Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
katalina spune:
Andreea, io inca mai bintui p-aici,unde-or fi fietili astea?
Am si io o -ntrebare, de ce nu-l mai alaptezi pe Alex, n-a mai dorit el sau din alte cauze.Io era sa ramin fara laptic, si am luat repede o doza de spirulina si ceaiuri pt.lactatie, si bb-u se bucura de tzitzi in continuare.
Felicitari (desi nu cred ca te bucuri), pt. rushi! Sotu' mai vrea un bb?
Hai pa.Pustiu p'aici.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
bebe2004 spune:
Pai nu prea vrea tzitzi pt ca ii este lene sa suga si nu e un copil prea mancacios. Si cu biberonul trebuie sa ma rog de el sa manance. Si uite asa am pierdut eu cantitatea de laptic.Poate ii mai dau si maine dimineata.Nu-mi place ideea ca nu-l mai alaptez, dar nu am ce-i face. Nu cred ca sotul meu ar mai vrea un bb. Si-a dorit mult un baiat si a zis dupa ce am nascut ca nu mai vrea alt copil, decat daca vreau eu. Vom mai vedea peste cativa ani. Acum am o alta problema. Trebuie sa golesc frigiderul si sa ma apuc de cura de slabire si de sala. Ma gandesc cu groaza ca voi fi rupta de oboseala dupa ce o sa vin de la sala si voi sta cu Alexandru. Trebuie sa dau jos 10 Kg. Cam mult, nu?
alex si mama - 26 apr 2004
bebe2004 spune:
Am uitat sa-ti spun noapte buna.Eu ma duc sa fac nani-nani. Vorbim maine, nu? hai pa.
alex si mama - 26 apr 2004
Claudelu spune:
Iaca am revenit si io!!!
Mai fetelor, ce incantata sunt de noua mea culoare!!!Ma tot uit in oglinda si parca nu-s eu asa aranjata!!!Si Clau nici n-a observat...Eu tot ii atrageam atentia si "nu vezi nimic nou la mine???"...el:"NU"...intr-un final s-a desteptat singur!!UUURRRAAA!!!
Elenooooooo, stiu ca ma "love"sti tu sdar eu eram supa canu ma bagi in seama!!(glumeam, desigur)Si v-ati petrecut bine toti trei la plimbare???Acum ai program???
Kata, sa sti ca si intre mine si sor-mea sunt tot 6 ani diferenta, ea e mai mare, dar ne intelegm de minune...nu stiu, avem o relatie deosebita...dar asta nu s-a intamplat decat atunci cand am crscut si eu, ca pana atunci vai de mine ce batai trageam!!!
Si ai perfecta dreptate, meritam si noi, macar o data pe luna sa ne facem frumoase, ca tare bine e dupa!!!
Lavi, si al meu pitic mai plange in somn, dar se linisteste imediat...si eu ma intrebam de multe ori ce o fi cu el, daca il doare ceva, dar deja m-am obisnuit si parca e normal sa se intample in fiecare seara.
Andreea, nu sunt cam multe cele 10 kg ale tale, cred ca toate suntem tot pe acolo...eu am avut de tras destul de mult, pentru ca in timpul sarcinii am pus 32 de kg si acum mai am vreo 12 kg de dat jos...sti ce e foarte interesant ca nu fac nimic ca sa le dau, dar cu toate astea se duc ele vazand cu ochii
AAAA, va aud ca ziceti ca ai vostri copilasi mananca mult...Raul azi a intrecut masura, a mancat foarte mult...adica vreo 800ml de lapte, vreo 250gr de pireu(cartofi, carne pui, morcovi, pastarnac si patrunjel), 150ml supa, 150 ml suc de portocale, si 280 de ml de cereale si un iaurtel...azi a fost haplea in persoana
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
katalina spune:
Inainte de a ma duce la nani,vreau sa-i spun lui AMELIE si mamicii Elena urmatoarele:
La implinirea celor 6 luni, noi ii dorim micutzei tale o copilarie fericita, vesela si lipsita de griji, iar mamicii ii dorim sanatate si sa se bucure de cel mai minunat lucru din viatza ei.
LA MULTI ANI!
Si-acum noapte buna!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Claudelu spune:
AMELIE , sa fi fericita si sa ai o viata cat mai frumoasa alaturi de (Raul) de parintii tai, care te iubesc mult mult de tot!!!Sa ai grija de ei, sa nu-i trimiti la azil cand vor deveni batrani si screlozati!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC