Bebelusi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Papa, va va traiasca Mielu si sa fie sanatoasa, ca asta e cel mai important ! Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede, imi amintesc perfect ziua in care ai nascut, eram la mama, deci fara forum... de cand ti s-a rupt apa am primit sms-uri de la Roxi, pana ai nascut o intrebam mereu "si cat s-a dilatat, si ce face" si pe urma mi-a spus ca ai nascut prin cezariana o Catrina de 1700 g, sinteti sanatoase si foarte fericiti!
pupici la grasuna Miel si Lup !

Andreea, merci mult, o sa-i spun ca trebuie intrebat anestezistul! tu ce faci, cum e la serviciu?

Alex, Dana, Simona cum apare soarele ...mergem in Tineretului, oke?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

LA MULTI ANI pui mic si scump-Mielu mamii. Sa cresti mare si frumoasa si sa fii tot asa cumintica sa aibe mamii timp sa gaseasca casa...ca stim noi cine o sa aibe cea mai frumoasa camera !!!

De intilneala in Tineretului....daca mai tine vremea buna musai intre 1-5 Nov ca vin si eu cu fomistul meu si poate dam de vreo domnisoara, sa ne incuscrim si noi

Blue Angel....pe toate prospectele scrie ca poate te ingrasi. Eu am luat cel putin 10ani Microginon si nici urma de asa ceva.

Irinuca...eu tot insist sa cumperi de acolo Infacol ! E nr 1 in UK si eu una l-am dat de la 3 saptamini , nu are nici o problema. Daca era intradevar ceva in neregula se stia, dar sa moara un copil de la asta nu prea cred.Se auzea- iti dai seama ca soacra-mea care lucreaza in spital cu copiiar fi stiut. Poate i-a dat ma-sa toata sticla sau cu sticla in cap...

hai ca a iesit si pe-aici soarele, dar tot frig e

Mani si Alex - (smecherul)
3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

salutare!!! l-am luat pe Mateutu cu mine in sufraqgerie ca sa aerisesc bine in dormitor si am intrat sa vad ce mai faceti. nu stiu ce sa fac, dc sa-l scot azi afara ca mi se pare prea frig. Am parcul chiar in fata blocului dar mi-e frica sa nu raceasca.
Am citit mesajele voastre. nu mai stiu cine intrebase de alergie la epidurala. Eu nu am avut nimic, desi auzisem ca poti sa ai dureri de spate dupa aia. ma doare spatele cand il scot pe pui din baita dar in rest n-am problema.
mie mi-a venit ciclul cam la aproape doua luni de cand am nascut si a fost abundent. Zicea dr ca poate sa-mi vina in continuare sau sa imi mai vina doar dupa ce termin de alaptat. Apropo, nici la control n-am ajuns dupa ce am nascut. Mi s-a vindecat taietura aia nesuferita si ne-am apucat si de treaba ( eu si tati ) cu mare sarg chiar. Am o jena mica la inceput dar dupa aia e ok. voi cum stati? Am mai vazut ca va mai preocupa manutele reci. Si eu am intrebat dr si mi-a zis ca ei au circulatia periferica mai "proasta" si dc are manutele reci nu inseamna ca ii e frig. mi-a mai zis ca picirusele sa aiba si sosetele si botosei.scriu mai tarziu ca asta mic a facut un mare caca si ma duc sa-l schimb ca nu-i place sa stea asa. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Nicole eu am facut alergie de la epidurala. Nu aveam pete dar mancarici cat casa.... le/am zis la asistente ca am luat ceva de pe camasa din spital. Mi/au spus ca am alergie si nu mai imi dau anestezicul.... Si io care stateam cu ochii pe ceas si incepeam sa ma tangui dupa 2 ore in speranta ca imi baga doza macar la 3 ore.... Oricum alergia a trecut la mine imediat cum am renuntat la anestezic.
OOOOffff!!!! Mai nou am inceput sa am greturi matinale.... stiti voi de care. Poate am facut prea repede testul de sarcina. Parca ce calcule sa mai faci cand e totul in ceata... Asa ca iar am la ce sa ma gandesc.
Mie mi se usuca fata ca naiba de la apa dura de aici. Am ajuns sa ma dau si ziua cu crema de noapte pe fata si sa ma spal mai rar Stiti voi vreun fond de ten mai cremos decat majoritatea ca pe al meu nu/l mai suport.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani bebicilor care implinesc azi cifre rotunde Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi pui micuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

fetelor, spuneti-mi si mie cum puneti pozele. Eu am incercat sa creez un album dar mergea prea greu si am renuntat pt moment. voi am vazut ca aveti un link de pe webshot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Papa, sa-ti traiasca fetita frumoasa si desteapta si sa fie sanatoasa! Si sa traiasca toti ceilalti bebici!

Ce sa zic, m-ati mai linistit cu greutatea! Irinuca, ma mir ca se zice asa prin Anglia, pentru ca eu stiam (nu din povesti, ci din carti serioase), ca stratul adipos se formeaza in copilarie si ca daca din copilarie esti mai gras, cu greu sau deloc mai reusesti sa fii slab cand esti adult, si invers. Intr-adevar, se pare ca mai sunt pe aici bebici care vor avea in curand 7 kile, insa mie mi se parea ca parca nu am mai auzit pe nimeni sa zica ca bebeul ei cantareste 7 kile, si era asa, ca un fel de prag psihologic. Asta e, sa fim noi sanantosi, voiosi, frumosi!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Asa ramane Nicole, mai ales ca acuma sunt si motorizata, si mi-e sor sa ma deplasez, deh, am imprumutat masina la prieteni in perioada in care am nascut vre-o 2 luni) si am luat-o numai buna de dus la service, bine ca a dus-o tati la service in sfarsit...
Ce de grasunei pe aici, a mea avea duminica 4900 g abia (la 2 luni jumate)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LA MULTI ANI MIELU !!! SA FII SANATOASA SI SA PACALESTI LUPII!

Corina eu folosesc fond de ten de la Avon, cu efect calmant si e foarte bun pentru tenul meu. Incearca sa nu te mai speli pe fata cu sapunuri, si chiar cu apa, ci cu lotiune Johnson sau lotiune de la Avon din colectia Naturals, de Aloe Vera doar. Acum ai ph-ul cam dezechilibrat si glandele sebacee date peste cap, se regleaza ele un pic mai incolo, mi-a explicat medicul si mie ca de aia am tenul mai uscat acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33687" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (7)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput