Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Marina spune:
Nicole pacatele mele da de ce chinui cupila cu caciulitza? Usuc-o cu uscatorul (de regula la cupii le place faza la nebunie, la mine a prins la amundoi) si las-o cu capul liber sa fie si ea fericita!
roxanaz spune:
neatza...de la somnambuli.
pitaku sus numit a dat alarma la 7, a mincat 2 guri, l-am schimbat, a ris de 3 ori la noi...si cind m-am hotarit sa fac cafeaua si sa ma trezesc de tot a adormit....pai asta e viatza? noroc ca e cursa la tv..altfel ma enervam la maxim.
si noi am fost ieri in vizite plus la o plimbarica prelungita, aici au fost 22 de grade....o minune!!!! asa ca fuse copilu super cuminte.
si azi e la fel de frumos.....
Nicole si asta isi trage fesul pe ochi....eu rid de el si ii zic sa s-a stins lumina...citeodata e asa de adormit ca ramine cu el pe ochi..te tavalesti de ris! dar Marina are dreptate, usuc-o cu foenul ca sub caciulitza i se usuca parul mult mai greu si voi aveti nu gluma...
Lia mama baga poze si cu tati ca cu tine nu seamana grasu'...
a propos de grasi, ne cantarim si noi azi si bagam raportul later!
va pupam si va dorim o duminica excelenta!
Dorsilia spune:
Neata!
cica ma plangeam de alea 3-4 picaturi de ciclu....e jaleeeeeeeeeee, cascada Niagara e pe mine, tre sa ma schimb din 3 in 3 ore noaptea si ziua mai des, am dat gata un pachet de absorbante deja, sunt satula pana-n gat, daca asa o sa decurga ciclurile mele de acum promit ca mai fac un cupil urgentissimo.
si noi azi il cantarim pe Danut sa vedem cat a mai luat. La noi ploua mocaneste si nu cred ca-l putem duce afara, d-aia imi trebe marsupiu sa ne bagam sub umbrela si sa putem umbla si pe ploi. tati s-a dus sa faca rost de mici ca m-au luat poftele din zori, si de o berica-doo
Roxi, tata lumea ce ne vazu zise ca baietu ii leit mumasa, poate nu dau io bine in pozne ca nu mis tare fotojenica. Pun si poze cu tati da sa caut una mai vizibila ca lui nu-i place sa se pozeze frontal, numa in peisaj :) Las ca pun io una maine ca azi ne vin mosafirii si io tre sa termin prajiturica si sa-mi mai beau si cafeaua ca din cauza de ciclu is tare ametita la cap. Bursucel motaie da nu pentru multa vreme asa ca tre sa prind valu`.
Oricum vine tati cu micii acusica si mai sta el cu puiu pana face mami prajiturica si salatica de ciuperci
o duminica placuta sa avem cu totii, pupilici
lia si danut
Dorsilia spune:
sa intreb si io: pe voi va chinuie ciclul asa ? E normal sa curga asa in voie si la orice sughit sau ras sau stranut sa taraie si mai rau? Ce e cu debitul asta ???? Ca ma dispera.
irrinuca spune:
Lia: asa aveam eu inainte sa fiu gravida. 14 ani m-am chinuit asa, cu cheaguri cat palma. O sa vedem cum e dupa! Vorba ta, daca e tot asa, mai facem unu...
Am pus poze cu colectia de toamna: s-a facut frig si p'aici... Piciu poarta caciulite, ca nu mai merge desi e singurul... restul de englezi mititei, tot cu scafarlia goala. Sunt si cateva poze cu treningul meu preferat (alb, sa se vada balele)
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
roxana_oana spune:
am si eu o intrebare daca se poate :)
ce reactie au avut copilashii vostri la primul vaccin, cel din maternitate?
al meu are 6 sapt si in zona vaccinului a aparut "ceva" si este mai indurata, tare toata zona
merci mult
va pup
cristalina spune:
Roxana, e o reactie normala...lucreaza anticorpii...:)
io's cu buburuza;n brate asa ca trec mai tarziu la raport..
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
bunny spune:
si eu la raport
1. am trecut cu bine dupa vaccin, putina febra noaptea, miirieli, dar per total sunt multumita - ca doar nu o sa am eu copilul perfect
2. v-am vazut pozele ...mai da mindrete de bb aveti..ce sa mai spun de al meu ( de fiecare cioara cu puiul ei , nu?)
3.ziua ne-am invatat sa ni se dea atentie ...de a fost mama la noi si normal ca a stat de el zi si noapte....sa vezi ce o bodogan eu acum ca a plecat si eu numai fac nimic...Iar noaptea sarea la el la cel mai mic zgomot - citeodata imi si pare rau ca am investit in monitor, ca nu o sa invete niciodata sa adoarma la loc de unul singur
Dar a fost TARE BINENNNEEEE cu mama aici, ne-am facut si noi de cap, am iesit in fiece seara . Eu insa tot m-am trezit noaptea de fiecare data cu ea.
Cel mai haios a fost in noaptea cu vaccinul...la un moment dat din fiecare camera ne-am dat adunarea la Junior la usa...parca era alarma!!! Tati a zis merci si s-a si bagat la loc in pat !!!
Dar sunt multumita ca doarme de la 7/8 pina la 2/3..se trezeste /schimbat si apoi adoarme in max 30min ..pina la 5/6.
O sa trebuiasca sa 'lucram' putin si la programul asta de noapte...poate dormim si noi pina dimineata. Cred eu ca dupa trei luni e ok sa nu se mai trezeasca noaptea, nu? Cel putin asa bat astia cimpii in carti.
reactia la vaccin Roxana e normala sa faca putin 'puroi' ...cum ti-a spus si Monica ...trece repede. Acolo va ramine semnul de vaccin
Fug acum ca al meu si-a pierdut-o pe suzi si e miirit...de prietena lui, nu adoarme fara ea
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
bunny spune:
mai...unde mi-am pierdut eu stelutele...uite ca sunt membru nou pe DC ?!! Nu ca as fi fost eu prezenta ca 'maturii' dar ..parca nou venita din nov anul trecut?!!! Am facut vreo boacana?
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
polux spune:
Buna fetele.
E, se pare ca ne-am cumintit si noi. Dar sa nu zic hop...ca nu se stie. Dar azi chiar am lasat-o pe mami sa se faca frumoasa. De fapt l-am lasat pe tati sa o vopseasca pe mami. Intr-un final am inceput sa schincim: maaaa, maaaaa.Asra e plansul de plictiseala.
Partea nostima a fost cand am luat-o in brate.Aveam pe cap o punga ca sa nu ma murdaresc de la vopsea. Ptr cateva secunde s-a uitat fix la mine, s-a incruntat, ca intr-un final sa inceapa sa rada, cu zgomot chiar. Nu stiu daca doar ca a recunoscut-o pe mami, sau mami era asa nostima cu punga in cap.
A fetele am si eu o obsesie(de fapt sotul), cand se inchide moalele capului la copii? CA la noi in afara de faptul ca pare mai mic (sau e capul nostru mai mare) nu sesizam se se fi inchis. Din stiinta mea stiu ca pana la un an, sau la unii copii chiar mai mult.
Multumesc si o seara buna la toate.
Liliana si Adela