Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
rain spune:
Anca, iti poti face o semnatura la "profil personal", poti adauga si un link ...
Monicule, chiar ma gandeam pe unde umblati, ca astazi nu prea v-am auzit glasul! stiu cum e cu bormasini si baroase, pe mine ma dispera astia din bloc, isi renoveaza toti prin casa
fetele, i-am facut ieri buburuzei niste poze, le-am pus pe webshots, sa vedeti cum linge la pumn si cat de "suparata" e ca o pozez ...
pupici si o noapte linistita sa aveti!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
AncaMaria spune:
Nicole, multam fain... m-am luminat
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor si dragilor!
sper ca ati dormit bine...ca si noi am mai recuperat. am iesit si dupa-amiaza la plimbare ca am avut tati acasa....drept care pitaku' a mai tras o portie de somnel in parc.
se pare ca si azi va fi frumos asa ca...la soare cu noi!
va dorim o simbata excelenta!
Dorsilia spune:
Dragelor, multe multumiri pentru laude, taaare ne place sa auzim ca suntem asa dragutei !
Intradevar toti copilasii sunt frumosi. Nu-mi ziserati de seamana cu mine cata cupilu ori ba. Ca am pus si io o poza acolo, numa una sa ma vedeti sa vedeti eventuale asemanari ale cupilului cu mine. Pun si una cu tati da nu am avut timp sa caut.
Mai sa auziti si sa nu va vina a crede !!!- Danutu meu a dormit asa de la 9 seara de dupa papica, pan-la 6.30 dimineata neintors, a papat 150 ml lapticu, apoi de la 7.30 la 9.30 somn din nou, iar laptic, numai 120 de data asta, si acum de la 11 doarme iar....pupa-i-as capsorul pufos si cald si buculitele rotunde de cumintel ce e el azi !
Imi vine sa plang cand ma uit la el in carut cum doarme linistit asa pe o parte cu manutele impreunate si degetelele impletite....si simt cu putere si credinta ca numai Dumnezeu ma putea darui cu o asa minune sa-mi lumineze viata. Nu e zi sa nu-I multumesc pentru darul asta. Toata viata mi s-a schimbat de cand cu puiutul, nici nu-mi vine a crede ce mult m-am schimbat eu ca OM !
Sa aveti un week-end frumos si sa va simtiti bine, va pupacim
Lia si Danut
roller025 spune:
Nicole, daca vrei intalneala poate maine, ca atunci aterizez in Buc. Da' nu-i mai bine in cursul saptamanii ca e mai liber in parc si poate vin mai multe mamicutze? Io pot vorbi cu Alina si Miha, poate vin si ele cu bbii...
Vic a dormit toata noaptea!!! Ieri l-am smotocit de n-a mai putut: plimbat in marsupiu fro ora prin oras, plecat la tara (inspre Tismana) la aer rece si curat fro ora, vizite de fro ora jumate si aseara era chiaun de somn si fuame. Si adormi pe la 11 si se mai trezi dimineata la 5 si la 9! Asa ca trebe sa-l plimb zilnic daca vreau sa dorm noaptea toata!
AAAA, am uitat. Am mai pus neshte pozici cu Victor... Le gasiti accesand casuta de pe bara de l raspuns
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)
Dorsilia spune:
de fapt sunt sigura ca in toti cei 31 de ani traiti pana acum este cel mai bun lucru ce mi s-a intamplat si ce mi se putea intampla !
Nu spun ca Dumnezeu nu m-a ajutat si mai demult insa cu puiutul asta mic ce l-am nascut anul asta si care-mi zambeste de cum face ochi cu cel mai cald zambet simt ca nimeni pana acum nu m-a privit cu atata dragoste ca el, are o privire atata de calda si plina de afectiune incat imi umple sufletul de o recunostinta infinita) simt ca Dumnezeu mi-a trimis un miracol, de care aveam atata nevoie si la care nici nu mai aveam putere sa sper.
scuzati efuziunea dar am vrut sa impart cu voi recunostinta mea fata de ceea ce mi-a fost dat sa traiesc
lia si danut
Marcelle spune:
Buna dragutelor,
V-am vazut ca sunteti super draguti Dorsilia.Sentimentul pe care l-ai descris il avem toate Lia,
N-am avut timp sa citesc ce ati scris, ca lucrez la dosarul de conf. deci sper sa termin in 2,3 saptamani si sa conversam din nou.
gagici, credeti ca le ies dintisori deja??? de isi baga manutele in gurita? Parca i-ar durea, voi ce ziceti?
Marcela si Bianca
Dorsilia spune:
Marcela, mersi. Eu cred ca nu le cresc dintisorii dar asa isi manifesta acum diferite nevoi ca foamea, setea, somnul, etc
azumi spune:
Bey gagici!!!!!
Hai ca vorbim oleak pana nu face goanga oki.Mie nu imi mere tatatura ( intelegi ce litera nu mere....) deci, iertare, poate totui intelegeti ce vreu io a pui.
Pity e bine, cre.te, zambe.te, face bulbuci la guritza .i apoi ii intinde pe ochi... Ceva de genu! Azi e mare taifun la noi, defapt ne-a luat in plin de data a.ta, bate vantu i o ploaieeeeeeeee.de ieri o tine a.a, nu-mi place neam ca mi e mi.ca locuinta la greu!Zici ca e o cutie de carton in care uflii tare....hihihihiii
Deci penca e urat afara , innorat, picea dormi ca lumea de la 1 azi noapte cu intervale de o ora jumate-doua intre nanici.Mami dormi i ea cu picea cam tot atat...O fericire!!!da nu prea manca ....fu prea ocupat a doarma.
Vreau a va intreb daca puii votri fac kk mai greu ca pana acum i mai den, ca picea facea pana aku o data, de doua ori pe zi, iar de catva timp nu mai face decat la cateva zile i detul de gro., zic io dupa gemetele lui.Io nu-i dau decat laptic de la mine, rar ceiut( foarte putin ..) .i cand o cere .ituatia ( adica n-am io) lapte praf ( o data la cateva zile...Deci de la ce a fie? e normal?
mai avem i noi poze noi...bai ce copii fromoi p-aci pe la noi! a va traiaca!( ptiu ce de rahat e cand nu mere o litera)
pupeli la voi
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi