Bebelusi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, tocmai ce ti-am vazut puiul si ma minunez, ce i-ai dat sa manance ? e un grasun si un frumos!
si nu-i mai pune minusuri si plusuri, tu nu vezi ce copil sanatos ai, oricum nu ti-ar spune nimic comparatiile facute cu alti bebei de aici, fiecare copil e unic, la fel si modul lor de dezvoltare, asa ca stai linisita!

fetele, noi astazi la 5 mergem la dr, control de rutina !

bravo Ghindu, o pacalesti pe mami, da? a mea vrea astazi sa doarma numai pe carne de om, cum o pun in patut cum o musca aricii aia de fundulet !

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nicole, multumiri, pt laude, da sa stii ca numa lapte de muma nu i-am dat, ar trebui astia de la Humana sa-mi dea un bonus ca e bun copilu de facut reclama la laptele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bai, ia auziti la mine....de azi inainte Danut al Lei e campionul la grasunie...!!!! mama Lia sa va traiasca...zici ca-s io cind eram mica, asa umflata cu pompa!!! iar in poza aia "fericire" mai are si ciuful ridicat..ce mai, e de coma! am ris cu lacrimi, super poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Lia frumoaso, lasa mama copilul in pace cu atatea plusuri si minusuri. E un super baietel frumosul tau, abia l-am vazut. M-am topit toata dupa zambetul lui, si dupa mutritele pe care le face. E un copil normal pentru varsta lui. Hai nu-ti mai pune atatea probleme si bucurate de aceste clipe, caci nici nu-ti dai seama ce repede trec. Uneori prea repede.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata fetele cucuietele. iar la raport, si iar nedormite. Adica mami , ca bebelina a dormit ieri dupa amiaza toata ziua. Sincer fetele aseara aproape am cedat nervos. Totul a fost okay pana pe la 9 seara cand trebuia sa dormim. Cascam de somn , mai ales mami, adormeam doua minute si ne trezeam plangand. Dar de data asta sunt sigura ca nu o mai durea nimic, caci in bratele mele dormea bine mersi, iar cum o puneam in pat, cum incepea sa planga. Si a tinut-o asa pana pe la 2 noaptea, cand epuizata de somn, mami a pus-o in leganus, si acolo a adormit. Peste vreo ora, tati ma intreaba daca poate sa o puna in patutul ei. Ma intrbat saracul, caci toata seara am stat numai cu gura pe el. De ce? Pai adormise fata bine mersi, pe la 10 seara, am pus-o in patutul ei si totul era okay. Cand s-a intors de la scoala, fata erea treaza , dar linistita in patut. Si cum l-a vazut pe tati, cum a inceput sa rada si sa zambeasca, si sa vorbeasca cu el. Asa ca tati, tzup in brate cu fata. Cand a inceput sa mataie un pic, mami s-a rastit la el;"nu pune mana pe ea, las-o acolo". Asa ca...Am mormait un da, si m-am intors pe partea cealalta.Si la 5 am fost in picioare, pentru o noua zi de munca. A, uitasem sa va spun, ca seara pe la 12 am cedat nervos, si i-am pus-o sotului in brate. Ia-o si lasati-ma sa dorm macar o jumatate de ora. Saracul, a incercat de toate, a vorbit cu ea, a leganat-o, au stat amandoi la calculator, dar peste 20 de minute a inceput sa planga iar. Asa ca nu am avut incotro si m-am ridicat din pat (ca de adormit nu reusisem inca) si am luat-o in brate. Si a tacut fata.
Am impresia ca mi se trage de la marsupiu. Cineva m-a avertizat ca face dependenta, dar eu nu m-am gandit ca chiar asa de mare. Seara noi iesim la plimbare cam o ora sau 2, in marsupiu. Suntem asa fericite acolo, chiar daca jumatate din timp o dormim. Prefer marsupiu caci a fost cam racoare in ultimul timp pe aici si asa era fata mai protejata decat in carut (nu avem acoperitoare). Si zilele trecute m-a intrebat o mamica ce fac cu fata acasa, tot in brate o tin, ca marsupiul creazadependenta (de tinut in brate).
Gata, ca iar m-am plans.
da, dar are mama o zambareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nuuuu...ca tb sa plec...nu vreti duminica?

quote:
Originally posted by rain

Gabi, nu stiu iubita cand ne intilnim, deocamdata sint la faza de strigat! e un dulce si un frumos Stefan ...

ce ziceti mamici, ne intilnim maine dupa amiaza in Tineretului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna tuturor!
Daca nu ii dau Sab Simplex la fiecare masa, imi improasca Stef laptic peste tot si nu oricum, ci la intervale bine gandite astfel incat mami sa il spele, sa-i dea hainute curate si dupa sa o ia de la capat. Iar el dupa ce varsa zambeste asa satisfacut de nu poci sa ma supar pe el.
Credeam ca a fost dar o intamplare, dar iata ca nu e asa. Se intoarce strumfuletul de pe spate pe o parte, pe dreapta ii place deocamdata. Cand ragaie, asa de puternic o face ca zgomotul scos il depaseste cu mult pe cel de la partulete.
Semiadormit, se foieste, maraie, se freca cu manutele pe fata de zici ca vrea sa o mute din loc sau sa o modeleze altfel si ies niste sunete pe acolo, uneori zici ca-i ratoiul Donald.

Marina, ai niste copilasi tare, tare frumosi. Sa-ti traisca si sa te mai "ajute" la facut poze nastrusnice, asa ca aia cu machiajurile!

