Bebelusi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici mamicutze,
Nicole, eu nu am facut nici o alergie de la epidurala...
Ma gandeam la intalnire, cand prindem si noi o zi frumoasa oare, eu as putea veni in Tineretului doar in cursul saptamanii...
In rest nu stiu ce are bebelina, de cateva zile este tare maraita, pana acuma era doar seara, de oboseala, dar se pare ca nu-i mai convine nimic nici ziua, si nu vreau s-o tin toata ziua in brate...uneori nici asa n-o potolesc, ce sa fac, s-o las sa urle? Deja o fi rsafatz?
Suzi oricum nu vrea, iar biberon cu nici un chip cand e treaza, asta ca sa nu pot pleca nicaieri, daca plec, le pune la mame creierii pe moatze :((/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Azi ma duc la doftor sa-mi cioparteasca deshtu'! Nu va mai spun ce frica imi e! Si ma duc si la dentist! E clar, cred ca n-am fost cuminte

Mai, spuneti-mi si mie, mai e pe aici vreun bebelus de sapte kile?(al meu are 3 luni jumate). Ca eu sunt cam ingrijorata ca e prea gras. Da nici nu stiu ce sa fac, ca mananca numai san, la 3 ore, inclusiv noaptea. Sa-l pun la post? Nu merge. Si nu stiu zau cu cine seamana ca noi suntem doi slabanogi.

Si pe la noi prin Sibiu e un frig nasol de tot. Noroc ca a iesit soarele!

Tudor nu suporta sa fie imbracat gros. Cu caciulitele mai e cum mai e, dar cand ii dau hainutele pe el, incepe plansul.

De vreo cateva zile asa ne distram, ca rade puiul in hohote. Pana acum mi-a ras doar mie si cand il chema pe tati, bineinteles ca se oprea. Dar ieri a ras si cu tati. Ce fericit a mai fost!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Mitzule, sa-ti traiasca grasunelul! Nu cred ca trebe sa-ti faci griji pt greutate, ca atunci cand va incepe sa se intoarca si sa se agite va slabi! Isi face el acu rezerve pt mai tarziu! Si multa bafta azi la dok!

Apropo e kk, noi facem mai ales dimineatza and ne trezim, mai mult iar peste zi mai mult partzaim...

Si io vreau intalneala! Si daca s-ar incalzi ce bine ar fi! Dar cine stie? La munte deja a nins Iar vine frigu'!

Mey, io trebe sa incep sa caut bona! Ca pe 10 dec mi se termina concediul! uuuuffff! Stie cineva vreo persoana de incredere?

Va pupu!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Marcela: merci ptr informatii! Dar Sab Simplex cat e, ca vreau pe cineva sa-mi aduca, si as dori sa-l platesc in advance. Vreau sa-ti spun ca stoarcatorul e mai scump ca in Anglia, ca orice alt produs electric.

Mitzura: tzinem pumnii! Ce norocoasa sunt ca sta asta mik la imbracat. Zici ca e manechin, nici car nu zice. si il intorc pe toate partzile, il probez cu toate, se pare ca ii place. Il enerveaza pe el altele!!!

Cat priveste kilogramele, nu iti face probleme. Ai ci e o vorba: the fatter the baby, the slimmer the adult. Daca bebe are 6,600 la 2 luni si o saptamana, are toate sansele sa ajunga la 7 la 3 luni, si nu e singurul. Mai bine fii fericita ca e grasun, sunt copii care nu vor sa manance nici chip.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mitzura draga nu stiu de ce te temi tu ca ai un grasan....nu ai vazut poozele cu al meu? Nu are nici 2 luni jumate si are 6.700 gr....eu ce sa zic...sa nu-i dau mancare? Papa cate 140-150 ml la fiecare 3-4 ore ziua si noaptea mai rar, numai o data sau deloc, depinde cat e de obosit.

Am incercat sa-l amagesc cu ceaiuri da nu merge deloc...scuipa de n-apuc sa ma tin cu servetelul daca-i e foame vrea musai lapte nu apa chioara cu gust de buruieni.

lia si danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nicole, daca alergia a aparut in spital, probabil este de la unul din medicamentele epiduralei sau de la antibiotice.
Anestezia epidurala consta intr-un fel de "cocktail" de substante analgezice, fiecare anestezist are practica si experienta lui si mai depinde de ce se gaseste in spital in acel moment sau de ce iti spune sa cumperi.

ideea este ca din moment ce s-a intamplat o data, trebuie sa identifice substanta si sa o evite pe viitor, ca nu se stie niciodata a doua reactie cum va fi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si pupici la mamici si bebici
am apucat in sfarsit sa va citesc si sa va ajung din urma ...
ce mai bebici frumosi am vazut in poze ..niste scumpi ..sa va traiasca mamici fericite !
despre noi : Luca are 4,5 kg si eu ma gandeam ce mult a crescut dar cand v-am citit pe voi ..imi dau seama ca nu-i asa mult ... are 7 saptamani ... rade , gangureste , papa cu mare placere si de la tzitzi si de la bibi , are 2 -3 scaune pe zi (cateodata galbene , cateodata verzui ) , se screme micutzul de ti se face mila ... a inceput sa cheleasca ... cand este pe umarul meu isi tine capul in sus , in general se trezeste noaptea pe la 2(3) si apoi la 5(6), ii place cel mai mult in brate
io - nici urma de rusi , de ieri am inceput sa iau anticonceptionale -Exluton ..mai ia cineva pastile dintr-astea ? zice in prospect ca te poti ingrasa .. si m-am cam speriat ca si asa nu reusesc sa mai dau jos nimic ... parca din contra am mai pus pe mine .. cineva imi spunea ca de la alaptat .. ce stiti ?
se pare ca saptamana asta vremea va fi urata ... daca totusi stabilitzi o intalnire in Tineretului ma inscriu si eu !

pupici si o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

deci, eu as vorbi direct cu anestezistul si l-as intreba cu ce a facut epidurala, neaparat!! nu ca sa-l trag la raspundere caci probabil face la toata lumea la fel, dar este necesar sa stiu de la ce mi se trage.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Azi Mielu' face 4 luni. Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca e a mea. E atita de diferita (aka seamana cu tacsu). Si totusi e a mea ca stiu perfect ca am avut-o la purtator 33 de saptamani din viata noastra:-) Are aproape sase kile (fara o cana de lapte). Si se bucura asa de frumos cand ne vede. Rade in hohote cand pupa mama buricu. Ma vomita din cap pina-n picioare in plina intersectie si a invatat sa duca biberonul la gura:-) Mielu' are si perioade cand e lup. Anume atunci cand urla cat sa-l scoale pe vecinu si sa puna muzica la maxim :-)In rest Mielu e fata buna: doarme toata noaptea si nu face zgomot cand dau telefon sa caut case:-) Si mai presus de toate e a mea. A mea din cap pina-n picioare :-)))
La multi ani, Mieluleeee dragule

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
La multi ani bebelusilor ce implinesc azi 4, 3 si 3 luni. Sa fiti santosi si sa umpleti de fericire inimile parintilor!

papadie - Catrina Alexandra
iubitoiu - Beatrice Ioana
alice2004 - Andrei Florin
Fiquelle - Sofia Maria

Mamici, intre 2 reprize de somn, care e intervalul de timp cel mai lung in care bebeii vostri au stat treji? Azi dimineata a stat piciul meu de la 5 la 10 (aproximativ) treaz si de atunci doarme incontinuu cu scurte reprize cand se trezeste pt papa.

O zi frumoasa tuturor!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput