Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=8c8c&.dnm=cf50.jpg
Astia-s baietii mei scumpi.Ii pup si-i iubesc.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

tu katalina,m-ai facut pofta sa fac si eu un baietel!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce zi am avut azi!!!Ma trezesc si ploua cu galeata si un frig de-ti ingheata si fofo, Claudiu este chemat de urgenta la servici pentru ca a cazut tavanul direct pe calculatoare si trebuia facut curat(au cazut de la atata ploaie), la amiaza vine sora mea cu cumnatu(ok), intre timp apare nasa cu moasa si abia acum au plecat si l-am asezat pe Raul in pat si in 5 min a si adormit...era frant saracu!O asa zi sper sa nu mai am, oricum week-end-ul viitor poate sa vina si mos Craciun ca noi nu suntem acasa, plecam la tara

Andreea, frumosi mai sunteti!!!Tare mi-au placut caciulitele lu' Alexandru...de unde e-ai luat, ca eu aici la "tara" nu prea gasesti asa ceva!!

Elennooo, sa sti ca eu te iubesc, dar vreau sa vad o poza cu tine creata...ce mai face pisicuta???

Vv, beibi, pai tu nu trebuie sa faci mofturile la un HB screlozat!!

Mickyyy, si eu sunt de partea ta indiferent ce decizie vei lua...cu toate ca la fel cum spun si fetele, as zice sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva...Tare m-as bucura sa aud ca ai pastrat sarcina si ca ii vei face o surioara Malinei!!!

Nedda, felicitari pentru dintisor!!!

Ela, bine ai facut ca le-ai facut morala!!Ptui pe tine sa nu te deochi ca harnica ai mai fost azi!!!

Kata, sunt super faine pozele...sa sti ca si mie mi-ai facut pofta, dar bat-o vina de cezariana

Fetele care le dati la copilasi fier, spuneti-mi sunt mai agitati???Eu i-am mai dat la Raul fier dar l-am intrerupt ca s-a constipat fff tare si de azi am reinceput sa-i dau, dar e foarte agitat, dar nu stiu daca e din cauza oboselii sau a fierului... Mama ce intrebari pun!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Tocmai am terminat o placinta cu mere.Va invit.

Elei am sa-i spun ceva: "varza calita cu ciolan afumat, ghiveci de legume cu afumatura, pui cu sos de tomate"- TE-AM PRINS.Pai d-astea maninci matale cind esti la Monti, ha????Ia se ne dai esplicatii!!!

Claudelu naspa zi ai avut mama.Si io la fel, astept uikendu urmator.Fier nu-i dau lui Roby.

P.S Cine vrea sa faca baietel, sa-mi dea un PM(hi,hi,hi).(Rayuela)
HAI PA.
Ma duc sa bag o placinta...

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Katalina,asta mi se pare cea mai reusita:http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=8c8c&.dnm=619f.jpg
Claudico,stiu cum e sa-ti mearga prosta de dimineata pina seara..lasa tu,ia o tuica (tu ai voie) sa vezi cum trec toate!

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Katalina,asta mi se pare cea mai reusita:http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=8c8c&.dnm=619f.jpg
Claudico,stiu cum e sa-ti mearga prosta de dimineata pina seara..lasa tu,ia o tuica (tu ai voie) sa vezi cum trec toate!

poze Amelie

Mai bine beau o bere intai si apoi o tuica, ca asa macar ma fac ca cuiu

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Katalina - e Monti, draga, varza cu ciolan si restul. In schimb placinta aia de care pomeneai... nu e buna deloc! Arunc-o! (incoace). Cand ma hotarasc cu problema cealalta iti trimit un SMS sau un PM... Si ce-are "o cisterna de must", ce e mult, ca doar o data pe an bem si noi?? Faine poze.
Veve - aha, eu vazusem mesajul Corinei dupa "coafare" si nu stiam ce fusese in neregula. Ce face Crocko? Gata cu prunele?
Claudico - o zi super! eu zic sa va dati plecati la tara chiar de maine.
Andreea - frumosi amandoi! Bunicii trebuie sa fie tare mandri de asa ficior.

Ia sa ma apuc sa mai pun si eu niste poze... Va dau de veste cand avem noutati

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Seara buna.

Sa va spun ce fac eu acum?! Mi-am bagat nasu' prin subiectul mamicilor de mai-iunie . Asta dupa ce dupa indelungi discutii...care au durat 5 minute (), glumesc, dar oricum pe-acolo....am ajuns la concluzia ca Malina n-o sa aiba un fratior deocamdata . Nu stiu daca e cea mai buna hotarare, oricum pana la sfarsitul lunii n-o sa fac nimic (abia atunci e ziua de "salariu", si cum cu finantele stam momentan destul de prost, am zis ca nu-i chiar asa graba....) asa ca timp sa ma razgandesc e berechet. Ca la mine deja e traditie ...cand am intrat eu prima oara pe forum nu stiam ce caut, si nici daca o sa pastrez sarcina. Si atunci situatia era mult mai naspa decat acum.
Oricum...preventiv am intrerup orice fel de tratament (invocand ca ma dor sanii si nu mai pot sa ma mulg ....bestia de mine.....) si astept sa vad ce si cum o sa fie miercuri la control. Dupa care mi-am propus o vizita la ginecolog sa ma informez si eu una alta......ca n-am mai facut nici un avort pana acum......si de ce nu, sa vad daca ce-am inghitit eu in ultima vreme ii dauneaza lu' bebe mic. Ziceti voi ca nu's tocmai interzise medicamentele, da' am luat vreo 5 filoe de algocalmi, si tot pe-atatea pastile, 2 zile ampicilina, indometacin si inca o chestie care nu-mi vine acum in minte....aaa...si un nurofen forte (ca daca primul test de sarcina a iesit negativ am zis ca n-are sens sa ma chinui cu maseaua prea tare...oricum n-am dormit 2 nopti). Si ultima chestie care vreau s-o fac e o discutie serioasa cu al meu sef, ca daca nu va schimba politica salariala imediat e posibil sa-mi bag picioarele-n el de job (scuzati expresia) si sa stau cuminte 2 ani acasa......cu 2 bebei in loc de unu .
Aaaa...am uitat sa va zic...eu cica am intrat pe net acum sa ma interesez ce si cum e cu avortul......da' numai de asta nu-mi arde mie acum. Tare as mai pastra bebelusul asta. Si poate poate ca l-as convinge si pe tati (oricum si el mai vrea unul, da' nu asa repede si nu in conditiile de acum, cand noi stam inca cu chirie intr-un apartament cu 2 camere) dar inainte de toate trebuie sa fu eu sigura ca nu's nici un fel de riscuri.

Hai ca v-am ametit...de fapt nici eu nu stiu ce vreau sa fac...ratiunea-mi spune ca nu-i acum momentul (de parca ar fi vreodata daca ar fi sa ma iau numai dupa ea ), iar simtirea......stiti deja. In sinea mea mi-am dorit sa raman gravida si uite ca s-a intamplat.

Eu cred ca m-am lamentat suficient pentru o singura seara.....v-am plictisit destul....ma-ntorc la ale mele....adica la lectura mamicilor dintr-o posibila generatie cu mine .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Multumim pt aprecieri. Nici voi fetelor nu sunteti mai prejos. Noi va urmarim pe toate. Alex chiar ar fi in stare sa va scrie si el ceva. L-am tinut putin in fata calc si batea in tastatura de mama focului. Pe mine m-ar fi durut palmele daca as fi dat ca el.Era tare incantat.Cand mai am timp o sa mai pun poze noi.
Claudelu, caciulite ii cumpar de unde apuc.Din Constanta, din Bucuresti. Avem colectie de caciulite si de sosetute.
Azi am fost la Metro si i-am luat premergator. E in oferta de la Chicco cu 1430000 lei. In oras e si 2300000 lei unul.Bineinteles pentru mai tarziu. Acum vreau sa-mi fac si eu unghiile ca maine mergem sa ne luam salariul si trebe sa aratam frumos, nu?

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Veve multumim pt aparitia in listutza.Avem si alte data cum ar fi Greutate la nastere 3700g, lungime 52cm, ora nasterii 9.15, data se vede 26 apr. multam.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput