Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Ela76 spune:
Micky pt . Din cate imi amintesc, ampicilina facea parte dintre antibioticele acceptate in timpul sarcinii. Si algocalminul, dar numai in caz ne absoluta nevoie. Eu zic sa nu renunti asa usor, caci acolo e un sufletel-samburel mic-mic-mic care abia asteapta sa creasca si sa o cunoasca pe mami a lui.
Katalina - tare imi plac mesajele tale, mai ales asa colorate cum sunt Mielul eu zic sa-l facem pastrama ca sa mearga bine cu mustul. Marti vine mama la mine vreo 3 zile, fac comanda de o cisterna de must. Ultima data cand mi-a adus era dulce-dulce, cum demult n-am mai baut. Hm, imi place, ma incurajezi pt al 2-lea copil! Tati zice ca nu-si poate imagina cum o sa mai aiba dragoste si pt al 2-lea avand in vedere "halul" in care o iubeste pe Cristina. I-am zis ca oricum nu are de unde sti pana nu-l face si pe bebe2 (da' mai incolo nitel)
Claudelule - nasol cu musafirii. Ce ma enerveaza astia care cred ca sunt bineveniti asa, neanuntati, neinvitati, mai ales la o familie cu un copil mic. Precis nu au copii, altfel s-ar fi gandit de 2 ori inainte sa vina. Altfel, ar fi stiut ce inseamna sa te bucuri seara de liniste, dupa ce se culca copilul, cand poti sa iti faci si tu alt program, fie el de somn, discoteca, tv s.a.m.d. Gata, le-am facut morala [huh]
Elena - aoleu, da' e frig rau la voi! Si pe la noi s-a racorit in casa; ieri am vazut-o pe Cristina dardaind cand i-am schimbat pampersu' - e drept ca tocmai se trezise si era incalzita din paturica ei.
Daniela - pt MAMA si pt dintisor! Sa te treaca Veve pe lista iepurasilor. (Veve - bau-bau! Chiar, de ce apare ca ai umblat la ultimul mesaj al Corinei?)
Andreea (Bebe) - sa-ti traiasca puiul, ca tare scump e!
Diseara, daca nu cumva veti fi prea obosite, intru si eu la conferinte. Gata, am terminat cu musafirii - prietene, nasi etc. A fost placut, dar acum chiar ziceam ca e mult de cand nu am mai fost noi 2 (+bebe) singurei si linistiti, fara nu stiu cate treburi de facut.
Ieri am fost la cumparaturi prin Carrefour (pampers, servetele umede, detergent, papa etc), dar m-am ingrozit ca iar a devenit enervant de aglomerat. Numai nevoia ne-a oprit sa facem stanga-imprejur spre casa. Oricum, Cristina a fost super admirata si comentata, chiar am surprins o babuta la un moment dat ca se juca cu piciorusele ei - eu ma uitam la ceva pe raft. Cred ca m-am uitat asa de urat la ea cand am descoperit-o, ca saraca i-a lasat usor picioarele si a facut pasi de acolo
Daaa, si sa ma laud, ca azi am facut papa bun - varza calita cu ciolan afumat (numai ca a iesit si ea putin afumata, in intervalul de 10 min cat l-am lasat pe sot sa aiba grija de ea). Plus un ghiveci de legume tot cu afumatura, si mai bun. Plus carnita de pui cu sos tomat mmmmmmmm...
Gata, ca acuma m-am intins eu cat o zi de post! Pupici si o zi frumoasa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Am muncit ceva sa pun niste poze noi.Alex e cu bunicii afara. Eu fac supita si butonez. Cam putina miscare azi pe aici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos
alex si mama - 26 apr 2004
Mickyyy spune:
Am intrat doar sa va anunt ca am repetat testul...si cum era de asteptat...am 2 liniute....una mai vaga, dar suficient de clara cat sa nu mai eciste dubii.....sunt .
Dar nu va grabiti sa ma felicitati ca nu stiu daca il voi pastra sau nu......astept sa vad care's efectele pastilelor....efectele anesteziei....si nu in ultimul rand reactia lu' tati......
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
bebe2004 spune:
Sper sa-ti fie bine si poate o sa mai faci un bb la fel de frumos si dulce. Eu nu as mai fi in stare acum sa ma mai ocup de inca un copil, mai ales ca am sotul plecat si sunt singurica. Dar tu ai mai mult noroc.
alex si mama - 26 apr 2004
Rayuela spune:
mickyyy,oricare ar fi hotarirea pe care o iei:
Noi speram ca faci o fratzioara Malinei
Claudel mic,ieri am cazut la datorie.Azi dimineata ne-a dat desteptarea Amelie la ora 6 ,drept care o ora ,chiauni,a trebuit sa ne jucam cu ea..si Catalin a intirziat la servici,pnentru ca bineinteles am adormit cu totii si nici ceasul nu l-am auzit!
Ela,si la Amelie trag babele,numa ca asytea sint suedeze
Katalina,vaz ca aseara te-ai zbenguit cu cuscra mea pe net:Haaaa,trebuia sa o pun pe veve bau bau sa va articuleze la fund
Va pupic,revin mai tirziu,poate se mai populeaza pe aici!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Veve spune:
Aseaaa!Numai un pic am intrat sa ma iau de voi!
Katalina,stai linistita ca nu interactionez io cu actiunile voastre conjugale.Io va la creier!
Ela,da,am intrat peste Corina si-am cenzurat-o la sange!...Am mai sters din -uri pen' ca se plangea Claudelu ca-i fug ochii prea tare pe pagina prea latita!
Nedda,felicitari pentru "mama" si !Nu tie mai,Larei!Tie sa-ti fie de bine gratarele si torturile! (io am halit aseara lemon cake-preferatu' meu de acritura ce sunt!)
Mikkky,tare-as vrea sa te felicit!Medicamentele pe care le-ai luat sunt ok,cu anestezia nu e neaparat sa fie probleme,daca-i spui ca esti insarcinata si-ti face de care trebuie,cu sotul tau e mai complicat.Insa,te rog,gandeste-te bine la hotararea pe care-o iei!Ii rapesti Malinei ocazia de-a avea un tovaras de joaca si prieten pe cinste(avand in vedere varsta apropiata) si-apoi iti iei si tu de-o grija.Ma gandesc cum ar fi fost la mine ca Laur sa aiba deja 2 ani jumatate!Viata,tata!.Stiu ca pare o varianta coplesitoare,da' nu-i atat de rau,crede-ma!Si satisfactiile sunt uriase!...
Irina,veve & croko
pozici
Veve spune:
Andreea,am vrut sa-ti adaug paginuta cu poze la lista si nici nu erai trecuta!De ce nu spui nimic?Io-s cam sclerozata!In orice caz,la mine pagina nu se deschide de nici o culoare,nu stiu de ce!Am trecut-o asa si-o sa modific daca e linkul gresit sau ceva...Daca mai ai alte date de adaugat la listuta,te-astept!
Irina,veve & croko
pozici
katalina spune:
Helou fietiliiiii!!!!
Vine iarna,brrrr!!!!
Toate-s bune si frumoase! Tata spala vasele si io butonez .Roby doarme si Cata isi face expozitie de masini!Am mincat, ca intotdeauna cu mare pofta, ma uit pe geam si sigur vine vremea urita, Rayuela nu ne invidia, si aici va fi ca la tine.Ne-am vizitat parintii(pe unii pe-acasa, pe unii pe la cimitir din pacate), ne-am plimbat si ne-am adunat pe-acasa sa incheiem ziua in familie.
Mickyyy, io nu-s cu sfaturile,dar indiferent ce ai de gind sa faci, eu TE SUSTIN!Tu stii cel mai bine ce hotarire vei lua!De altfel subscriu la cele spuse de veve(noi stim de ce!).Toate cele bune, si .
Rayuela, ce sa fac si io, daca cuscra-mea m-a lasat balta si s-a dus la mosafiri, Clau m-a provocat, da' las ca apare ea(Lavi), si recuperez. O pup si pe ea si pe dragalasha de nor-mea.
Andreea, da' bine mai arati mama!Toate mamicile de martie-aprilie sunt BESTIALE!!!!sa stii.
Ela, "o cisterna de must"???Hai noroc!
La bb 2, veniti la mine sa va spun eu CE si CUM, hi,hi,hi.
Veve, nu raspund la provocari.
Am pus pozele de ieri!Le vedeti la albumul :"Roby la 5 luni".Sper sa va placa.
Hai pa.Revin.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Veve spune:
Hmmmm!Deci la voi merg linkurile cu poze!La mine azi vad ca-i problema si cu yahoo si cu hotmail si cu webshots-ul!Nu mi se-ncarca pagina!DC-u vaz ca merge brici!Ce-o fi?...Vreau si io pozeeeee!
Irina,veve & croko
pozici
katalina spune:
Astea-s pentru HANNA, special de la ROBERT.Pupici si mamicii Lavi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=8c8c&.dnm=ac81.jpg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/detail?.dir=8c8c&.dnm=4c67.jpg
P.S. Cum v-ati distrat? Ne e dor de voi(pozici,pozici!)
Hai PA.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran