Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
Claudelu' ,Sunt chioara de somn, si ma oboseste monitoru' asta....Hai sa birfim, cu cin' sa-ncepem???Elena cre' c-a -nghetat la -4 grade brrrrrr....Io am dat drumu la centrala de-o luna(stau pe nord),dorm in chiloti...,(cind u-i uit)!
Andreea(asa?), frumoase pozici, frumos flacaul tau, sa-ti traiasca.Daca nu esti " persoana publica", si chiar daca esti, asteptam sa te vedem si pe tine.
hai pa.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
BBBBBRRRR, in chilotiiiiiii!!!!!?????Si noi stam tot pe nord si-mi ingheata curu de frig!!!
Hai sa incepem cu Elena...uite s-a facut creata ci nu vrea sa ne puna nici o poza sa-i vedem fata...BBBrrrrrr, cine stie cum arata...poate se gandeste ca ne speriem, mai ales e mai nasol pentru cele care alapteaza
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
katalina spune:
Clau, Vrei sa te pui rau cu cuscra-ta? Aoleu, si io inca alaptez!!!
D-aia ar trebui sa ma culc ca ma scoala fi-miu la 4 ca vrea tzitza
Hai Eleno, pune-ne o poza!!!!Cre' ca esti bestiala!Da' de la frig se mai lasa paru'.Nu vezi, cuscra-ta isi face ginduri, oare cum oi arata?
Catalina,
katalina spune:
Clau'hai la culcare mama, poate visezi un ring de dans, o samba ceva, poate-o visezi pe cuscra cu paru' drept...Elena,.
Hai ca ne ia veve de urechi.
V-am zis, am ora de tzitzi la 4, la 7,etc.Tre' sa fiu "apta".
Oare ce-o face Luminita(spic de griu), am vazut, ne tradeaza prin alte parti.
mirinda?
Alina?
Oake?
Gata.v-am pupat.PA.
Catalina,
Claudelu spune:
quote:
Clau, Vrei sa te pui rau cu cuscra-ta? Aoleu, si io inca alaptez!!!
D-aia ar trebui sa ma culc ca ma scoala fi-miu la 4 ca vrea tzitza
Hai Eleno, pune-ne o poza!!!!Cre' ca esti bestiala!Da' de la frig se mai lasa paru'.Nu vezi, cuscra-ta isi face ginduri, oare cum oi arata?
Catalina,
Las-o ma, ca ori creata ori linsa tot e frumoasa...PAROLLL!!!
daca asa sta treaba cu sculatu atunci mai bine fugi la somn, ca eu una nu-mi fac probleme, ca si azi fiu-mio a dormit dus pana la 10.00 dimineata...asa ca boierime frate, nu gluma
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Veve spune:
quote:
Meeei,da ce-s io?Bau-bau??Ia pi ciat cu voi,ca de nu va !
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Meeei,da ce-s io?Bau-bau??Ia pi ciat cu voi,ca de nu va !
Irina,veve & croko
pozici
HHHHIiiii, tanti bau-bau, ce urat vorbesti!!Pai cum sa ne ???Eu sa sti ca nu ma las!!!
Somnic usor!!!
Poze familie
Mickyyy spune:
Neata.....ca tare matinala mai sunt de cand cu durerea de masea. Ca de vineri noapte ma chinuie intr-una...am fost ieri de dimineata la stomtolog si cica n-are ce sa-mi faca pana nu trece infectia. Asa ca mi-a dat un pumn de medicamente, printre care si antibiotice, m-a pus sa iau o pauza de alaptat si sa revin miercuri sa mi-o scoata.
Asa ca de azi dimineata tot dau la pompa .....ca mi-e sa nu pierd laptele pana termin cu pastilele astea...... In schimb mi-am facut de cap cu tot ce n-aveam voie sa pap in perioada asta...mai ales cu usturoiu (yamiiiiii)...caruia tare i-am mai dus dorul. Ca sa nu mai zic de alea rele ( a se citi tigari ) ca m-am infipt in ele de parca nu le mai vazusem la fata de o luna.
Da' ce-i drept...acu' fac haz de necaz....ca ieri toata ziua am tinut-o numai in scanceli si maraieli....n-a vrut sa ma lase deloc maseaua.....ca sa nu mai zic de somn...ca n-am dormit mai mult de 3 ore vineri noapte....iar pana acum tot vreo 3. Astept poate-si face algocalminu efectu ca sa mai bag si eu un somn vreo 2 ore...ca mai mult n-o sa ma lase moatza....oricum si ea e maraita ca-i invatata sa stea toata noaptea atarnata de tzitzi...si s-au facut mai bine de 24h de cand n-a mai vazut-o la fata!!
Si in alta ordine de idei.....cred ca's gravida, chiar daca n-am mai repetat testul (de vreo 2 zile am niste stari de voma groazniceeeee care tare-mi aduc aminte de vremurile cand Malina era doar un samburel la mine-n burtica). Dar.....daca sunt....la cate medicamente am bagat in mine in ultimele zile (de cand cu maseaua), algocalmine, ampiciline si altele ale caror nume nu le mai stiu.....si tinand cont ca peste cateva zile o sa-mi fac si anestezie ca sa mi-o poata scoate....am ajus la concluzia ca-i prea riscant sa pastrez sarcina (in caz ca se adevereste ca's )....desi mi-o doream.
Asa ca una peste alta...am avut un week-end tare naspa.....sper sa ies din starea asta repede.....ca vad ca durerea de masea a inceput sa ma lase (desi am o falca cat toate zilele).
V-am pupat.....week-end placut cat a mai ramas din el....si sorry da' n-am avut dispozitia sa mai raspund si la alte meaje....desi v-am citit cu constinciozitate in ultima vreme.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Nedda spune:
Eh, uite ca am venit si noi acasa de la iarba verde si gratare. Tare bine a fost si mancarea a fost asa de bunaaaaa!! La desert am avut o prajitura cu banane care a fost un deliciu. Sper sa aflu si eu reteta cat de curand. Parea a avea blatul facut din biscuiti si umplutura din piure de banane si ma gandesc ca ar fi un desert foarte bun si pentru puii nostri cand mai cresc putin.
Lara a fost in centrul atentiei si a primit o gramada de complimente lucru care a facut-o pe mama ei sa plesneasca de fericire.:))
Am uitat sa va zic ce cadou frumos mi-a facut fiica-mea de ziua ei: chiar in ziua cand a implinit 6 luni - 7 octombrie - Lara a descoperit ca stie sa zica "mama". Toata ziua a tot vorbit pe limba ei dar a zis si un cuvant pe limba noastra: mama. L-a pronuntat atat de clar incat m-am infiorat de emotie si am incremenit ascultand-o, de frica sa nu se opreasca daca fac vreo miscare (eram in bucatarie).
Si azi alta surpriza: Lara are primul dintisor! E doar o dunga alba si taioasa pe gingia de jos dar descoperirea pur intamplatoare mi-a strans din nou stomacul de emotie.
Dintisorul a strapuns gingia fiindca il simt cum ma zgarie cand Lara imi musca degetul iar surpriza e cu atat mai mare cu cat ea n-a fost nervoasa, n-a facut febra, nici macar saliva nu i-a curs din gurita.
Deci, maine sarbatorim dintisorul. Ii uram bun venit si ne bucuram ca nu ne-a chinuit nici pe noi si nici pe Lara!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
katalina spune:
Buna dimineata!
Mickyyy, daca esti insarcinata,felicitari, si poate totusi acel tratament pt. masea nu dauneaza sarcinii.Sa ne dai vesti!
Daniela, ce fericita esti, se vede, sa-ti traiasca Lara, si felicitari pt. dintzisor.
Veve, chiar asa, vrei sa ne , daca aude barbatu-miu.....As lua-o ca pe o gluma, da'parca nu-mi vine.Io-s mai sensibila. Scuze daca am exagerat cu ceva.
Pupici.
Catalina,