Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
Ela76 spune:
Buna dimineata voiam sa va zic, dar intre timp aproape ca a trecut de pranz... Nici nu mai stiu cand trece timpul
Mai intai, sa urez si eu un calduros LA MULTI ANI! sarbatoritului nostru de azi, DAVID! Luminita, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata! Te asteptam inapoi la noi cat mai repede!
Cristina - bine ai revenit la noi, chiar ma intrebam ce mai faceti voi. Referitor la dr si asistenta, sa stii ca eu am dat peste extrema opusa, adica nici nu vrea sa auda de diversificare pana dupa vaccinul de 6 luni. Si Cristina papa formula de la bun inceput.
Katalina - chiar voiam sa spun ca se vede cat il iubeste Catalin pe Robert. Nu a fost gelos nici un pic?
Mickyyy - sunt convinsa ca veti lua cea mai buna decizie.
Ruprich - se vede ca ai un pusti energic si tare smecher. Eu cred insa ca si tu esti foarte obosita si de aceea nu te mai tin rabdarile. Poate ca ar fi bine sa primesti mai mult ajutor din partea sotului - eu as zice ca e buna o discutie deschisa cu el. De multe ori am observat ca e bine sa-i explic sotului ce simt, mai ales cand sunt la capatul nervilor.
Codritu - se pare ca trebuie sa o tii pe sora ta cat mai mult cu Tudor!
Veve - martini sa fie, beibi sau orice altceva iti pohteshte inimioara!
Ema si George - bine ati venit la noi, abia asteptam sa aflam mai multe despre voi. Inteleg ca sunteti din Constanta? Cum e litoralul pe vremea asta?
Clau - ai razbit cu Raul aseara? Eu acum m-am chinuit sa o adorm pe Cristina (ca avea niste ochi somnorosi rau, dar nu se indura sa puna capul jos) - aproape o ora mi-a luat si ea radea si facea ma-ma, ba-ba, venea si ma tragea de par, radea sa se prapadeasca daca reusea sa imi bage degetele in gura... mare figura mai e!
Multumim tuturor de aprecieri! Nici eu nu as putea spune cu cine seamana mai mult - la incruntatura sigur e a mea (noroc ca e un copil tare vesel)!
Va las, ma duc sa mai pun niste rufe la spalat. Si ce vreme e afara ...
Pupici tuturor si o zi linistita!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LaviB spune:
Am lipsit duminica doar si mamaaaaaaaaaaaa cat ati mai scris. A trebuit sa-mi fac notitze sa fiu sigura ca pot rs la cat mai multe .
Cuscra sper sa nu fi suparata insa azi tin neaparat sa-i raspund intai lu' Mickyyy:
Povestioare de genul alor tale nu am si nici nu cunosc.Tot ceea ce vreeau sa-ti spun e din ce am mai citit pe aici si din ce am mai povestit cu prietene.
Din cate stiu eu , fiind la inceputul unei sarcini, in cazul in care corpul considera ca nu-i prieste combinatia sarcina + medicamente cica reactioneaza si respinge el pastrarea "acelui mic samburel".
Bine ca ai intrerupt tratamentul iar la stomatolog spune-i ca esti graviduta. Eu am fost aici pe perioada sarcinii la stomato si in afara de radiografie nu ar fi nimic riscant la extractie.
FAci cum crezi insa daca-ti doresti bb-ul asa mult,informeaza-te mai bine si apoi ia decizia cu avortul.
Iti doresc tot binele si sper alaturi de celelalte fete sa ne chefuim la apaaritia unui nou membru in randurile noastre (chiar daca te vei duce la mamici de bb-i din mai-iunie (parca atunci ar fi, nu?)
Hai pupice pt inceput, ma duc sa pregatesc pranzul cocolinei si revin cu alte povesti si raspunsuri
cuscra ma intorc
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
katalina spune:
Ruprich, eu ma simt cu musca pe caciula, si te rog sa ma ierti daca te-a deranjat in vreun fel mesajul meu.Oare eu m-am timpit de tot, si exagerez citeodata, ar trebui oare sa iau o pauza? Imi cer mii de scuze.Sper sa nu fie ultima oara cind ne scrii,asa cum spui.Si eu, si fetele ne-am spus parerea asa cum o facem intotdeauna, si sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici.
Pupici tie si lui Robert.
Cuscra, te-asteptam.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Lauraa spune:
Buna,
eu mai trag cu okiul din cand in cand pe la voi sa vad asa in avanpremiera ce ne asteapta. Citind "problema" ta, Mikyyy am intrat sa-ti spun ca in perioada conceperii Larei am avut aceeasi problema ca si tine. Durere crancena de masea,mers la dentist, radiografie, antibiotice (tari Dyoxicilina) 10 zile, iarasi radiografie, extractie, calmante puternice, antibiotice, anestezii puternice,totul puternic,dupa cum vezi. Cand am aflat ca sunt gravida si am calculat (desi nu era grau de aflat) data conceptiei am realizat ca a fost in toiul evenimentelor cu maseaua. Ginecologul meu a fost foarte relaxat si a spus ca daca a rezistat embrionul (Lara mea) pana la 6 sapt. (cand am ajuns eu la el) inseaman ca a trecut de proba "totul sau nimic" si este ok. Am mers pe mana lui si uite ce treaba faina :))) . Atunci nu stiam cum e,dar acum, cand ma gandesc ca poate as fi renuntat la ea mi se invarte capul. E asa dulce si frumoasa si SANATOASA! Desigur ca decizia voastra tine de mai multi factori dar eu voiam sa-ti spun de experienta noastra. Si apoi...ce frumos e sa fie asa aprpiati ca varsta, ar putea merge impreuna la scoala,in aceeasi clasa, totul ar fi (banuiesc) mai usor pt. ei ,n-ar sti ce e egoismul. Gata ca m-am intins!
Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by ruprich
Imi pare rau ca am dat impresia ca as fi pesimista, nu sunt deloc...numai ca voi nu realizati ce inseamna sa ai un copil cu prea multa energie.Fratele si sotul meu au fost asa.
Nu sta daca stau jos.Am scris mai devreme ca sta numai in brate dar sa-l plimb.
Iar de dormit nu doarme ziua decat de la 14,00-16,00.Eu ajung la ora 15,00 acasa,iar in ora aceea libera mai fac cate ceva prin casa, dar de multe ori ma apuc de ceva si nu termin.
Cat despre sotul meu el sta cu bb pana la 15,00 cand vin eu, apoi nu se mai implica, decat daca musai fac mancare.Iar sambata si duminica tot eu stau cu el.Noroc ca ma mai ajuta mama din cand in cand, care e bolnava cu inima si nu poate sa stea nici ea prea mult cu el in brate.
Sa stiti ca am incercat sa-l las, sa nu-l bag in seama, a plans, a plans pana s-a invinetit de tot.
O sa mai incerc si alte variante, dar pana atunci, nu am sa mai scriu nimic, sa nu cumva sa deranjez, cu aparentul meu pesimism...
ruprich draga mea,nu esti singura!!!Si eu am un copil care nu doarme,se agita non stop,are nevoie de atentie nonstop!!!
Stai linistita ca nu e vorba de pesimism,ci doar o realitate,si io sint uneori cu nervii la pamint!!Hai sa ne luam de mina!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
LaviB spune:
Ruprich hai nu fi supi pe a mea cuscrulitza(Katalina). Nu de alta insa sigur nu a vrut sa te supere cum nici una de aici nu avem in gand asa ceva.
Hai pupici si scrie-ne ca face bine sa te descarci.
No acu hai sa rs si la notitzele facute azi - dimineata nu de alta da' n-am stat o ora sa va citesc ca acu sa nu zic nika.
Cuscrulica draga tu esti prima (cu mici exceptii azi)
In primul rand pupicei la ai tai baietzei. sunt superi dulci iar cele dedicate Hannei sunt mega dulci. Sa-ti traiasca comorile si...sa mai faci ca te pricepi bine (gluma)
A propos! ce diferenta e intre ei???
Ziceai (scriai) la un moment dat ca la noi mancarurile sunt super.Asa e!Da' iti dai tu seama ce bune erau daca aveam si un mustuletz din cel bun de la Focsani?Hmmmmmmmmmm, un deliciu ar fi fost totul. Oricum eu cred ca musafirii au fost multumiti de seara noastra, eu una simtindu-ma super bine
Si daca am amintit de papica buna made in romania hai sa povestesc una buna:
Am aici o prietena poloneza si normal ca atunci cand ne intalneam incercam sa o incant cu tot felul de mancaruri romanessti.O data am facut mamaliga cu branza de caare a fost super incantata si m-a rugat sa o invat cum se face.
Ca o fata buna ce sunt i-am aratat insa imi spunea ca ei nu-i iese ca mie(normal doar nu-i romanca) ; intr-una din zile cand a venit la mine la o cafea a vazut in bucatarie pe o farfurie niste mamaligutza ramasa de cu seara (facusem cu lapte) si ce credeti fetele?? Si-a luat langa cafea o bucata buna si a mancat-o.Eu una i-am oferit acolo prajiturica sau o tigarutza (pe vremea aia mai fumam) insa ea nimic:cafea cu mamaliga, a zis ca n-a mancat in viata ei ceva mai bun. Asta e! Nu poti face nika in parerile si gusturile oamenilor, nu?!
Nedda ce chef mi-ai facut de un gratarel la iarba verde, insa parese ca suedeza noastra (elena-rayuela) ne trimite la greu si noua aici pe teritoriile nemtzesti frigutzul de la ei. (si noi mai departe acas' in Ro-sorry fetele)
pupice dulci Larei de la noi pe al ei "dintzoi" (noi tot cheliutze in gura suntem)
Claudelu mama nu stiu cum o fi tuica voastra de Arad insa palinca noastra de la Fagaras (Bv) e super-strong.Ne-a adus tata acu din aia de 54 ° si vreau sa-ti spun ca e beton.Eu una n-am putut sa beu pe cat am vrut (deh!dupa aia-mi canta fi-mea),da' nu mai am mult si....o sticla golesc
No hai ca m-am lungit si daca mai stau mult pe aici nu mai apuc sa-mi gat mancarea pana-mi vin barbatii de la munci
Azi fac ceva usor (ne-am umplut burtiile sambata)Mi-au ramas niste ciupercutze proaspete si le fac un sos alb si cu paste si....mhiam, mhiam ce bune sunt
pusiiiiiiiiiiiiiiii la toate fetele si bebelusii
PS:Cata,Roby bea apica cu biberonul sau ii dai cu
linguritza?? de la noi pt voi
LaviB spune:
Cuscra da' de noi ce zici???
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/detail?.dir=/1bbb&.dnm=53aa.jpg
Am facut-o ieri la plimbarica
pusi
Ela76 spune:
Ruprich - daca cumva eu am fost cea care te-a suparat, Nu te supara pe noi, incercam si noi sa ne dam cu parerea. Inteleg acum ca si tati se ocupa mult de Robert, credeam ca fuge la servici si nu-l intereseaza. Inca o data, Ma opresc si nu mai dau cu pareri, ca nu e bine...
Lavinia - frumoase pozicile, Hanna; imi place caciulita si imi place si de bunicul care ii da papa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Primit pe mail:
"Discutiile despre comportamentul diferit al femeilor si al barbatilor sunt departe de a ajunge la o concluzie care sa afirme cu certitudine al cui este mai potrivit. Iata mai jos unul dintre motivele care fac acest lucru atat de dificil...
Cum e cu femeile:
O sotie a lipsit de acasa o noapte intreaga. Asa ca ii spune sotului, dimineata urmatoare, ca a stat peste noapte in apartamentul prieteni sale.
Drept urmare sotul suna cele mai bune 10 prietene ale ei si nici una nu-i confirma spusele.
Cum e cu barbatii:
Un sot a lipsit de acasa o noapte intreaga. Asa ca ii spune sotiei, dimineata urmatoare, ca a stat peste noapte in apartamentul prietului sau.
Drept urmare sotia suna la cei mai buni 10 prieteni si 5 dintre ei confirma ca a stat in apartamentul lor in acea noapte si ceilalti 5 pretind ca inca este la ei.
Interesant, nu? Ramane sa verificati si voi..."
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Mickyyy spune:
Hai sa va spun ultima bomba...sper sa fie doar o parere totusi.....acum cateva minute mi s-a parut ca bebe misca . Sa fiu oare gravida de mai mult timp si sa-mi fi venit ciclul peste?? Ca eu am mai avut senzatia ca's gravida cu vreo 2 luni in urma (desi imi venea ciclul regulat, aveam simptome de sarcina la greu pe-atunci), ba chiar mi-am facut si un test dar n-am fost in stare sa-l fac cum trebuie si n-am avut nici o liniuta pe el....si cum ciclu imi venea ok nu l-am mai repetat.
Cred ca e cazul sa fac o vizita urgentaaaaa la ginecolog.....chiar in asa hal sa ma fi sclerozat sa mi se para ca misca bebe??? Totusi, senzatiile sunt destul de proaspete (acum 6 luni jumate Malina inca misca in burtica) ca sa ma insel in asemenea hal. Ca sa nu mai zic ca m-am pus pe studiat burtica si e destul de maricica .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)