Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, bine v-am regasit!!Eu sunt plecata de la amiaza...am fost la cumparaturi, apoi am tras o fuga la cosmetica si aopi la coafor ca sa ma vopsesc...Doamne ce bine ma simt acum!!!AAAAAAA, sunt blonda acum, asa ca vedeti ca sunt mai grea de cap

Raul azi a stat cu bunicii pentru eu am fost cu treburi si tacsu inca e la servici...e prima zi de cand am nascut cand m-am simtit excelent, in sensul ca nu am avut nici o grija, nu m-a bruiat nici telefonul, am stat la masaj(mai mai sa adorm), totul a fost EXCELENT!!!!!

Ruprich, eu te rog nu te supara si mai scrie la noi, ca sti cum e totul poate fi interpretat dupa bunul plac, si nu merita sa ne suparam una pe alta!!

Mickyyy, pai se spune ca al doilea copil il simti doar la 4 luni...sa ai atata???Atunci chiar e o problema!!!Urgenttt la ginecolog, ca de nu

Elenooo, vad ca m-ai uitat, nu ma mai iubesti, nu???Eu te tot intreb una alta si tu nu ma bagi in seama

Lavi, eu chiar nu pot sa-ti spun cat e de buna tuica la noi, pentru ca mie nu-mi prea place, mai gust si eu din cand in cadn dar nu ma omor dupa ea...dar cel mai bine intreab-o pe Elena, ca-ti spune ea daca e buna sau nu tuica de la noi din Ardeal

Ela, am razbit aseara cu Raul, a adormit singur, ca ma-sa a fost provocata de Roxana la un campionatAm jucat ceva de pe Yahoo

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

MICKY, ce mai astepti?? Fuuugi la doctor!! Sa ne spui daca ii faci Malinei o sora sau un frate!

RUPRICH, eu te inteleg. Stiu ce inseamna un copil plin de energie fiindca asa e si Lara mea. Daca o asez in patut nu-i place, daca o asez in carucior nu-i place, daca o iau in brate si ma asez pe scaun nu-i place! Solutia e sa ma plimb cu ea prin casa sau pe-afara sau sa ne jucam pana ii vine somn. Acum, de cand poate sa stea in fundulet se mai joaca singurica maxim 10min. si iar incep plansetele. O mai pacalesc schimband locatia destul de des: patut, caruciuor, scaunelul de masina, leganusul, pe canapea, pe burta lui tati etc.:)) Si sa-ti mai zic o chestie: Lara nici nu doarme ziua. Daca doarme o ora adunata din 2-3 reprize pe tot parcursul zilei eu sunt fericita.:))

LAVI, Hanna e o frumoasa! Sa traiasca printesa si las' ca vin ei si dintisorii. KATA, ai vazut ce nora mandra ai?

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudico,cum sa nu te iubesc fa?
Azi am fost pe fuga pe forum,ca a fost tati liber si am iesit in oras,asa ca nu am apucat nici sa citesc tot ce au scris fetele,numai un picut dimineata!
Acum avem niscai mosafiri,asa ca revin un pic mai tirziu!
Pupici tuturor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Seara fetele!

Na ca am mai intrat o tura in seara asta.Profit ca taica-meu (care doarme aici in camera cu pc-ul) e la o berica cu gineri-su (sotul meu)

Fetele multumim de complimentele legata de printzesuca Hanna.Sunt tare mandra de ea si o iubesc pan' la D-zeu si o palma mai sus.
La drept vorbind nici cu bb-ii vostri nu -mi e rusine asa ca....iar la asa un ginerel (Roby lu' Kata) tre sa fie si cocolina frumusica, nu?!

Am totusi un of maaaaaaaaaaaareeeeeeeee:

de vre-o 3 saptamani Hanna nu-mi mai doarme linistita noaptea. Chiar si acu a trebuit sa merg la ea, ca-mi plange .... in somn.Ii pun mana pe caputz o mangai de 2 ori si ii trece insa chestia asta mi-o repeta de mai multe ori pe noapte.
Pana acu o puneam pe seama constiparii (am dres-o cat de cat cu un tratament de prune-pere dat de Veve -saru'mana),insa de azi e mai bine cu kakita si ea tot continua cu smiorcaitul in somn.
Ce-o putea fi?? Nu se trezeste de tot,e cu ochii inchisi si plange.Nu cred eu ca evenimentele de peste zi sa o marcheze intr-atata.(nu o las la televizor,nu o chinui in zgomot/lume multa, ne facem plimbaricile regulat)Ce-o fi??? Au avut si ai vostrii din-astea
Faza e ca pana acu 3 saptamani de cand am nascut-o ,o puneam in pat 22-22,30 (acu intra 20,30-21)si pana dimineata la 6-7 cand isi cerea lapticul(tzitziul) nu zicea nici mac.

Astept rs voastre.

Claudelu si eu sunt ardeleanca deci iti dai seama ca nu tre sa intreb pe nimeni desi ma gandesc eu ca Elenuca noastra tre sa mai ia cate-o dushca nu de alta da' la frigurile lor acolo....Asa ca...traiasca rachia ardeleneasca (in frunte cu ardelencele hi hi hi)

Cuscrulicooooooooooooooooo pe unde umbli? Azi ti-ai luat tu liber=?
No las ca recuperezi tu.
pupice dulci si somnicuri usoare lui Robylica fara frica si la a lui familica

pupice la toate fetele si bb-ii lor

ps: Mickyy du-te la gineco si hai da-ne o data un motiv de in cinstea baietzelului tau (sau vrei inca o fetitzica-printzesica?)

noapte buna si pe maine (voi intra seara dupa ce venim de la inot)

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Ela m-ai topit cu fica-ta.Auzi la ea d-soara sta singuric in carucior,tz tz tz

Sa-ti traiasca odorul si sa va aduca numai bucurii ca acu se vede clar ce mult va fericeste.

noapte buna si somnicuri dulci

PS:noi la palarie avem si botosei cu acelasi model, sac na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cuscaraaaa, am aparut, mai esti prin zona, sau au venit barbatzii de la berica? Am avut musafiri, revin rpd.de tot.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Cuscra draga,tocmai dadeam sa plec si ti-am vazut mesajul.
Momentan mai sunt prin zona insa totodata a aparut si tatal meu care cica se retrage in camera lui
Initial a zis ca pot sa stau ca nu-l deranjez, insa fata simtita cum sunt plec.
O sa mai intru maine si o sa te citesc

pusiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Azi l-am tinut pe Alex in casa, ca la noi e tare frig si a plouat. Maine vom merge la servici sa ne luam banii. Ne-am iubit azi si ne-am jucat toata ziua. Cine credeti ca a venit in seara asta? Au venit rusii. De cateva zile nu-l mai alaptez sau ii dau daor de sete dimineata si poate asta e motivul. Nici nu sunt pregatita. Si al meu sot ma intreaba:"acum poti sa ramai din nou gravida?". Nu stiu ce a vrut sa spuna sau poate chiar nu stia. Sper ca nu ati plecat toate la culcare.Mai vorbim.

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Revin.
Seara buna!
Dupa indigestia cu "cartoane de vigantol", de ieri, Robert a mincat astazi enorm de mult, daca va insir, va speriati.Am terminat si cereale si borcanele, miine tre' sa facem aprovizionarea.Cheltuielile au crescut.

Lavi, cuscra, am aratat-o intregii familii pe Hanna cea dulce cu palariuta, si Catalin smekeru ride si-i spune lu' tacsu: "ea e gagica lui Roby"!hi,hi,hi.E dulcica foc,frumushica si cu ochi albastri(gresesc?).Nu mai spun de bunic, ce-si hraneste el nepotica.Cum stau ei fara voi in Ro?
Sa-ti raspund:
1. diferenta intre baietii mei este de 6 ani.Pt. mine e diferenta ideala.Sper sa se inteleaga si cind vor fi mari.
2.Robert bea APA doar cu biberonul, si de ieri,de cind cu accidentul i-am facut si CEAI si il bea si pe asta!
3.spune-mi si mie cum faci ciupercitzele alea cu sos si cu paste, ca nu mai stiu ce sa mai fac de haleala.pliz.Haioasa povestea cu poloneza si mamaliga, de-acuma stii ce sa-i faci cadou: o mamaliga!
4.despre plinsul Hannei prin somn, nu stiu ce sa-ti spun,Robert doarme dus.Eu stiu ca viseaza sau au mici cosmaruri, atunci cind pling cu ochii inchisi sau poate programul de somn nu-i convine.Mititica,poate -si revine.!

Claudelu',sa-ti fie de bine!Si la vopsit, si la masaj.Bravo mamico, asa tre' sa avem toate ,macar o zi pe luna pt. noi.Si deci esti blonda!!Sa-ti spun un banc (sper sa nu te superi si tu, ca zau ca ): O blonda se trezeste intr-o dimineata la ora 9, plina de sudori.La ora 11, sudorii se imbraca si pleaca"!

Mickyyy, misca bb????Aoleeeu! Serios, cred ca te-nseli!

Hai ca plec la nani.Somnic usor voua si la bebici.Somnic dulce si micutzei Hanna, si mamicii noapte buna!
PA.PA
S-avem miine o zi buna!

Catalina,

Mergi la inceput

ALINA (alona), nu ne dai nici un semn de viatza? Cred ca deja ti-ai instalat calculatorul.Cum te acomoda-si in noul oras si noua casa.Ce face Thea si Vladutz???
Da-ne un semn!Te-asteptam !
Pupici.

Catalina,

Mergi la inceput