Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
AncaMaria spune:
Salutare!
Uite ca imi faceam probleme ca nu mai scrieti nimic si acu nu mai apuc sa citesc...
quote:
bey, io observ ca la toate a aparut menstruatia, sint singura la care nu i-a venit?
Nici mie nu mi-a venit inca... si nici nu doresc,,:))
Mani, nici a mea nu vrea sa stea pe burtica, o pun eu cu sila de 2 ori pe zi cateva minute, ca ma gandesc sa isi mai intareasca muschii gatului.. dar se plictiseste repede.
Ieri fuseram la shopping in marsupiu si a mai inceput in sfarsit sa isi tina capul... da la un moment dat a obosit si a "tras pe dreapta" (adica pe pieptul lu ma'sa)
Cristalina, deci asa cu sucul de portocale, ia sa incerc si eu bre... ca tocmai ne vaitam (io si sosul) ca nu face asta mica caca... cred ca a facut odata la 4 zile).... Tu cum faci sucul de portocale? La storcator? Ca eu am un blender dar nu e bun ca ii ramane pulpa in suc... ma gandeam sa ii storc protocala cu mana si sa io strecor dupa aia... o fi bine?
Mai revin dupa ce citesc din urma...
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
cristalina spune:
Florina, diversificare se numeste inlocuirea de o masa de lapte sau o parte din ea cu altceva...2-3 lingurite de suc nu-s diversificare..:))
Insa daca obisnuiesti bebelusul cu gustul anumitor chestii nu crez ca e rau.
Anca, eu storc cu mana o felie sau doua de portocala si ii dau sucul cu lingurita, prima data i-am dat cate o lingurita...acum ii dau vreo trei ca vad ca-i place. Marul il dau pe razatoare de mere si ce se scurge fara pulpa ii dau...tot cu o lingurita am inceput si am ajuns la 2-3.
Nu are sens sa bag storcatorul pentru 2-3 lingurite (al meu e ditamai masinaria si loc in bucatarie nu prea este..)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
vrabiuta spune:
dragelor, tare m-am mai inveselit citind mesajele voastre!
astazi iar am avut o zi lunga, dupa ce in weekend gaza a fost tare cuminte. stie ea ce stie, cand a fost si tati acasa a dormit cuminte, cand am ramas numai noi doua a plans si numai in bratele mele s-a linistit, plimbata prin camera. si chiar si asa nu a dormit decat 2 ore la pranz si in rest doar semiadormita si plansa...
ma gandeam sa iau o bona, sa ma mai ajute, ca nici macar un pahar de apa nu pot sa beau cand e buburuza in zilele "negre". si sunt asa de obosita ca azi simteam ca adorm din picioare. pe de alta parte ma gandesc ca financiar vorbind o sa fie cam greu... uf, sunt prea obosita sa gandesc clar. dati-mi si mie un sfat, ca nu stiu incotro sa o iau...
marcela si alexandra lia
irrinuca spune:
Dam si noi raportul acum, noaptea, ca toata ziua am fost pe drumuri.
1.l-am cantarit, are 6,600 kg la 2 luni si 1 saptamana.
2. Face kk tot de 6 ori pe zi, daca se poate dupa fiecare masa.
3. Doarme in continuare toata noaptea daca e mamy cu el in pat.
Lamuriti-ma si pe mine cu diversificare, ca e tot o ceatza in capu meu: se dau sucuri de fructe 'au ba?
Si cum scoateti suku din morcov, ca e tare rau. eu n-am storcator si sunt falita in momentul de fatza, nu pot sa-mi cumpar unu. Cat cost in Romania un storcator???
Cat costa Sab simplex si ptr ce este mai exact, ca vreau sa-l comand si eu!
Mani: don't worry, nici al meu nu se da in vant dupa statul pe burta. Pozitzia lui preferata este sus pe umar, sa aiba manutzele deasupra umarului daca se poate.
Nu mi-a venit inca, si nici nu-mi doresc!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
vrabiuta spune:
irinuca - sab simplex contine simeticona, absoarbe gazele din stomac si intestin. eu ii dau alexandrei pentru colici. si bebelina mea tot asa daca s-ar putea, sa stea pe umar sprijinita pe manute si sa priveasca lumea din jur, da' e cam micuta asa ca nu o tin prea mult. un storcator de fructe bun costa in jur de 3 mil. de lei.
marcela si alexandra lia
Dorsilia spune:
Buna dimineata!!!
Uite la noi e frig, dar e soare macar asa ca dupa masa sper sa iesim afara. Trebuie sa-mi iau marsupiu sa-l pot cara la pept pe Danut.
Mie in zori de zi mi-a bagat mama-mea morcovu asa ca am nevoie de sfaturi si incurajari:
1. dragelor, care hraniti exclusiv cu lapte praf copilasii (Bunny!!!!) cum e kk bebelusului vostru? La culoare. Al meu face kk kaki in fiecare zi, o data pe zi.
2. cum ii imbracati in casa la 20-21 de grade ?? Eu ii dau o bluzita de bumbac pe piele si o salopetica de frotir. Optional, caciulita, dupa baie. Cateodata, daca bluzita e mai subtirea ii pun si o vestuta peste salopetica. Imi vine sa-l mananc ce dulce e cu vestuta pe el, ca un iedut. Uneori are manutele mai reci dar nu stiu daca ii e rece ca uneori cand ii dau si vestuta transpira la spatic.
merci mult
pupilici
Lia si Danut
bunny spune:
Drga lia
Ref la kk....si al meu are program de 1 kk/zi ...de obicei dupa masa de 10-11, cind il pun in scaunelul lui scoica si incep sa se auda niste sunete de moare omu'....n-am crezut ca o mina de om sa se screama atita...isi stinge pumnii si se inrosescte tot. Asta cu tot ceaiul pe care il dau ( de fiecare dupa ce se trezeste si intre mese, dr mi-a recomandat fiinca era tare kk lui ) . De verde e tot verde,kaki - din cauza la toate vitaminele care sunt in lapte. Eu il numesc kk de martian...ca urit mai arata si miroase .
De imbracat...un maieu -body , un tricou cu mineca lunga , pantalonasi si sosetute. Inca nu purtam caciula, dar daca iesim afara mama ne pune gluga...nu stiu ce ma fac ca tare nu-i place sa simpta caciulita pe cap.
Si acum despre mine...sunt ca o masina din aia rablagita, ma doar toate si mai mult imi adun parul cu pumnul dupa ce-l spal/pieptan, sa numai zic ce adun de prin casa. Cred ca bag o tunsoare de zile mari , ca numai merge...Eu si cu piticu' meu , si lui ii cade parul
gata ca m-am intins cam mult
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
rain spune:
neata neata!
ce fac piticotii? dar cele mai frumoase mamici de piticoti?
a venit toamna ...e clar! ce le facem la pitici, ii mai scoatem afara de doua ori pe zi? ieri am iesit doar dupa amiaza, dar astazi parca vantul bate mai tare, nici nu stiu ce sa fac!
sa va zic ce boroboata am facut? am mancat ieri sarmale, adica implicit si varza, culmea e ca nici nu mi-a trecut prin cap ca nu am voie varza, abia dupa ceva timp mi-am dat seama ca e interzisa, ma asteptam sa faca gaze moata mea si sa protesteze cand ii dau sa pape ...nu a avut nimic !
am fost o mama denaturata aseara, am mancat si varza, am dus-o pe moata in vizita noaptea, nu i-am facut nici baita, am fost sa vedem un bebe mic mic ...are 3 zile (cred ca ii vom fi nasi)! si daca pana acum nu-mi dadeam seama cat de mult a crescut iubita mea, aseara cand l-am vazut pe cel mic ...mi s-a parut ca moata e uriasa, adica abia acum realizez si eu ce mult a crescut, in aceleasi timp vreau sa va spun ca eu am uitat ca a fost asa mica !
vreau sa va intreb pe cele care ati facut epidurala si va rog mult de tot sa-mi raspundeti: ati facut alergie de la epidurala? alergie care sa se manifeste prin niste pete rosiatice pe piele destul de mari?
sotia varului nostru, cea care are bebe mic, a facut aceasta alergie, sau cel putin asa i-au spus din spital ca e de la anestezie, insa eu m-am ingrozit cand am vazut ce are pe piele, avea doua pete mai micute deasupra unui sanului, iar pe spate avea aproape cat spatele aceste pete rosiatice!
si eu am facut epidurala dar nu am avut nimic, ma gandesc ca poate ma ajutati voi sa-i dau un raspuns proaspetei mamici!
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Dorsilia spune:
Meric tare mult Mani, m-ai mai linistit, asa si noi, pe la 10-11, dupa ceiut urmeaza scremetele si se strange cu manutele de bluzita sau de degetul meu daca il dau. Se inroseste bine de tot si apoi se vede asa o satisfactie pe mutrita la sfarsit de ne tavalim de ras. De mirosit nu mai discutam....pfui-pfui:))
Si al meu nu suporta caciulitele deloc, pe afara noroc ca adoarme ca nu ar lasa-o pe cap.
Oare e sanatos sa fie purtat bebelusul de 2 luni in marsupiu? E ok pt coloana sa il plimb 1-2 ore in marsupiu? Ce ziceti voi? Ca nu-si tine capsoru prea bine.
Pe burtica nu-i place sa stea, sta putin, apoi rade si pune nasu-n paturica si apoi scartaie sa fie intors la loc, ca singur nu poate
lia si danut