Lia, Danutul tau e o scumpete de baiat, blond, cu ochi albastri si cu ciuful acela in mijlocul capului, astepata sa mai creasca un pic si sa vezi ce multe fetite il vor inconjura.
Pai, il legatura cu sondajul tau, pot sa zic si eu, chiar daca avem doar 7 sapt si 4 zile?
-la 7 sapt si 2 zile avea 5780 g, lungime nu stiu, ca nu l-am masurat, dar venim cu info noi cand mergem la controlul de 2 luni
-ziua adoarme repede, seara (dupa 24 si dimineata mai greu, sta si cate 3 ore treaz)
-cu mancatul nu stiu pt ca doar la o masa , cea de la 24 ii dau completare (pe putin 100ml asta dupa ce goleste ambii sani, care oricum nu sunt prea plini ca seara scade productia)
-capul si-l tine pret de cateva secunde, il pun pe umar, iar il ridica si se impinge in picioare ca sa vada mai bine lumea de dupa spatele lui mami
-pe burtica cand il asez, se sprijina pe antebrate si ridica capul
-daca atunci cand il scot afara e treaz, dupa cateva minute adoarme. daca i se face fomica, papa si uneori sta treaz in carutul in miscare si cate o ora. ajunsi in casa, daca dormea, imediat face ochi si incepe sa maraie daca-l las singur, dar de cele mai multe ori plange pt ca vrea de mancare si se face rosu ca racul, se si ineaca pana ce aduc eu carutul, ca atunci cand ii dau sanul si in timp ce papa, suspina
Lia, nu-i trebuie antrenament, lasa-l acum in pace, sa vezi cand o sa inceapa sa se tarasca, sa mearga in 4 labute si apoi in picioare ca nu mai ia asa vertiginous in greutate.

La multi ani sarbatoritilor de sapt aceasta!

Mamicute sa faceti pozici multe la intalnire si daca se poate si cu bebei in marsupiu sa vad si eu cum stau. Nu le atarna piciorusele? Pe orizontala nu-i tineti?

Pupicei la fete si baieti, weekend placut si odihnitor!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Marina, nu cred ca ne vedem maine ca nu zice nici o gagica nimic !

noi am fost la doctor, acum am venit, dam raport oficial: 4700 g, 58 cm, i-am facut si ecografii, e totul bine, doar vezica biliara cica e mai lenesa si din cauza asta vomita, mi-a recomandat sa o culc pe burtica, iar patutul sa fie putin inclinat, a zis ca sintem cam palide amandoua si ne-a dat sa luam fier, eu o sa incep de maine, iar iubitica o sa ia dupa ce ii fac o hemograma (saptamana viitoare), in rest a dat gata pe toata lumea, chiar dra mi-a zis ca mai rar un copil asa mic sa fie atat de voios si activ, a ras iubita si a vorbit cu toata lumea (v-am zis ca e genetic )!
daca imi mai aduc aminte ceva ...va mai spun!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara si de la noi!

Lia, sa-ti traiasca flacaul. Frumusel tare!
Acu', crez ca matale vreai sa umble de-a busilea deja!...hehehe

Marina, ai niste papusele scumpe foc. sa-ti traiasca..:))

Dar ce zic io...toti sunt niste scumpi!...:)
Ce as vrea si io la intalneala, dar omu' meu inca nu a cumparat masina. Si la cum stau stelele "momental" cred ca nu cumpara pana la iarna...

Vad ca au fost multe verze pe acilea ieri...:)...(mi-e o pofta de varza calita de nu poci sa va "esplic").
Noi azi am dormit iar pe salteaua preferata, ca dupa ce a facut urat aseara fiindca nu-si facuse somnul de dupa amiaza mi s-a facut frica (cei de deasupra aranjeaza apartamentul, bormasini si baroase la greu!). Si iac'asa am stat io doo ore incheiate cu buburuza pe burta o mana pe fundul ei sa o legan un picutz daca vrea sa se trezeasca si cu alta pe cap sa ii tin mana la ureche, ca se auzea de ziceai ca imi darama mie zidul la dormitor.
Intzepenisem in asa hal ca am zis ca io om nu o sa mai fiu 2 saptamani!..

Ma duc sa citesc sa vad ce ati mai scris (pana nu sa nerfeasa buburuza si vrea sa sa;nconverseze cu ma'sa neaparat!..)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Lia, ti-am vazut puiul, arata incredibil, cum poti sa-ti faci probleme cand ai asa un voinicel scump...

La Multi Ani puilor care implinesc lunile saptamana asta!!!

Fetica mea a dormit mai bine azi noapte, am culcat-o la 9:30 si nu s-am mai trezit pana la 1:30... apoi s-a mai trezit pe la 3:30 si am luat-o in pat cu mine... ce mai, mi-am cumparat linistea...iar dimineata la 7:30 s-a trezit.. acu e si vremea nasoala, ploua si e intunecat, s-ar putea sa fie din cauza asta...
Da stai ca vine week-endul si de obicei atunci e scandalu mare... parca simte ca e taica-su acasa...

Io nu am apucat sa vorbesc cu nutritionista ca azi nu lucreaza.. asa ca de abia marti o mai prind.. oricum, nu ma grabesc ca nu am de gand sa-i dau mancare solida inca... dar voiam sa aflu mai multe pareri... ca si astia aici se contrazic... in carte scrie ca se poate incepe la 4 luni... si chiar si pediatra din spital imi recomandase sa-i ingros un pic laptele cu cereale de orez (asta pentru vomitat)... dar cand am zis asistentei de la centrul de sanatate de care apartin, a facut o mutra de zici ca omorasem pe careva.. sunt curioasa pediatrul ce mi-o mai zice...

Tot nu m-ati lamurit cum e cu semnatura.. Ca mi-e lene sa ma semnez de fiecare data, si mai vreau sa adaug si o adresa web..plssss

Pupici,
Anca

Mergi la inceput