Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
codritu spune:
Multumim pentru urari si raspunsuri. Si eu ezit sa il pun in premergator de aceea am si intrebat. Ideea e ca se misca mult vrea in picioare si sa se tarasca si pe jos mi-e frica sa nu raceasca.
Aici a fost foarte placut de aceea am profitat si am stat pe afara foarte mult vineri si sambata. Acum s-a racit iar si e urat, sper sa mai fie si frumos. A venit sora mea in vizita si e foarte fericit ca are pe cineva nou pe care sa analizeze si sa se joace.
A, noi avem doi dintisori foarte dragalasi.
Ela76 spune:
Inainte de a ma duce la nani, sa va arat poze recente:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/album?.dir=/5b45
Pupici!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Ela, ce dulce e Cristina!!!
Uite pozele astea mi-au placut foarte mult:
asta si asta si asta
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
ematutui spune:
Buna,
Suntem si noi bebelusi de martie 2004. Ma numesc George Radu, m-am nascut pe 23 martie 2004 in Constanta. Acum avem sase luni si jumatate, cantarim 8 kg si avem un dintisor. Mami va urmareste de la mamici de martie aprilie 2004 dar fiind foarte ocupata nu a avut timp pentru scris. Sper sa ne primiti in club si pe noi desi nu vom putea fi foarte activi. Va urmarim, va citim si va indragim.
Ema si bebe George
Claudelu spune:
David
Ema si George, bine ati venit in gasca noastra!!! Cu siguranta va veti simti bine alaturi de noi!!!
Codritu, ce e ca si tine cu surioara aproape!! cred ca te bucuri, nu???Ai si tu putin ajutor!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
cipstyle spune:
Fetele dragi, am reusit sa mai intru si eu pe la voi. Suntem tot in Romania, dar de-acum ne-a schimbat tati calculatorul (celalalt imi scotea peri albi), asa ca o sa pot intra mai des (eu sper ca f.f. des ). Urez si eu un calduros La Multi Ani !!!!!!! tuturor sarbatoritilor pe care i-am pierdut, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa fericire, credinta, iubire si speranta, si multa, multa sanatate alaturi de parinti!
De cateva zile tot incerc sa recuperez ce ati mai scris (si e asa de muuuuuuuuult), si cand sa scriu si eu, ba plange papushica si tre sa ma prezint cu tzitzi, ba pic de somn, ba mai apare altceva. Mi-a fost tare dor de voi!
Ela, multumesc frumos pt.listuta, am primit-o! Am vazut ultimele pozici ale Cristinei, tare dulcica s-a facut (de fapt tot dulcica a ramas !
Vad ca tot v-ati incuscrit pe aici,felicitari vechilor si noilor cuscre! Lavi, mi-ai facut asa o pofta cu inotul !!!!!!! Ca sa nu mai vorbesc de masa aia romaneasca!
pt.micuta Hanna!
Andreea si Katalina, aveti niste puiuti tare frumosi, am vazut si eu pozicile! Veve, la veveritza mica, e o dulce cu cucuiul ala (DOAMNE-ajuta sa-i treaca repejor!), si croko e un scumpel. Dar am citit eu bine intr-un mesaj de-al tau? A ajuns deja la 2 borcanele la o masa????? Pai eu cu Lizuca mea ma chinui cu niste lingurite, si abia papa cateva (facand ploita cu mancarica in gura)si gata s-a saturat...de fapt gata cu "joaca", vrea papa serioasa .......TZITZI!!!
Nedda, felicitari Larei pt. dintisori si pt."mama"! Si Anelisa a spus mama la cateva zile dupa ce am sosit aici, si a tot repetat f. clar asta toata ziua, dar din ziua urmatoare si pana acum....nimic! doar silabiseli pe limba ei! Cat despre dintisori, avem si noi 2 care au crescut destul de maricei si taiosi, si din cand o mai muscam pe mami de tzitzi si de obraji!
Elena, si Anelisei i-am taiat bretonul inca de cand am ajuns aici (de fapt mama s-a incumetat, pe mine m-apus in fata faptului implinit), caci ii intra rau in ochi, adevarul e ca o cam deranja saracuta. Ce mai face Amelie? Am citit ca s-a bucurat cand a ajuns acasa, sunt curioasa ce reactie va avea Anelisa la intoarcerea in Germania... Claudelu, am vazut ca si tu ai lipsit un timp, dar nu ca mine... oricum ma bucur tare sa te gasesc tot aici! lui Raul!
Mickyyy, cu pastrarea sau nu a sarcinii e decizia voastra. Eu as vrea insa sa te sfatuiesc sa te gandesti f.f.f. bine inainte de a lua o decizie, sa cauti cat mai multe informatii despre medicamentele pe care le-ai luat (si sa nu te multumesti cu parerea primului doctor intrebat), pe scurt sa analizezi f. bine situatia si propriile tale sentimente, caci o data facut avortul nu mai ai cum sa te razgandesti. Dar in primul rand roaga-te la Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS (asa se arata in Biblie ca trebuie facute rugaciunile pt. a fi ascultate, in numele singurului mijlocitor intre noi si EL, IISUS) sa-ti arate ce decizie sa iei, e o hotarare foarte importanta in viata ta. Am scris aici parca mai demult, eu eram hotarata sa avortez cu Anelisa, caci facusem 5 radiografii fara sa stiu ca sunt insarcinata (accident de masina etc.). Dar m-am interesat la tot felul de doctori si m-am rugat la DUMNEZEU si in final, SLAVA DOMNULUI, am luat decizia cea buna. Increderea in DUMNEZEU m-a ajutat sa pastrez copilul, si acum sunt una din cele mai fericite mamici din lume (as spune cea mai fericita, daca nu v-as sti pe voi...). E sanatoasa, e o dulceata si imi umple inima de fericire de fiecare data cand o privesc, cum sunt sigura ca face si Malina ta. DOAMNE-ajuta sa iei decizia buna, ma rog si eu pentru tine!
Corina, Stephie ce mai face? Cate kg mai are?
Anelisa are 9,040 kg in conditiile in care tot tzitzi e papa principala. Am inceput si noi diversificarea de la 5 luni jumate cu supa de legume si apoi legume pasate la masa de pranz (morcov, cartof, telina, pastarnac, dovlecel), dar prea mult nu se omoara ea. Papa cateva lingurite (din borcanel - Hipp - ii plac mai mult ca cele facute de mami) si gata, vrea tzitzi. Noaptea se scoala f.des sa pape tzitzi, si asta ma cam pune pe ganduri...daca nu se satura? Desi in greutate ia f. bine pt. varsta asta. Am inceput si cu cereale seara (cu orez si porumb de la Milupa) si se pare ca-i plac, poate or satura-o mai mult sa nu se mai trezeasca, DOAMNE-ajuta!
Parul i s-a deschis f.mult, are chiar tenta de blond (desi tati e brunet iar mami satena) ochii din verzui cred ca se fac caprui, e f. vesela, zambeste mai mereu si rade des cu hohote, de parca tocmai a auzit un banc fantastic de bun , e o dulce si sunt topita dupa ea! Azi mi-a facut o surpriza, cand ma uit la ea in patut, o vad stand in fundulet, singura, nesprijinita si sigura pe ea...eu fugi sa-i fac o poza! Pana acum mi-era cam frica s-o las in fundulet, dar daca se aseaza singurica, ce mai pot sa-i fac?!
Acum sunt un pic suparata ca-i curge nasucul si cam tuseste, fi racit un pic. SLAVA DOMNULUI n-are febra, dar trebuie sa am grija. DOAMNE-ajuta!
Au venit zilele trecuta si o pediatra cu asistenta s-o vada si s-o inscrie, dar vai lume!!! numai prostii spuneau, m-am si enervat cu ele. Asistenta cel putin, era dusa rau cu pluta...sa-i pun sare in supita, sa-i indulcesc ceaiul, sa-i dau fenobarbital daca face spume!!! Am zis ca nu-i normala, pana la urma am lasat-o in pace sa vad ce prostii mai spune. Se mira toata ca in Germania se recomanda alaptat exclusiv pana la 6 luni, cica aici se incepe la 6 sapt. cu suc de fructe, de portocale etc. si "niciodata n-a avut nici o intoleranta". Au tras ele concluzia ca Anelisa e cam rahitica (din ochi) - nici macar n-au cantarit-o sau masurat-o, cica era prea frig la mine. Anelisa se uita mirata la ele, nu zicea nimic. In schimb dr.a ascultat-o la inima,plamani, a zis ca e ok, si ambele au fost de acord ca e un copil f. bine dezvoltat, f.frumos, cu privire inteligenta (asistenta imi zicea s-o cred, ca ei nu-i plac toti copiii ). Ideea e ca ma gandesc sa-i fac totusi vaccinul BCG, contra TBC, caci chiar daca in Germania a fost eradicat, in Romania e totusi pericol. Voi ce ma sfatuiti?
Cam asta de la noi, am scris o groaza, scuze , dar se stransesera atat de multe...Multi de la noi pt. bebici si mamici!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
Veve spune:
Ema si George,bine-ati venit printre noi!Sper sa va simtiti ca acasa!
Cristina,bine-ai revenit!Uooof,ce te invidiez ca esti in tara!Da' nu-mi scot io parleala anul viitor?!?!?
Da,mai,croko papa un borcanel jumatate (seara ii dau carnita cu orez sau legume si juma' de borcanel de fructe),dar ar infuleca doua fara probleme!Insa prefer sa-i las loc de laptic si-i dau mai cu masura.
Tot la vaccinul pt. TBC ma gandesc si eu pentru anul viitor,cand om merge in Romania,chiar daca si aici e eradicat si nu cred ca am sanse sa fac rost de el.
pentru mami si pupaceala la grasuca mica!
Elo,ca fugisi si ma lasasi cu oki-n soare,dulce de tot pisicuta ta!Vez' ca ti-am tras album!Am un martini la tine!
Inaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(mai vrei?)aaaaaaaaaaa,unde esti roscato?Come to mama,beibi!Unde umbli lelea?Pupa Katja mica din partea lu' dolo'(care,btw,iar se facu de kko azi!)...
Irina,veve & croko
pozici
codritu spune:
Am iesit si azi putin la plimbare, dar ne-au cam inghetat toate cele. S-a facut si ma apuca raul cand ma gandesc ca vine iar iarna.
Da, Claudelu sunt bucuroasa ca a venit sara mea, sta o luna cu noi. Nu ne mai vazusesm de 2 ani jumate. S-a indragostit pe loc de Tudor si se pare ca si el de ea. O cauta prin casa si cand o vede ii rade in hohote. Aseara au facut asa un circ cu rasete si tipate ca a adormit bustean pe urma pana la 5.30. Ieri a mancat si marulet, pana acum nu vroia nici sa il vada. Maine ii fac dovlecel sa vedem cum il primeste. Maine e liber ca e ziua recunostintei si e si tati cu noi asa ca suntem fericiti.
Sanatate la bb-i si noapte buna.
Nedda spune:
CRISTINA, bine ai revenit! Ce bine de tine ca esti in Ro! Zic si eu ca Veve, o sa-mi scot si eu parleala la anu'!:) pentru Anelisa. Nu te speria de cat mananca Croko cel voinic! Nici Lara nu se intelege decat cu tzatzele!:)
EMA, bine ai venit in club! Sa-ti traiasca puiul!
ELA, am vazut si eu pozele Cristinei! E o scumpa! Cand e cu tine in poza mi se pare ca seamana cu tine iar cand e cu tati mi se pare ca semana cu el!:)
MICKY, hai ca tot intrand pe la mamicile de mai-iunie poate nu mai faci avort! Tare m-as bucura sa pastrezi copilul desi e hotararea ta. Ufff, parca mi-e necaz mie ca ai luat pastile. Mai bine te duceai la dentist inaine de infectie si inainte de conceperea bebelusului. Ce naiba, ca doar nu esti incepatoare sa nu stii la ce sa te astepti! Sper sa nu te superi pe mine dar chiar nu stiu cum de ti s-a intamplat (infectia, nu copilul!:) Iti tin pumnii sa te incurajeze doctorul sa pastrezi sarcina! Si lasa, ca o rezolvati voi si cu casa!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
CODRITU, nici eu nu sunt pentru premergator. Eu zic ca se poate fara el foarte bine.
KATA, parca tu m-ai intrebat daca a mancat Lara ce i-am pregatit de ziua ei. Ei bine, nu! In schimb azi a mancat un borcanel mic (70g) de cartof dulce. Asta ii place cel mai mult. Maine o sa-i pregatesc eu piure de legume sa vedem daca vrea.
Ah, era sa uit, te-am vazut in poze cu baietii tai! Sunteti niste frumosi toti! Catalin m-a cucerit (pai ce? numai Robert sa primeasca complimente?) iar tu radiezi de tinerete si fericire!!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004