Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
irrinuca spune:
Mihaella, i-am zis lui andras ca l-ai pus la coada, si a zis ca s-a suparat, nu mai asteapta . Pai doar e leusor hi hi hi. Isi gaseste vreo englezoaica mica si ii vopseste parul negru.
Lia: haide mah ca seamana cu tine piciu'. Cred ca si asta mic concureaza cu al tau pe baricade. Nu am ajuns joi sa-l cantaresc, dar cred ca a depasit si el 6 kile jumate. Bei, astia sunt hermes al piticilor/
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
roberta04 spune:
Buna ziua si de la noi!
Am avut trei zile urate tare, intati sosul, apoi eu am bolit cu viroze pacatoase, de o bagasem pe maneca. Asa ca mi-am luat feciorul si am fugit la mama, sa aiba cine sa-l mai tina in brate (asa de mult i-a placut, ca nu mai vrea decat in brate acum, evident).Alaptat cu masca, privit copilul de la trei metri si tot tacamul...
Si azi, cu tratamente pe noi ca in spital, ne pregatim sa taiem motul finului nostru care a implinit saracul un anisor pe 4 septembrie, dar nana era prea lehuza ca sa participe si la astfel de evenimente.
Si daca zicea cineva de kk, eu am facut o prostie, doua saptamani, aproape zilnic ii "serveam" lui Matei o bucatica mica de supozitor cu glicerina, pentru ca nu facea decat asa, iar daca nu facea tipa ca in gura de sarpe. Asa ca mi-am dereglat un pic copilul, scaune aiurea, cand apa, cand tari, asa ca l-am lasat trei zile (la sfatul pediatrei) sa vad daca face singur. Rezultatul: a plans doua ore, dupa care, la schimbat, m-am speriat foc: facuse cred un kilogram, era uns de sub brat pana pe calcai, pampersul era supra plin, iar eu incercam sa-l calmez cu ceai, crezand ca ii e sete... No comment (la adresa mea, evident!!).Dar nici nu am vazut, pentru ca scumpetea dormea in carut, in port-bebe.
Va pupicesc si sa traiasca grasunii!! ( si noi ne laudam cu 5 kg in capat la o luna, acum cred ca bate binisor spre 6)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
vrabiuta spune:
mamici, pe noi ne-au lovit colicii, si ne-au lovit tare. o zi e cuminte buburuza, doarme, zambeste, gangureste, iar in urmatoarea zi plange aproape non stop, chiar si in brate... sab simplex nu prea are efect... ieri am crezut ca lesina, tusea si se ineca de atata plans, iar eu plangeam de mila ei. i-a mai trecut intr-un final cu dans prin casa pe speedy gonzales si dupa baita a reusit sa adoarma. colicii astia sunt de zi la noi, noaptea dormim linistiti. asa ca sunt doar eu cu bebelina cand are crizele de plans si e tare greu. astazi de dimineata a adormit cu radioul dat tare pe static, se pare ca zgomotul asta calmeaza bebelusii.
din pacate din tot ce am citit pe net nu exista o solutie care sa trateze cauza, asa ca tratez si eu efectele...
tineti-ne pumnii sa scapam de ei. multumim.
sanatate tuturor bebelusilor si mamicilor lor,
marcela si alexandra lia
rain spune:
he he he uitati ce boroboata am facut ...
am vrut sa-mi schimb titulatura si in timp ce scriam am dat un enter ...bineinteles ca acum ma cheama doar "mami", am vrut sa schimb dar nu mai am puncte !
HAI ROMANIA !!!!
Dana, eu as vrea si in cursul saptamanii, o sa mai strig adunarea luni, sa vedem cine se prezinta la raport!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
eli spune:
Buna dragi mamicute si frumsei bebei.
A dormit puiul meu 7 ore neintrerupte, dar sa va zic cum.
Facem ieri baita la 21, papam si trage ursuletul un pui de somn de la 22 la 1, iar papam si stam treji, jumatate de ora, o ora, mai schimbam un pampers ca-l umplusem pe anteriorul, ne jucam, dansam, ii tine un discurs lui mami, il leagana tati si in sfarsit adoarme la 3:15, dar doar pt 45 de minute. La 4 iar vrea papa si baiatul e in forma, da din mani, picioare, din gura nu mai zic ca mi-a facut capul calendar, vorbeste si cu matusica pe YM, mai sta in scaunel, dar nu prea mult ca e mai bine la mami in brate. Se face 6, in Romania e 24 asa ca sora mea se duce la nani, eu il pun pe Stef in patut unde nu sta decat 5 minutele, il mai plimb si simt cum imi cad ochii in gura. Ma asez in pat cu el langa mine, dar nu-i place. Il pun pe burtica, sta un pic , mai sta si pe umar, imi cam pierd rabdarea. Il reasez in scaunel ii indes suzeta in gura si legan din greu. Cred ca o sa fac febra musculara la deget. Si da-i si leagana , coilul mariae, scapa suzeta,i-o dau, iar o arunca si zambeste, dupa care tipa "unde mi-e suzeta?", o primeste ira (cred ca o sa fac febra musculara si la mnana) si tot asa pana ce ne-am obosit bine amandoi si la 7 adoarme liliacul, dar si mami-bufnita. SI astfel, dupa 6 ore (cu doar o pauza de 45 de min de somn), doarme Stef pana la 14, se trezesste, papa, la 15 iar o ia pe calea somnului, la 17:30 iar o portie de laptic si adoarme la san, si e dus in lumea viselor pana la 21. Facem baita, iar papam si la 22 si ceva iar adoarme. Dupa ce aproape toata ziua a dormit, oare la noapte iar stam cu ochii pe pereti
Fug sa va citesc. Pupici si weekend minunat!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala
rain spune:
Mama lui Mielu' ...iote ce titulatura mi-am tras! cu fitze ...
bai, suparata mai sint dupa meci, ce naiba, astia's fotbalisti!
papadie spune:
Heheheh ploicica:-)
Cat fu bre scoru'?
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
roller025 spune:
papa, o luaram cu 1-0. cateodata ne-o meritam!
hehehe, Nicole! ce titulatura, monsher!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)
rain spune:
eeee acu ce sa mai zic, ma asteptam si eu macar sa fie un egal ...m-am imbatat de suparare cu bere fara alcool si umblu p'in casa in suten ...daca intelegeti ce zic!
nu ma mai duc in viata mea sa vaz meciu' pe la prieteni, asa se intimpla mereu, daca vedeam meciu acasa sigur castiga romanica!
ma duc sa-mi verific cupilu, ca din cauza pletelor dupa baie ii pun o caciulita pe care ea si-o scoate imediat, dar pana o scoate intai si-o trage peste oki ...si trebuie sa verific sa nu ajunga peste nas, o sa-i fac o poza intr-o seara, e caraghioasa rau, seamana cu pokemon!
va pupez!