saptamana ma culc dupa ora 2 noaptea. Aseara m-am apucat sa recitesc<Fiul Risipitor> in ideea ca-mi obosesc ochii si poate poate adorm...pe la aproape 3 am adormit si la 8.30 m-am trezit.
hai sa ma adun ,ca trec de la una la alta....dar ce bine e sa te descarci.....Babee,iubita fa si tu acelasi lucru sa cvezi ce bine este...ca un fel de terapie la distanta.
Va pup si o zi mai frumoasa decat este afara...brrrrr e asa frig in C-ta bate un vant...
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
buli spune:
Babee Philip
Rares Petru, Laura, Darius, Denisa
noi ne-am trezit la 9.30 , am papat si acum iesim afara, ca a aparut soarele
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
adlemi spune:
Fetele din Canada,ajutati-ma si pe mine cu o adresa de mail cu magazine din Vancouver si cu preturi!Va rog!!!!!!!!!!!!
Babee vroiam sa stim ca esti pe aici,pe lg noi!Sper sa revii curand!Cele mai pozitive ganduri se indreapta spre tine!
E urat afara...Nu ies nici de ma plateste careva!De fapt o sa ies un pic in Bucur ca am de aranjat ceva...
si indiferent de vremea de afara,de probleme,de copii neascultatori,de sanatate...Ganditi frumos!!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
Andruska spune:
Buna dimineata !!!
Adriana ma bucur tare mult ca te simti mai bine . Ai reusit sa inveti cate ceva? La ce ai examen?
Vreau sa va spun ca Andrei este f fericit ca merge la gradinita, ieri seara mi-a spus ca ii place tare mult iar vineri ca o sa ii fie dor de ea pana luni . Sunt tare bucuroasa ca s-a acomodat .
O zi buna la toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Babee multe si multi lui Philip !!!!
Adlemi era intr-o vreme Lidia (caro) din Canada si parca mai era Emilly??? De ce nu incerci sa le dai un PM, poate iti raspund !!!
Sa stii ca mie chiar imi face bine sa citesc ce scrii- sunt mai optimista !!!!
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!