Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Eh, stiam eu ca am uitat ceva: ANDREEA, am vazut si pozele voastre. Alex e scump foc! Ah, si ce bine e la munte!

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

LA MULTI ANI DAVID!
Sa cresti mare frumos,sanatos si plin de noroc.

Buna fetelor!
Noi am iesit vineri putin afara, iar sambata si duminica am fost mai rau. Nasul curge, curge, dar este si infundat si nu putem respira.

Eu va invidiez pe toate, pentru ca puteti sa intrati pe forum cu copilasii acasa. Eu intru doar de la servici, pentru ca acasa e teroare, nu pot face nimic, nimic, nimic.Vrea numai in brate sa ma plimb prin casa.
Atunci cand ii pregatesc masa, il pun in premergator, pentru ca nu am incotro. Oricum el sta in fundulet fara sa fie ajutat, fara probleme, iar premergatorul nu-l las foarte jos, sa-si lase greutatea in picioare. Cu varful picioarelor, doar atinge podeaua.
Pe mine m-a rupt va spun sincer.Mama mea care ma mai ajuta, a spus ca e teroare.Sotul mai mult se eschiveaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LA MULTI ANI, DAVID! Bafta mamicii SPIC DE GRAU in tentativa de a-i face pe socrii sa se simta bine in vizita!:)

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

'Neata mamici! Incepem o noua saptamina, si o luam iar de la capat.Mamicilor care au inceput munca le urez serviciu usor, si celorlalte, savurati "statul acasa"!cu bebelushul.O sa ne fie dor, va spun sigur!O zi buna!

Sa va povestesc ce ni s-a intimplat: Robert ,ieri nu a mincat absolut nimic, in afara de tzitzi.Eram suparata si nelinistita, de obicei e f. mincacios, si ma intrebam ce se intimpla.Daca nu studiam aseara pampersul cu kk, nici acum nu stiam care e motivul.In el am gasit 3 cartonase (nedigerate) ,de la cutia de Vigantol(acelea micute de unde se inchide cutia), am ramas socati, erau intacte, se cunostea si scrisul pe ele.Le-a inghitit nici noi nu stim cind, dar ne-am adus aminte ca la masaj i-am dat cutia sa se joace cu ea.Culmea ca eram toti trei in jurul lui, dar niciunul n-a observat ca el degusta asa ceva.Astfel incit saracutzul, probabil a facut o indigestie care nu s-a manifestat decit prin lipsa poftei de mincare, nimic altceva.De-acum am mare grija la ce ii dau pe mina ,chiar daca sint cu ochii pe el.Aseara a recuperat, a papat 2 portii de cereale Milupa, dupa care e innebunit.Asadar, atentie mamici, sa nu patiti ca noi.
Acum doarme ingerasul, e asa de cuminte, ma topesc dupa el.

Acu hai sa urez LA MULTI ANI pentru DAVID ,sa aiba o copilarie vesela si fericita,si Luminitei sa-i traiasca baietzelul , sa fie sanatoasa si sa se bucure de minunea vietzii ei!Pupici.N-au plecat socrii?

Ruprich, io n-am mai vazut o mamica asa pesimista ca tine, zau asa! Pune-l si pe tatic sa participe, mai diplomatic asa, cum "sa se eschiveze"?Doar n-ai facut copilu' singura(io asa-i spun lu' barbatu-mio).Nu poti sa-l pacalesti pe Robert, chiar asa ,numai in brate vrea sa stea, e mare shmeker atunci.De-acuma tre' sa faci putina "educatzie" cu el, apoi creste, si n-o sa mai ai succes.Nu stiu ce sa-ti spun sa faci, tot tu gasesti solutii, numai sa fii optimista, si sa nu te enervezi ca nu faci nimik.MULTA RABDARE!

Revin, tre sa pap ceva!

Daniela, multumesc de complimente, ce bine ma simt, , pupici de la Catalin..O pupic si pe LARA.

cipstyle, imi pare bine sa te cunosc, bine-ai venit!

Andreea, nu-mi vine sa cred, avem aceleasi date: 3.700G, 52CM, ora 9.15.Ce spui de asta?Si tot baietel!!!!Pupici lui Alexandru!

Ema si George
, bine-ati venit in gashca!

Ela, mama, poze superbe aveti!Le-am studiat pe toate.Cristina seamana cu.......?(iti spun data viitoare).

Vreau si io album...

Hai PA.
Aooooleu,iar am scris un mesaj luuuuung.....

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Inca ceva:
Ma bucur ca v-au placut pozele.Rayuela, e bestiala poza, va datzi seama Catalin cit e de nazdravan, in schimb il iubeste la nebunie pe fratiorul lui, n-am cum sa va povestesc cita grija are de el, si cit il pupa.
Mai am multe poze haioase, da' n-am cum sa le pun pe site!
Hai PA.

Catalina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani David!!!!!

Ela, m-am uitat pe poze...scumpica foc pustioaica...si seamana cu mami toata .

ruprich, baietelul tau nu doarme si el din cand in cand?? Ca ala e cel mai bun moment de pierdut vremea pe net . Asta daca nu cumva reusesti sa te descurci cu el in brate....eu deja sunt experta la navigat cu galusca gramada pe calculator.

katalina, bine ca ne-ai zis, ca si eu ii las Malinei pe mana tot felul de harti si ziare, uneori chiar si nesupravegheata strict (ii dau un ziar cat sta in patut si eu imi vad de treburile mele...mai arunc din cand in cand cate o privire sa vad daca totl e ok).
Dar n-am gasit pana acum nimic dubios in kk, deci a scapat

Nedda, eu am mai facut un test de sarcina care a iesit negativ (sau cel putin asa a zis barbata-meu, ca el l-a citit). Asa ca in momentul in care m-au luat durerile de masea....n-am mai stat sa refac teste....m-am repezit in calmante, durerea era o certitudine, sarcina doar o probabilitate.

Cristina, oricum de ieri de cand am vazut cele 2 linute stau si ma foiesc pe toate partile...sincer nu-mi vine de nici o culoare sa renunt la bebe. Mi l-am dorit si mi-l doresc in continuare. Si am descoperit eu ca daca lucrez putin la "sentiment" il conving si pe tati...oricum el e topit dupa Malina, si nici pe ea n-o prea voia cand a aflat ca's gravida prima oara...tot pe motiv ca nu-i momentul. Iar cand discutia despre avort a alunecat pe panta cu "omorat un suflet nevinovat", nu prea i-a picat deloc bine. In fine...vad eu ce voi face pana la urma.

Oricum multumesc tuturor pentru gandurile bune si sustinere .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Imi pare rau ca am dat impresia ca as fi pesimista, nu sunt deloc...numai ca voi nu realizati ce inseamna sa ai un copil cu prea multa energie.Fratele si sotul meu au fost asa.
Nu sta daca stau jos.Am scris mai devreme ca sta numai in brate dar sa-l plimb.
Iar de dormit nu doarme ziua decat de la 14,00-16,00.Eu ajung la ora 15,00 acasa,iar in ora aceea libera mai fac cate ceva prin casa, dar de multe ori ma apuc de ceva si nu termin.
Cat despre sotul meu el sta cu bb pana la 15,00 cand vin eu, apoi nu se mai implica, decat daca musai fac mancare.Iar sambata si duminica tot eu stau cu el.Noroc ca ma mai ajuta mama din cand in cand, care e bolnava cu inima si nu poate sa stea nici ea prea mult cu el in brate.
Sa stiti ca am incercat sa-l las, sa nu-l bag in seama, a plans, a plans pana s-a invinetit de tot.
O sa mai incerc si alte variante, dar pana atunci, nu am sa mai scriu nimic, sa nu cumva sa deranjez, cu aparentul meu pesimism...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Mickyyy, ti-am mai spus ca eu nu as mai putea avea un copil acum, ca nu ma simt in stare sa mai cresc unul. Poate mai tarziu. Dar sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie:Am aflat ca sunt insarcinata bu Alexandru si ne doream tare mult copilul, dar eu m-am apucat sa-mi fac niste teste de sange printre care si Toxoplasma. Rezultatul a fost pozitiv si Igg si Igm. Am fost la foarte multi doctori sa aflu pareri (la ginecologi si infectionisti). Jumatate ma si programau sa fac un avort, iar jumatate imi spuneau ca au mai fost gravide cu toxoplasmoza si au nascut copii sanatosi.Am rupt net-ul sa aflu cat mai multe informatii despre aceasta boala. Am cicit undeva ca riscul era de 30-40% sa pierd sarcina sau sa nasc un copil malformat. O zi ziceam ca pastrez sarcina, alta ca nu.Eram disperata, dar am avut intotdeauna speranta. Pana la urma m-am juat dupa medicii care imi dadeau sanse sa nasc un copil normal. Si uite ce copil sanatos am. Te las pe tine sa apreciezi cum e mai bine pentru tine si familia ta, dar intotdeauna sa nu-ti pierzi speranta. Te pupic.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Ruprich, scuza-ma ,acum te-am inteles!Io vorbesc cam mult.

Catalina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Gasit mesaj la mamicile de mai - iunie :

quote:
Originally posted by DanaR

A pentru fetele racite: doctorul meu ginecolog mi-a spus la control ca in caz de raceala sau de ceva pot lua pe raspunderea lui ampicilina la 6 ore si algocalmin pt dureri sau febra. Eu i-am spus clar ca orice ar fi nu as lua nimic. Oricum mai intrebati doctori mai multi si mai bine incercati naturist.

.

Incurajator !

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput